Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Dworcika   Fantasmagoria
09 lipca 2009 11:45
martva, dziękuję 🙂
Prezes i ja  😀
Od razu mówię, że nie mój 😉

zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
10 lipca 2009 01:05
Burza super ;] szczeniaki są przesłodkie 🙂 A ja tak na bonusa jeszcze dodam 🙂
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
10 lipca 2009 01:58

Wpuscili dziecko do Swiata Walta Disney'a!  😜 😜 😜
Burza ale rozkoszna mina!
Martva widac ze był szał cial!
zabeczka17 fajne ujęcie, takie pogodne
Cierp1enie a oczy cudne masz!
Dworcika   Fantasmagoria
10 lipca 2009 12:02
martva, ja chcę tego Kłapoucha z drugiej foty!!  😜 Mam totalnego fioła na jego punkcie 😉
Dworcika, w dodatku z takiego fajnego materiału. Kłapouchy wymiata! 😎
Aż ma się ochotę przytulić do Puchatka  😁.  A Ty wyglądasz pięknie 🙂
Dawny image:

Aktualnie:

tristia, bez porównania! Teraz jest slicznie. Mroczna gotka to jednak nie to... nie nie...
Na szczescie z glanów i parki sie kiedys wyrasta, sama dobrze o tym wiem  😉
Hiacynta- dziękuję :-) Ale sentyment do mrocznych klimatów pozostał 🙂
Jasne, to zyje w czlowieku! Ja sama ciagle slucham ciezkiej muzyki - na takiej sie wychowywalam, lubie te klimaty, tych ludzi - co nie znaczy, ze mam wygladac jak strzyga z jeziora 😉 (Strzyga bez urazy 😉 )

Oczywiscie jak bylam mlodsza to wizerunek strzygi z jeziora wydawal mi sie jedynym slusznym i prawdziwym, dlatego go z luboscia pielegnowalam  😉
Mnie się oba wizerunki baardzo Tristii bardzo podobają, i bym je sobie pielęgnowała i przywoływała jeden albo drugi  w zależności od nastroju, okoliczności, sytuacji  😎 (oczywiście, na ile taka "dwoistość" byłaby możliwa, bo różnica  "przed i po" ogromna 🙂
Mnie się oba wizerunki baardzo Tristii bardzo podobają, i bym je sobie pielęgnowała i przywoływała jeden albo drugi  w zależności od nastroju, okoliczności, sytuacji  😎 (oczywiście, na ile taka "dwoistość" byłaby możliwa, bo różnica  "przed i po" ogromna 🙂

Ha, jasne, w codziennej zmianie 'aranzacji' nie ma nic zlego. Sama lubie raz w bojówach i czapce, raz w czerwonych szpilkach, raz jak lasia z lat 80tych, a raz a'la hippie popylac 🙂
To chodzi o wyjscie poza pewne ramy, które kiedys zdawaly sie czlowieka definowac od A do Z. No ale, naprawde, z tego nie wyrastaja tylko wyjatkowe przypadki 😉
No właśnie 🙂 Kobieta - kameleon, nieprzewidywalna, zaskakująca 🙂 Ja chyba za późno to odkrywam, bo całe wieki tylko w dżinsach i koszulkach biegałam  i siedziałam po same uszy w szufladzie - chłopczyca  🙁 😤
Tristia, wypiękniałaś i odmłodniałaś dzięki nowej fryzurce, pysznie 🙂
Trista
teraz o wiele lepiej wyglądasz! super!
tristia, bez porównania! Teraz jest slicznie. Mroczna gotka to jednak nie to... nie nie...

zdecydowanie tak jest w przypadku kobiet
bo facetom chyba tak zostaje jednak
[quote author=Hiacynta link=topic=28.msg294759#msg294759 date=1247252593]

zdecydowanie tak jest w przypadku kobiet
bo facetom chyba tak zostaje jednak
[/quote]

To prawda - niektrórzy z tego nigdy nie wyrastaja i rzeczywiscie zazwyczaj sa to faceci. Nie przeszkadza mi to, za to odrobine smieszy. Ale mnie w ogóle smieszy jakiekolwiek zadecie ideologiczne.
Aż się zaczerwieniłam- dziękuję  :kwiatek:
Ja myślałam, że nigdy nie wyrosnę, a tu nagle, coś mi się odmieniło- zaczęłam potrzebować jakiejś zmiany :-)
To może i ja sie odważe tutaj opublikować... 😉

Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
11 lipca 2009 23:49
Jasne, to zyje w czlowieku! Ja sama ciagle slucham ciezkiej muzyki - na takiej sie wychowywalam, lubie te klimaty, tych ludzi - co nie znaczy, ze mam wygladac jak strzyga z jeziora 😉 (Strzyga bez urazy 😉 )

Oczywiscie jak bylam mlodsza to wizerunek strzygi z jeziora wydawal mi sie jedynym slusznym i prawdziwym, dlatego go z luboscia pielegnowalam  😉

Oj, Strzyga wychodząca z jeziora to dość traumatyczny widok, wiec rozumiem doskonale, dlatego w zbiornikach wodnych prócz basenów mnie nie ujrzycie, mimo iż nad morzem mieszkam ( piękne zdanie).

A jeśli o nasze strzygi chodzi, to zazwyczaj mieszkały w piwnicach, grotach i innych takich zaciemnionych i odosobnionych miejscach.  W jeziorach raczej nie, bo tak raczej wszelakie okeanidy, rusałki i inne nieudane eksperymenty. 
Strzyga w żywiole widzę. 😎
Hypnotize bardzo ładnie, ale gdzie oczy uciekły? 👀
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
12 lipca 2009 09:09
Hypnotize- bardzo ładny uśmiech 😉
Hypnotize, bardzo fajne foto 🙂

pracownik :]

W&W cudnie! Szczęśliwa panna młoda!

a ja znów w opcji wiejskiej
W&W nie będę się powtarzać, bo pisałam już o tych fotkach w wątku ślubnym 😉

sznurka rewelacyjnie!!! Jakie masz długie włosy!!! Prześliczne to zdjęcie 😉
Dzięki dziewczyny 😀
sznurka, Twoje fotki są mega sielankowe 😀 ślicznie 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się