Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Faktycznie tytuł wątku "zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów" jest ciężki do zrozumienia  😎
Psycha ♥   okrutna rzeczywistość .
05 czerwca 2011 10:41
haha, bardzo ciężki. Dzisiaj nie wszystko do mnie dochodzi.  😂
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
05 czerwca 2011 10:42
Strzyga, jak elf wyglądasz :]
Strzyga, Graba., Yga- Dzięki. Ja cały czas maluję na brąz, tylko mi takie ciemne wychodzą  🙄
A tu jeszcze z wczoraj z Fantazją forumowej Fantazji:

I kilka z Zakopanego:

yga   srają muszki, będzie wiosna.
05 czerwca 2011 12:07
nie malujesz przypadkiem na CIEMNY brąz?  😉
Pursat   Абсолют чистой крови
05 czerwca 2011 12:10
Tristia, super fotki! 🙂

Ja mam jedno nowe-stare:

Yga- Róznie próbowałam. poszło pv 😉
Pursat-  :kwiatek: Fajne zdjątko. przypominasz mi tu troszke moja koleżankę 🙂
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
05 czerwca 2011 13:09
Kasija, to był bardzo specjalny ciapong 😀
Graba., Julie, rozumiem, że powinnam mieć 89 lat, siwe długie włosy, wplątane w nie krucze pióra i haczykowaty nos 😀

Jolaa 🙂, dziękuję =)

JARA, jak Elf?

05 czerwca 2011 13:16
Tristia, lepiej byś wyglądała ścięta na boba 😉
Psycha ♥   okrutna rzeczywistość .
05 czerwca 2011 14:05
To ja wstawię moje zdjęcie z ostatniej jazdy.
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ogromne zdjecie
05 czerwca 2011 14:08
Zdjęcie jest za duże.
Wszyscy z końmi to i ja 🙂 No i farbować się na ten blond czy nie?

To i ja się tak nieśmiało przypomnę (jakość iście kamerkowa  😁 )

Pursat ależ mi się podobają twoje włosy  👀
Dzionka Farbuj na blond  😉

Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
05 czerwca 2011 15:58
Dzionka
Nie farbuj 😉
Dzionka niee, tak jak teraz jest ładnie. A zdjęcie śliczne 😉

Ja również z koninką:
Taa, dzięki dziewczyny - zawsze można na was liczyć 😀 (Farbuj! Nie farbuj! Farbuj!) 😉

Egonowa, śliczne masz włosy!

Atamanka, piękne!
Atamanka Ale jesteś szczuplutka !  🙂
Dzionka Dziękuję  :kwiatek:  Chociaż to dziwne, bo włosów do zdjęć nawet nie czesałam...tyle co się wysuszyły po basenie, a ja na co dzień je prostuję  😉
Egonowa rzeczywiście dobrze mnie widać na tym zdjęciu, ale dzięki 😁
Tristia - świetna fryzura !

pozdrawiam
Tulipan 3 super, takie klimatyczne i ogólnie bardzo ładnie wyglądasz  🙂
A mi się ostatnie podoba! 🙂
Co to za lekcja była, że taka skupiona? 😁
plus za bandanke we włosach! też tak noszę, uwielbiam ją. tylko tulip, zapinasz ją jakimiś wsuwkami? mam tak śliskie włosy że lubi mi franca zjeżdżać 👿
Mona, Mia -  :kwiatek:

flygirl - niemiecki, a że ja filolog z rozszerzenia to słuchałam jak zdobyć max za bogactwo i żeby zawsze ładować wszędzie konjunktiv i nachdem  😎

oexploited - bandana to w zasadzie mój znak rozpoznawczy. Mam ją praktycznie zawsze (na głowie, szyi, ręce lub przy torbie / plecaku) i posiadam prawie każdy kolor  🤔wirek: Nie przypinam jej niczym, trochę się namęczyłam zanim nauczyłam się wiązać, ale teraz trzyma mi się cały dzień bez problemu 😉
ja mam największy problem na melanżu. haha a u mnie z tą bandaną to tak samo jak u ciebie, też mam w każdym kolorze i to od dawna zbierałam. w sumie to jako dzieciak w bandanie śmigałam zawsze od przedszkola przez podstawówkę haha. mam foty za małolata w czerwonej bandance na głowie i dżinsowej kurtce 😁 ja mam strasznie śliskie włosy i chyba jakąś dziwną głowę bo po prostu zjeżdża z niej wszystko  😁

a żeby nie robić ot to wreszcie i ja się ujawnię
macie tu exploited komunijnie, z komunii kuzyna z moją najmłodszą siostrzyczką i bratem 🙂 już po kościele i tych oficjalniejszych imprezach, więc przebrana w wygodniejsze ciuchy😉
07 czerwca 2011 22:07
exploited,  brat wolny? :> 😀 nie chcesz mnie za bratową? 😀
JARA kocham cie! każda moja kumpela za nim jęczy, wszystkie wzdychają, ogólnie ma branie chłopak. niestety ciągle zajęty. dupa z niego jest jak ta lala, i jest najlepszym bratem jakiego mogłam sobie wymarzyć! 💘 a tak poza tym, to czasem żałuję/marzę (bo w sumie jesteśmy bardzo podobni do siebie i z charakteru i z twarzy), bym była tak przystojna i pociągająca na skalę babską jakim on jest chłopem. no ale niestety on jest dupa, a ja podobna do niego to mogę tylko kolejne laski od niego odganiać, on ma tyle zachodu mniej. bo jak widać jego damska wersja już nie taka fajna  👿
exploited - oj tam zaraz zajęty  😎 A tak pomijając brata to fajne z was rodzeństwo  😁
Bischa   TAFC Polska :)
07 czerwca 2011 22:32
I faktycznie z twarzy podobni jesteście 😉
tulipan najlpesze na podkarpaciu

niestety mnie na tym zdjęciu nie ma, ale focąc robiłam identyczną pozę jak młoda i bartek  😁 ogólnie wszyscy jesteśmy bardzo ze sobą zżyci, a milka (ta mała) to jest moja kopa, jak byłam w jej wieku  😁

a poza jest wymyślona przez małą 'jak się je dużo kanapek z pasztetem, to się tak potrafi zrobić'
to jeszcze moje stare osiemnastkowe, z kolegą. impreza już się zwijała, a ja-solenizantka jak widać bawiłam się w najlepsze dalej
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się