Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Mam głupawkę. Widzę oczami wyobraźni jak Julie prowadzi. Obok siedzi Jara. Ja na tylnym siedzeniu. W bagażniku cała gromada lasek. Co przystanek na siku, to ja wybiegam z tylnego siedzenia, lecę do bagażnika i próbuję tam wejść. Julie i Jara odciągają mnie wołając "Ty nieeee".
Na co ja "Nieprawda, ja też, ja też". One ciągną mnie dalej i swoje "Nie...ty nie". Odjeżdżamy.
Kolejny przystanek i ja znów chyłkiem uchylam tylne drzwi i schylona, żeby mnie nie widziały przemykam się do klapy bagażnika.
Te wzdychają, przewracają oczami, idą za mną, ciągną i mówią "Nieee...ty nieeee".

😜 😜
madmaddie   Życie to jednak strata jest
11 września 2013 08:17
nakręćcie filmik!
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
11 września 2013 09:25
tunrida, jak tak dalej pójdzie Ci z tą siłką i będziesz tu paradować w tej czerwonej kiecce to będziesz leżeć na dnie bagażnika.
Baffinka haha dzięki 😀
Jaki wesoły voltowy autobus 😁 w sumie nie autobus tylko bagażnik 😀
Wy nie jestescie normalne 😵 😂
Mam głupawkę. Widzę oczami wyobraźni jak Julie prowadzi. Obok siedzi Jara. Ja na tylnym siedzeniu. W bagażniku cała gromada lasek. Co przystanek na siku, to ja wybiegam z tylnego siedzenia, lecę do bagażnika i próbuję tam wejść. Julie i Jara odciągają mnie wołając "Ty nieeee".
Na co ja "Nieprawda, ja też, ja też". One ciągną mnie dalej i swoje "Nie...ty nie". Odjeżdżamy.
Kolejny przystanek i ja znów chyłkiem uchylam tylne drzwi i schylona, żeby mnie nie widziały przemykam się do klapy bagażnika.
Te wzdychają, przewracają oczami, idą za mną, ciągną i mówią "Nieee...ty nieeee".

😜 😜

... ale się uśmiałam 😁
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
13 września 2013 18:41
To może się przypomnę 🙂
madmaddie   Życie to jednak strata jest
13 września 2013 18:45
wawrek, jesteś? 👀
Ładne... ale nie wiem czy całe forum powinno oglądać twoje zdjęcia w bieliźnie 😉 (jeszcze za darmo  :hihi🙂
Imo, są to raczej fotki, które można dać swojemu facetowi, ewentualnie robić je razem z nim (tak, wiem, że pro modelki dostają za takie zdjęcia niezłą kasę i widzą je wtedy wszyscy...).
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
13 września 2013 19:07
Stwierdziłam że jakbym wstawiła zdjęcia w stroju znad kąpieliska/basenu/morza to nie byłoby to "dziwne", a przecież to praktycznie to samo 😉 Co więcej, bikini przecież nieraz jest dużo bardziej skąpe 🙂
Wow, a mi się zdjęcia tyski niesamowicie podobają, przepiękna kobieta. A i bielizna prześliczna, w żadnym wypadku niewulgarna, więc nie widzę nic niewłaściwego w tych zdjęciach.
Averis   Czarny charakter
13 września 2013 19:29
Ładne, ale dla mnie są zbyt intymne. Ale co kto woli.
Fajne zdjecia Tyska! a mnie dawnooo nie bylo....
Wichurkowa   Never say never...
13 września 2013 21:03
Tyskakonik i kot super zdjęcia🙂 Piękne babeczki z was🙂
Ja też w zdj nie widzę nic intymnego i złego,znów nie róbmy się tacy "świetojebliwi" :-D
tyskakonik Zdjęcia są bardzo smaczne. (Mi się marzy podobna sesja, może nieco mniej oczywista 😉 tylko są dwa "ale": nie mam odpowiedniego ciała i nie potrafię zachowywać się przed obiektywem. Natomiast marzy mi się uchwycenie mojej kobiecości, bo od jakiegoś czasu zaczęłam ją w sobie dostrzegać. Także zazdroszczę. 🙂 )
13 września 2013 21:21
Nie jestem świętojebliwa, po prostu granice mojej estetyki są gdzie indziej. I ekshibicjonizmu też.  Zdjęcia są fajne. Przecież nie odmawiam nikomu pokazywania się w bieliźnie przed ogólnopolskim forum. Każdy lubi coś innego 😉
dla mnie też zdjęcia tyskakonik są bardzo w porządku i zrobione ze smakiem, co innego jakby się wypięła w stringach do fotografa 😉
13 września 2013 21:25
Dobra dziewczyny widzę, że jednak nie do końca rozumiecie co chcę przekazać 😉 Mogę być sobie starą babą. Ale skoro bielizna i strój to to samo, to czemu nie wychodzicie w majtkach i staniku do sklepu na jeziorem? Tak tylko pytam 😉
Averis, ja chyba rozumiem i zdanie mam podobne. Zdjęcia są ładne i estetyczne i tego nie neguję.
tyskakonik, łaaał, piękna jesteś!

