Z zeszłych urodzin:
Kurcze no! Taka fota i za duża. Serce się kraje...
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Wielkość zdjęcia
Z zeszłych urodzin:
To o poranku? Jeśli tak, to musieliście nieźle świętować!
A zdjęcie "epickie" 😉
5:56, potem jeszcze wchodziłam do wody i było mi zimno jak... bardzo zimno 😀
Bischa gdzie jeździsz na tych nartorolkach?
https://www.facebook.com/events/547707185264600/?fref=tsWybieram się też w przyszłą niedzielę, więc zapraszam serdecznie 😉 Ja byłam 3 raz.
W ramach chwalenio-pokazywania się :P Chwalenia się "psem z reklamy" i pokazywaniem siebie 😉

Strzyga - super zdjęcie! 😍
martva, to JRT?
Strzyga, Pursat, jaki fajny klimat na tych zdjęciach!
To ja mam ostatnio tylko takie piękne, z pożerania cheesburgera i nurkowania w wannie. 🙂

Nurkowanie w wannie rewelka! 😍
Dokładnie!
Ale ogólnie fajne zdjęcia, bardzo pozytywne 🙂
Bischa, jak Justyna Kowalczyk! Ty to jesteś pozytywna babeczka! Na każdym zdjęciu piękny uśmiech 🙂
martva, jaki psior fajny! Śliczna dziewczyna (kobieta 🙂😉 z Ciebie
emptyline, aleeee mi ochoty na żarcie narobiłaś!
emptyline, dzięki! Twoje superowe, a wannowe najlepsze! 😅
[quote author=szalonakobyła link=topic=28.msg1816374#msg1816374 date=1372685852]
Bischa, jak Justyna Kowalczyk! Ty to jesteś pozytywna babeczka! Na każdym zdjęciu piękny uśmiech 🙂
[/quote]
Dziękuję! 😡
Zimą zamierzam zacząć biegać na nartach biegówkach, szkoda, że nie ma w Warszawie do tego zbytnio warunków. Na Moczydle jedynie, trasy wyznaczane i godzinę można pojeździć. Nie będzie śniegu, będę zakładać nartorolki, które zamierzam kupić/poprosić rodzinkę o prezent na wszelkie okazje z góry, żeby przez 2-3 lata nic mi nie kupowali na prezenty. Radzę sobie coraz lepiej (wczoraj usłyszałam, że biegam lepiej od właściciela wypożyczalni, który nieźle sobie radzi), tylko instruktor krzyczy, że jeżdżę za szybko, a powinnam na razie wolno i dokładnie, a ja panuję właśnie nad dokładnością przy takiej prędkości, a wolniej nie umiem (a próbowałam) 😁 Znalazłam dwie pasje: nartorolki i koncerty jednego artysty, jeździectwo odeszło na boczny tor, do jeżdżenia mnie nie ciągnie, ale do stajni lubię czasem wpaść. Poznałam i wciąż poznaję (szczególnie na koncertach, ale na nartorolki też przyciagają fajnych ludzi) wspaniałych ludzi.
Pięknie się prezentujecie kobietki 😉
To jeszcze takie nartorolki sprzed 2 tygodni:
1. Przed jazdą
2. ćwiczenie równowagi
emptyline świetne zdjęcia! mega pozytywne. 😀
Bischa, są warunki na biegówki w Warszawie, wystarczy się przejechać 40 min od centrum 😉
Ale to chyba z własnymi biegówkami? Czy jest tam też wypożyczalnia biegówek? Nie planuję zakupu własnych nart do biegania, zimą wolę łyżwy, narty zjazdowe w górach i basen 😁
Gdzieś widziałam plakat o wypożyczalni, ale się tym nie interesowałam 😉
martva, to JRT?
Tak, tak, ale bez rodowodu, czyli krótko mówiąc "w typie" 😉 Zdjęcie zrobione raczej dla śmiechu, absolutnie nie ma nic wspólnego z prawdą, no może poza tym, że mój pies jest dla mnie InterMegaCzempionem Wszechświata i Okolic 😉 😍
[quote author=szalonakobyła link=topic=28.msg1816374#msg1816374 date=1372685852]
martva, jaki psior fajny! Śliczna dziewczyna (kobieta 🙂😉 z Ciebie
[/quote]
Jeej, bardzo mi (nam) miło :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: DZIĘKUJĘ! 😡
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
01 lipca 2013 22:02
martva, przepraszam, ale czy to twoja rodzina?

Wyglądasz jak siostra Naimy 😲
exploited fajnaś i ładnaś 💘 mega pozytyw, poszłabym z Tobą na imprezę 😀
Bischa na pewno na Kabatach jest wypożyczalnia biegówek.
A nartorolki wyglądają na fajną zabawę 😀
Dzięki dziewczyny. Rafał mi zawsze w najlepszych momentach robi zdjęcia, nie ma co. 🙂
amnestria jeeeej! dziękuję <3 a na imprezie na pewno byśmy się nie nudziły 😁
exploited, z amnestrią NIE DA się nudzić na imprezie, trust me 😉 Hihi, faktycznie pozytywne te twoje fotki!
incognito, Do twarzy Ci w tych włosach! Kolega po prawo miał sie dobrze następnego dnia? 😀