A właśnie kurna że fajną - wszystko na swoim miejscu, ani chuda ani gruba czyli zdrowa i piękna kobieta 😀
Dokładnie! Ale ja nie lubię przegięć w żadną stronę. A u Ciebie kasbeg wszystko jest OK - nic się nie wylewa, żadne kości nie sterczą. Dla mnie właśnie wzór ładnej sylwetki 🙂
Dziękuje kochana! :kwiatek: Jeszcze popracować nad mięśniami bebzona muszę i wtedy będę zadowolona. Scott, jednak mialaś rację, pochudłam trochę. Właśnie oglądam zdjęcia z imprezy wczorajszej 😲 (wysłałam Ci na fb 😉 )
ja piękną figurę? hehe kawał baby ze mnie, mocnej kości, swoje ważę, wysoka i zero cycka 😉 szału ni ma ani z urodą ani z figurą heh Nie znasz się. :P Masz wszystko na swoim miejscu!
Agaleon dopiero zaczynam 🙂 więc szału nie ma na pewno. Wyciągnięte policzki ? nie bardzo rozumiem...mam po prostu takie rysy twarzy 🙂 A kolejna rzecz to taka,że nie zawsze mogę zrobić przed obiektywem to co chce,bo to jest sesja tfp. Nie wydaje mi się,że jest ,aż tak źle na poprzedniej stronie są dwa zdjęcia z tej samej sesji i mimika jest całkiem inna 🙂 W tych co teraz opublikowałam tez nie jest taka sama-przynajmniej według mnie i znajomych fotografek 😉 Dzięki za opinie. 🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 27 czerwca 2013 22:17
Rozmowa w wątku o modzie przypomniała mi, że w sierpniu miną dwa lata od ślubu przyjaciółki.
Wybawiłam się świetnie, a osobę towarzyszącą poznałam jak po mnie podjechał w dniu wesela. Chyba nie najgorzej na tym wyszłam :p
Yga, całkowicie niezłośliwie pytam, czy Ty zawsze do fotek tego typu miny (albo dzióbki albo wywinięte usta)? Jak pobieżnie przeglądam ten temat to zawsze rzucają mi się w oczy. Ładna z Ciebie dziewczyna ale np mi takie grymasy kiepsko się kojarzą, są po prostu drażniące.
Chess- spokooo, nikt sie nie złosci i również niezłośliwie odpowiadam, iż -nie. Teraz tylko wstawiłam takie z imprezy, bo akurat stan był taki że się minki robiło 🤣 A na wcześniejsze z dziubkiem musiałaś chyba trafić na początku wątku, z 2011roku 😉
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 28 czerwca 2013 12:42
Szatan mnie podkusił i przyszłam straszyć ludzi swoją gębą. Ja to ta w okularach 🤣
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 29 czerwca 2013 16:38
Ten wianek to świeże róże zainstalowane na opasce do włosów. Trochę szkoda mi było je ścinać, ale mam tak ogromny krzew koło domu, że wcale nie widać ubytku kilku gałązek.
Ja również rzadko się uśmiecham na zdjęciach, bo wydaje mi się, że wyglądam jak wariat. 🤣