Jak dla mnie norma "nagości" nie została przekroczona, jedynie (mojej) intymności. Sama mam takie fotki, ale poza moim mężem (nie przyzywczaję się do tego słowa) nikt ich nie widział i nie zobaczy 🙂
tyskakonik, fajne zdjęcie, będziesz mieć kiedyś super wspomnienie! 🙂 podoba mi się klimat, intymny, ale nie burdelowy, fajnie, fajnie 😍
kot, tyskakonik, spływać do bagażnika! 😉 Zaklepuję miejsce za kierowcą!

Dwo słuchaj dawaj z nami zmiescisz sie! (btw mega schudłas super wygladasz ) :kwiatek:
Nie mega - z 4kg maksymalnie. Ale koślawo usiadłam, zdjęcie tak wyszło. Dziękuję :kwiatek:
ię może jeszcze zmieszczę, ale są inne, którym nie powinnam miejsca zajmować. Zostanę jednak za kierowcą 😁
Spadówa, mówiłam że ja prowadzę.

Na czym polega różnica między tymi zdjęciami w bieliźnie, a zdjęciami w niejednokrotnie bardziej skąpym stroju kąpielowym na plaży?
Na tym, że na plaży raczej nikt nie stara się wyglądać tak zmysłowo, kusząco i seksownie jak na takich zdjęciach. Chodzi o gesty i miny, o układ ciała.
Proste.

Oczywiście dla mnie w tych zdjęciach nie ma nic złego. Piękna dziewczyna. Niech se wawrek popatrzy, a co. 😀
przepraszam, że tak późno ale odpowiadam
martkagd tak garbus nasz 🙂
https://www.facebook.com/pages/A-Rash-of-Rust-Blu/286686654697904?ref=hl  << tu trochę więcej o nim 🙂
tu nasze super zdjęcie ze zlotu. fotobudka fajna sprawa 😀

no i efekt tego, jak pani zapamięta o piłeczce na spacer, ale zapomni już przyrządu do rzucania... 😀

safie   Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
14 września 2013 12:52
tyskakonik, piękne zdjęcia

Dziewczyny, czy Wy nie przesadzacie? Zdjęcia nie są wulgarne, erotyczne itp. Dużo bardziej roznegliżowane modelki pojawiają się w gazetach, reklamach, a o filmach już lepiej nie wspominać 
14 września 2013 12:54
safie, czy ty nie przesadzasz? Mówię, ze zdjecia fajne. Tylko że tak, jak  przed obcymi ludźmi w bieliźnie nie chodzę, tak nie wstawiłabym takich fot do internetu. Ale nikomu wstawiać nie zabraniam, jej ciało - niech robi z nim co chce. I fajnie, że wy takie wyzwolone i nowoczesne, ale darujcie sobie ten chór obronny. Nikogo nie obrażam, po protu dla mnie pewne rzeczy są zbyt intymne i już. Bywały tu dużo bardzie jwulgarne zdjęcia i to dziewczyn nawet bardziej okrytych.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
14 września 2013 13:39
kocie, jak się trzymasz?

expo super wygladasz! A jak tam Twój brat?  😁
JARA dzięki 😀 znowu przytyłam, ale w niczym mi to nie przeszkadza, z 47 dobiłam znów do 50kg, co widać głównie na twarzy, nogach i tyłku...  🙄 no ale skoro chłop zadowolony, to i ja zadowolona. Brat z kolei nie jest już taki handsome jak był. On zmarniał w oczach, spadł z mięśni i waży zaledwie 54 kilo... a wszystko przez problemy z układem pokarmowym. Nadal jest zajęty, nadal z tą samą dziewczyną i raczej nie zapowiada się, że będzie inaczej, a trochę szkoda 😀 😁
off top. ale w temacie brata znalazłam starą fotkę, na której jest brat, garbusek, i mój aktualny (oby już na zawsze) mężczyzna  😁 zdjęcie sprzed dwóch lat...

no i jeszcze żeby nie było to moje dwa z wesela i znikam na czas nieokreślony 🙂
na zdjęciu z dziadziem, kuzynami i rodzeństwem 🙂

a co do osobistych zmysłowych foek w bieliźnie ja osobiście mogę powiedzieć tyle, że podziwiam tyskakonik za odwagę i umiejętność pokazania siebie w taki sposób by nie wyglądało to wulgarnie... ja przed obiektywem nie mam pojęcia jak zrobić, żeby wyglądać ładnie, a co dopiero zmysłowo i kobieco. potrafię tylko strzelić jedną z wypróbowanych min i uśmiechów, a i czasem to nie wyjdzie...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się