Końska rewia mody cz. 3

orzeszkowo KuCuNiO dzieki serdeczne 🙂
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
20 marca 2009 20:34
milusia wiem wiem, moja wina, moja ciężka wina 😉

Cierpię ponieważ nie ma już terry wszechstronnej nigdzie do dostania. A jak juz myslałam ze będe ja miec i juz nawet zapłaciłam i czekałam 3 tygodnie, to jak usłyszałam że "pomyłka" i nici z niej to cierpiałam, ba nadal cierpie P🙁(
wątek zamknięty
asds a na torwarze nie dostaniesz? (słyszałam że Libelli udało się  ES PLUM eurostara upolować )
wątek zamknięty
Preclu Ciii bo mi ktoś podbierze 😁 Ja biorę ujeżdżeniowego Plum, ale został jeszcze wszechstronny 😀iabeł: z resztą z tego co mówił Pan na stoisku- w zasadzie wszystko mogą spróbować zamówic
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
21 marca 2009 14:49
Nie planuje na torwar wpadac Precelek. No ale nic....Wychodzę z założenia ze widocznie tak miało byc. Może za jakis czas cos innego znajde co mi wpadnie w oko. Mam na pocieszenie jakby co swojego pasiaka ES  terra/ebony 😉
wątek zamknięty
asds była twoja terra wszechstronna 👀 jeśli bardzo ci zależy, to możesz próbować dzwonić do nich-sklep horse trade i poprosić o wysłanie czy odłożenie 😀
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
21 marca 2009 19:13
Precelek dzięki za info, ale dziwi mnie jedna rzecz ze skoro Horsetrade sprowadza do PL eurostara z tego co mi wiadomo i chyba od nich biorą wszystkie sklepy prawie w PL ( zamawiałam w warszawskiej KArinie), to ciekawi mnie dlaczgo był w takim razie brak skoro ewidentnie mieli go u siebie na stanie?  🤔
wątek zamknięty
nie mam pojęcia  🤔 co nie zmienia faktu że na pewno do godziny 16 mieli jeszcze wszechstronną terrę oraz plum. (btw kiedy Libella pochwali się zdjęciami 😍 )
W sumie to mieli sporo padów/czapraków ze starszej kolekcji
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
21 marca 2009 21:48
Plum ES jest boski  😍
Jak go dzisiaj zobaczyłam, to... musi byc mój  💘
wątek zamknięty

moje wczorajsze zakupy  🤬

miałam kupić czekoladę i żółty z nowej kolekcji Eskadrona, ale na żywo nic mi się nie podobało. Brązowy jest przeszyty jakąś jasną nitką, nie jest taki na prawdę głęboko czekoladowy. Żółty ma nie za ładny odcień, taki chłodny cytrynowy żółty, w ogóle nie przypomina tego ciepłego gelba. Zdecydowanie zniechęciłam się do nich.
[może to i dobrze  🤣 ]
wątek zamknięty
szukam jakiegoś taniego czapraka do około 100zł ( dla konia stajennego, więc nie chce wydać na niego fortuny ). lmoja kol niedawno kupiła nie firmowy czaprak za jakieś 80zł i po 4/5 miesiącach  nadaje się do wyrzcienia :/
koń jest koloru gniadego, więc praktycznie każdy kolor mu pasuje,a mi to praktycznie obojetnie 🙂
jeżeli znacie jakąś firmę , która ma w miarę wytrzymałe czparaki to dajcie znać .  😉
wątek zamknięty
Tani czaprak za 100zł ? o lol  😉
wątek zamknięty
do 100 max, chciałabym za jakieś 60/70zł , ale myśle ,że tak jak mojej kol od razu się rozwali :/
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
22 marca 2009 10:42
ann, drobnopikowany HKM?
wątek zamknięty
HKM to bardzo dobry pomysł, duży wybór kolorów i jakościowo też są w porządku.

