mery pytanie nie przepadło, tylko zapomniałam odpisać 😡 to nie był finał, tylko runda europejska konkursu związanego z WTO. dalej nie udało się przejść, co ma swoje plusy i minusy 😁
grzebalam w szuflandii w poszukiwaniu slonca i wygrzebalam takie zeszloroczne... z lipca! nie wiem kto ma wiekszy zaciesz na tym zdjeciu - ja czy Gil :P
Złota, bo ona jest kupiona w jakims orientalnym sklepie 🙂 moge uzyczyc na jakis Janow czy inna okazje, jakby zaistniala potrzeba 😉 wdzianko Dzionki z tej sesji rowniez 😉 (cholera, zapomnialam napisac do Ciebie jak bylam w Syrii, moglabym Ci nazwozic stamtad mnostwo arabskich ozdobek dla koni! ale ze mnie palka...)
Kujka 😍 😍 już chce latooo 🍴 Dzionka dawaj Wasze dla przypomnienia 😀 Horciakowa taaa pojade 10 km żeby się w syfie z koniem wykąpać 😂 Ale nic straconego- w wakacje zamierzam wyjechać z Arą do Hermanowa na trening 🏇 będzie kąpiel w stawie 😁
A ja zaprezentuje jak z kobyłą mamy dobrany kolor 😎
kujka Baffinka u mnie na siwku jeździła- jak chcesz to w weekend jej go znów użyczę i zobaczymy czy będą nowe zdjęcia pod kolor 👀 :emota2006092: Horciakowa a Ty się tu wypowiadasz a nowe fotki, po całkowitej zmianie z włosami, gdzie?!? 🤬
baffinka, ale super 😀 a jezdzilas kiedys na siwku? 😁 baffinka, ja tez juz chce lato, a po dzisiejszej prognozie pogody mam ochte isc i plakac!
Kujka rozczaruje Cię niestety bardzo- dopasowuje sie tylko do moich koni 🤣 planuje na przyszły rok powiększenie rodziny, ale źrebak na bank nie będzie ani siwy, ani srokaty ani też tarantowaty - chyba że Kopyciak podmieniła ogiera 😵 w sumie nie było mnie przy kryciu więc pewności nie mam 😡 O pogodzie nic mi nie mów bo Horciakowa obudziła mnie smsem że życzy udanego treningu. Z wrażenia prawie spadłam z łóżka jak zobaczyłam śnieg 👿