Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
10 grudnia 2009 22:18
Tristia, powtarzam się, ale super zmiana!!! Nie wspominając już, ze na żadnym z "tamtych" zdjęć jest tylko MROOOK  i ani pół uśmiechu. A uśmiech ważny w życiu.

Anka, a z Ciebie ostra babka ^__^
Tristia-WOW !! Super wyglądałaś. Ja czasami bardzo tęsknię do tamtych lat, ale niestety..życie wymusza na nas zmiany. Nie da rady całe życie wyglądać tak jak by się chciało. Niestety.... pora dorastać. Na co dzień to ja śmigam w komplecikach prawie jak Dodofon. Ale odbijam sobie na wakacjach w obcych miejscach.  😀
I ps. Żeby być radosnym wcale nie trzeba szczerzyć zębów.  😉
Dzięki za miłe słowa.
W nowym image czuję się dobrze, ale zaczyna mi brakować czasem mroku.
Tęsknię też za długimi włosami (choć krótsza fryzura jednak mnie "ożywiła"😉.
Tunrida a czemu nie da sie wygladac, jak sie chcialo? Ja nie mam z tym problemow, a chyba juz doroslam, bo w wieku 30 lat raczej nie mozna mowic o dorastaniu  😀

Tristia wczesniejscze foty bardziej mi sie podobaja, ale to chyba jasne bylo  😉
a ja wrocilam do mroku
bo szlag czlowieka trafia jak probuje sie przypodobac
i wkoncu trafilam na swoich mrocznych 😎
Anka- bo wszystko zależy od tego, jaki się zawód wykonuje?  Zwłaszcza w małym mieście.  😉 Zazdroszczę Ci, ze możesz sobie nadal pozwalać na taki image. Naprawdę.
co do mroku  😉 prawie dwa lata temu, ja i moje kuzynki ( ja po prawej ):

😀
yga   srają muszki, będzie wiosna.
11 grudnia 2009 17:26
o kurcze Nav,
naprawde.. mrocznie 😲 😉
🤣

no  🤣 ale to bylo na potrzeby imprezy czesciowo, bawilismy sie w mroczne wampiry  😉 na codzien AZ tak mrocznie nie chodze raczej. teraz to w ogole jakos sie odmroczylam nie wiedziec czemu... jestem mniej ortodoksyjna w mroku w kazdym razie, kocham metal i te klimaty, ale slucham tez jakis chilloutow czesto. no i ubieram sie nawet na inne kolory niz czarny  😉

a dla odmiany, impreza w innych klimatach:

(ja najwyzsza)
Nav- fajnie (na jednym i na drugim zdjęciu z resztą) 🙂
Calathea   Czarny Książę
11 grudnia 2009 18:36
Eh... dawno nie było ani mnie, ani mojego grubasa... może się przypomnę, bo jeszcze o mnie zapomnicie i co wtedy?

Więc... takie małe cuś...
super zdjecie i Ty bardzo ladnie i klimatycznie wygladasz  🙂
wasia   Goniąc marzenia!
11 grudnia 2009 19:31
Ja również się ujawnię 😡
Pierwszy raz w życiu w prostych włosach. Zakochałam się na maxa 😍

Wow, pierwszy raz cię chyba widzę w rozpuszczonych włosach! W życiu bym nie powiedziała, że są takie długie  🙂 Super wyglądasz!
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
11 grudnia 2009 22:21
No i nie ma bata żebym nie dodała swojego ( mroku) który trwa już 9 lat 🙂  Wiele się widziało 😀 dużo się przeżyło :P  dzisiaj bardziej ze mnie woodstockowa rusałka 🙂
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
11 grudnia 2009 22:28
zabeczka17, ostatnie zdjęcie super!!!!  😀iabeł:
wasia, jakie piękne włosy! 😍
ślicznie wyglądasz🙂
a mi się lato przypomniało
KuCuNiO   Dressurponyreiter
11 grudnia 2009 22:33
Jeej, ja dzisiaj miałam sesję zdjęciową i tak mi się niektóre zdjęcia podobają, że i tutaj się pochwalę, bo już kilka osób prosiło mnie o zdjęcia z baletu. te akurat nie są z lekcji, ale:

na koniec z przyjaciółką:

sorry za ilość, ale nie moglam się zdecydować:P
KuCuNiO,  a ja nie widze zdjec 🙁
11 grudnia 2009 22:37
To dziwne, ja je widze bardzo dobrze, wszystkie. Wstawiałam z linków z NK..moze dlatego..spróbuj odświerzyć stronę może?
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
11 grudnia 2009 22:38
KuCuNiO, Ja również nie widzę. Ostatnio linki z jpg na końcu z NK nie otwierają się w ogóle
KuCuNiO, ja też nie widzę.
kujka   new better life mode: on
11 grudnia 2009 22:41
KuCuNiO, najladniejsze to z dzieciaczkiem 🙂
edit: Wy na kazdych zajeciach tak tluczecie orzechy?  😎
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
11 grudnia 2009 22:43
strzyga dziękuję  :kwiatek:

Kucunio
- dopiero mi sie fotki pokazały... bajeczne... jaaaa podziwiam cie kobieto w każdym calu.  A jaki masz procent długości nóg do talii... ten idealny wymiar? Bo ja się nie znam  i gdzieś naoglądałam się jakiegoś dokumentu że idealna balerina ma 59 %
11 grudnia 2009 22:45
Poprawiłam, teraz działa🙂?
Dzięki, to jest moja siostra🙂
Oczywiście, że nie tłuczemy to był taki rekwizyt, w nawiązaniu do "Dziadka do orzechów"
KuCuNiO - ale świetne ! 🙂 a z siostrą, jakie urocze.  😉
Kucunio bajka!! Ależ ty jesteś zgrabna, fiu fiu! Kiedyś chodziłam na balet, jak byłam mała, w sumie szkoda, że nigdy do tego nie wróciłam... To właśnie przez balet kończysz z jeździectwem na jakiś czas?
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
11 grudnia 2009 22:57
KuCuNiO, Nareszcie cię widzę w wersji baletowej! 🍴 Zawsze chciałam cię zobaczyć jak tańczysz 🙂
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
11 grudnia 2009 23:05
Kucunio ale fajnie zobaczyć Cię wreszcie w wersji baletowej  😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się