tyskakonik :kwiatek: yga no baaaaa baffinka czy ładnie to na pewno - ale krótko. Tylko im człowiek starszy tym bardziej to odczuwa... 😁 🥂 A tak na boku super kieca 🙂
Zabeczka17 dzięki 😉 nie przejmuj się. ja wczoraj o 1.00 już chciałam iść spać, ale że do domu miałam daleko to czekałam do 3.30 na transport 😀 też już się chyba starzeje...
tyskakonik, ale śliczne zdjęcia! Piękna jesteś, seryjnie 🙂
Horciakowa, wydajesz się być super osobą, takie mam wnioski po obejrzeniu twoich różnych zdjęć 🙂 Taką, którą chętnie by się poznało w "realu" 🙂 Ślicznie wyglądałaś!
Horciakowa, wydajesz się być super osobą, takie mam wnioski po obejrzeniu twoich różnych zdjęć 🙂 Taką, którą chętnie by się poznało w "realu" 🙂 Ślicznie wyglądałaś!
Jako,że poznałam już Horciakową, mogę potwierdzić - jest meeega super ;D i ma fajnego synka 😉hihi
Jako że ja znam ją bardzo dobrze... mogę Wam zdradzić pare pikantnych szczegółów 😀iabeł: No dobra, żartuje 😀 Potwierdzam że jest dokładnie tak jak Ponia pisze. Zresztą Poniusia też jest super 🤣 teraz to posłodziłam wszystkim hehe A żeby było na temat- pare fotek z sylwka zeszłorocznego. Tak mi się na wspominki zebrało 😉