Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Anka prawdziwa rockowa laska z Ciebie  😀
Edytka, śliczne zdjęcia i czyżbyś zainwestowała w Chucka na pierwszym zdjęciu?  😜
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
15 marca 2011 20:22
Dzięki dziewczyny!

Emade
Jasne, że zainwestowałam w Chucka  😎 

Karolina_ o której białej mówisz? pierwsza, ta z Chuckiem, jest ze Stradivariusa, druga z HMu  😉

edit. właśnie doszły zdjęcia od Niemców  😀

ej, a moje pytanie przepadło 😉

Edytka co to byly za finale?

najpierw prosilas o kciuki, pozniej ogladalam zdjecia a dalej nie wiem czego to finały 🙂
a wygladasz jak zawsze  :kwiatek:
o ta druga, ale ta z chuckiem tez fajna.

Widac ze sie super bawilas, bardzo, bardzo zazdroszcze weekendu w Wilnie 🙂
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
16 marca 2011 10:06
mery pytanie nie przepadło, tylko zapomniałam odpisać  😡
to nie był finał, tylko runda europejska konkursu związanego z WTO. dalej nie udało się przejść, co ma swoje plusy i minusy  😁

Karolina_ fakt, bawiłam się wyśmienicie  😀
yga   srają muszki, będzie wiosna.
23 marca 2011 07:03
Dla przypomnienia wstawię i uciekam!
yga, ile ci państwo młodzi mają lat? Wyglądają strasznie młodziutko 🙂!
yga   srają muszki, będzie wiosna.
23 marca 2011 12:06
o ile dobrze pamiętam okolice 24  😉
Pursat   Абсолют чистой крови
23 marca 2011 18:31
Oczy jak zwykle powalające. 😀
kujka   new better life mode: on
24 marca 2011 13:02
grzebalam w szuflandii w poszukiwaniu slonca i wygrzebalam takie zeszloroczne... z lipca!

nie wiem kto ma wiekszy zaciesz na tym zdjeciu - ja czy Gil :P
Kujka strasznie zazdroszczę takich kąpieli  😀 u nas nie ma jak, gdzie i po co...  😵
Masz jeszcze jakieś z tej sesji, których nie pokazywałaś?
24 marca 2011 13:14
baffinka, no pewnie, mnostwo! 😀 zaraz cos wygrzebie 🙂
dawaj, dawaj bo bardzo mi się ta sesja podoba  😎
24 marca 2011 13:49
nie sa to obrobione fotki, bo przed moim wyjazdem do Syrii Dominika nie zdazyla mi ich obrobic, wiec sa surowe, prosto z aparatu 🙂

bitte  😀 i juz wiecej nie wstawie przez najblizszy czas 😉
kujka, sliczny Pablo ale masz obłedna bluzke

do arabskiego stroju bylaby super
25 marca 2011 00:33
Złota, bo ona jest kupiona w jakims orientalnym sklepie 🙂 moge uzyczyc na jakis Janow czy inna okazje, jakby zaistniala potrzeba 😉 wdzianko Dzionki z tej sesji rowniez 😉
(cholera, zapomnialam napisac do Ciebie jak bylam w Syrii, moglabym Ci nazwozic stamtad mnostwo arabskich ozdobek dla koni! ale ze mnie palka...)
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
25 marca 2011 08:10
kujka - super te foty, zazdroszczę takiej sesji.

Kujka strasznie zazdroszczę takich kąpieli  😀 u nas nie ma jak, gdzie i po co...  😵

Jak to nie ma - a nasze wspaniałe średzkie jeziorko?  😁
kujka, aż sama zaraz obejrzę zdjęcia z tej sesji - ale było gorąco wtedy, eeech!
Kujka  😍 😍 już chce latooo  🍴
Dzionka dawaj Wasze dla przypomnienia  😀
Horciakowa taaa pojade 10 km żeby się w syfie z koniem wykąpać  😂 Ale nic straconego- w wakacje zamierzam wyjechać z Arą do Hermanowa na trening  🏇 będzie kąpiel w stawie  😁

A ja zaprezentuje jak z kobyłą mamy dobrany kolor  😎
baffinka, faktycznie fajne maci rude grzywy obie 😀 Chciałaś wodne zdjęcia, to proszę bardzo, tak na wywołanie lata 🙂

Cieplej 😉?
Baffinka - jakbyście jednakowym odcieniem sobie włosy farbowały.... a tak na marginesie to w końcu mnie oświeciło kogo mi przypominasz..... Magdalene Walach http://www.jolalipka.com/magdalena_walach/magda_walach.html 🙂
Dzionka od razu cieplej się robi  😀 fajnie Dzionek nurkuje
Tamtam tylko nie ona... hihi

A propo włosów- chodzimy do jednego fryzjera  😎  Zresztą... zawsze staram się być dopasowana do konia- z lewej do grzywy, z prawej do sierści  😁
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
25 marca 2011 12:16
yga bardzo ładnie wyszłaś na zdjęciu przy młodych🙂
kujka świetne są te zdjęcia mega pozytywne🙂!
baffinka masz świetny kolor włosów.

A tutaj dodaje z sobotniej osiemnastki przyjaciółki-ja w niebieskiej koszulce😉 oraz z kuzynką z poniedziałku
25 marca 2011 21:40
baffinka, ale super 😀 a jezdzilas kiedys na siwku? 😁

incognito, pozytywne, bo to byl mega fajny dzien 😀

baffinka, ja tez juz chce lato, a po dzisiejszej prognozie pogody mam ochte isc i plakac!
kujka Baffinka u mnie na siwku jeździła- jak chcesz to w weekend jej go znów użyczę i zobaczymy czy będą nowe zdjęcia pod kolor  👀 :emota2006092:

Horciakowa
a Ty się tu wypowiadasz a nowe fotki, po całkowitej zmianie z włosami, gdzie?!?  🤬
25 marca 2011 23:57
Kopyciak, jest dil! jeszcze srokacza Jej musimy skolowac, ciekawe co zrobi 😁
Albo taranta  😎 😂
baffinka, ale super 😀 a jezdzilas kiedys na siwku? 😁
baffinka, ja tez juz chce lato, a po dzisiejszej prognozie pogody mam ochte isc i plakac!

Kujka rozczaruje Cię niestety bardzo- dopasowuje sie tylko do moich koni  🤣 planuje na przyszły rok powiększenie rodziny, ale źrebak na bank nie będzie ani siwy, ani srokaty ani też tarantowaty - chyba że Kopyciak podmieniła ogiera  😵 w sumie nie było mnie przy kryciu więc pewności nie mam    😡
O pogodzie nic mi nie mów bo Horciakowa obudziła mnie smsem że życzy udanego treningu. Z wrażenia prawie spadłam z łóżka jak zobaczyłam śnieg  👿
dorobiłam się zdjęcia do CV  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się