Wiecie może gdzie jeszcze można dorwac w necie żółtego eskadrona dr? Wczoraj byłam na torwarze i już nie było, w internetowym Mustangu też już nie mają :/
wątek zamknięty
**Ola** Pani na stoisku Konika mówiła, że są jeszcze w magazynie w Toruniu (www.konik.com.pl)  😉

ann może Fair Play Classic?
wątek zamknięty
Fin Dzięki :kwiatek:
wątek zamknięty
podpisuje sie obiema rekami pod drobnopikowanym HKM-em 🙂 za 60 zl mozna kupic i jest b.fajny 🙂
wątek zamknięty
porażająca jest hmm... bezczelność? firmy Fair Play - ich czapraki Diamond są prawie identyczne jak Cottony Eskadrona... jak zobaczyłam je na stoisku InterApi, to myślałam że to nowe Eskadrony. Przyjrzałam się i tylko logo odróżnia je od oryginałów. Zapewne wzór ten nie jest zastrzeżony prawnie, ale ludzie... przesada  🙄 nawet lamówka taka sama :/ to nie jest zagranie fair play  🤣

podoba mi się za to Opal w paseczki niebieskie  😀 kolory takie jak e Euro Starze Light z nowej kolekcji, a cena za pewne o wiele niższa  😉 podoba mi się też mimo wszystko Diamond błękitny, ale na szczęście nie lubię aż tak niebieskiego...

jak chcecie to mogę wstawic potem zdjecia tych czapraków z katalogu...
wątek zamknięty
fin Jasne, wstawiaj! 🙂
wątek zamknięty
dzięki , porozglądam się za nim  😅
wątek zamknięty
Czy ktoś z was macał już ten nowy model czapraka Eskadrona? Micro?

[img]http://i24.ebayimg.com/06/i/001/34/05/70a2_1.JPG?set_id=7[/img]

On jest bardziej podobny do Impulsa czy Brilianta?

I co to za nowy materiał multiplex?
[[a]]http://cgi.ebay.de/Abschwitzdecke-Eskadron-Multiplex-145-nightblue-NEU_W0QQitemZ260377435678QQcmdZViewItemQQptZPferdedecken?hash=item260377435678&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318[[a]]

To rodzaj polaru, dralonu, bawełny czy jakiś nowy wynalazek rodem z nasa? 😁
wątek zamknięty
KuCuNiO   Dressurponyreiter
22 marca 2009 18:01
Laguna ja je widziałam. Planuje sobie kupić taki granatowy. Koleżanka ma biały i granatowy z kolekcji nightblue-moon i bardzo je chwali.
Nie jest podobny ani do Impulsa ani Brillianta:-)
Taki pośredni.
wątek zamknięty
Psikus.
Chyba jednak na czuja biorę żółtka eskadronowego.
Zobaczymy, czy w "Koniku" jeszcze są.

fin, jak będzie "bee", to to będzie Twoja wina 😉
wątek zamknięty
moje  😉

wątek zamknięty
ciska, piekny ten rozowy z nowej kolekcji 🙂 kiedy beda zdjecia na koniu 😀??
wątek zamknięty
Kto widział z bliska kolor Moon z nowej kolekcji? Jak wrażenia?
wątek zamknięty
jak pogoda pozwoli na obskrobanie konia z warstwy błota  😁
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
22 marca 2009 19:46
Ciska ten pierwszy jest obłędny 😜 😵
mnie też się bardzo podobał, ale obiecałam moim Chłopakom, że ich nie "spedalę" 😁
wątek zamknięty
ciska, aaale soczysty róż, dzizes!
Te niciaki są tez w normalnych rozmiarach czy jedynie pony?

Bo coś mi się wydaje, że za niedługi czas będzie mój  😜
..bo przecież na siwej będzie wyglądał bosko.

Ja Was po prostu nienawidzę..taką nienawiścią opętańczo skrajną, bo wpadającą w miłość  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.