Open'er festiwal

Ada   harder. better. faster. stronger.
09 grudnia 2010 20:58
Mia, jasne że warto 🙂 tak czy inaczej jadę.
Co nie zmienia faktu że drzewka z pieniędzmi w domu nie mam  😉
Ja za to byłam zaskoczona ile wydałam przez jakby nie patrzeć 4 dni. Na śniadanie jadłam przeważnie zupki chińskie, na obiad hotdogi bo tylko to było przy wyjściu od strony głównej drogi, gdzie spędzaliśmy prawie cały dzień  😂 . Raz jedliśmy w restauracji w mieście i na prawdę niewiele wyszło.
Właśnie wróciłam do domu z biletem. I tak cholernie się cieszę! 💃

Jak Wam odpowiada lieunp? Zastanawia mnie kto jeszcze dojdzie na headlinerów... jakieś pomysły? 😉
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
01 marca 2011 18:49
Ja muszę wysupłać kasiorkę na Coldplaya.
Ramires, za RHCP trzeba by było pewnie ze 3 x tyle zapłacić... ale i tak byłoby warto 😀
Ramires, jak dla mnie na razie lipa 🙁 Jedyne co mi w miarę odpowiada to Coldplay i Foals. Ale jeszcze za wcześnie, żeby marudzić 🙂
hm, nie znam muzyki ani jednego zespołu, wiem, że Coldplay smęci, D4D to banda wariatów a M.I.A to podobno jakieś wielkie odkrycie... i to już wystarczający powód, żeby pojechać 😎. mam nadzieję, że jakieś jazzowe klimaty gdzieś spotkam. w tamtym roku Pink Freud byli świetni.
MIA to odkrycie ale chyba 5 lat wstecz :P :P
fakt faktem slabo puki co, jak na 10lecie, wciaz nic od strony elektronicznej.
coldplay fajnie no ale bez przedzady.
widocznie gazeta, którą czytałam, była dość mocno przeterminowana. tak czy siak, nie mam pojęcia kto to tak dokładnie jest i co gra. narazie żaden zespół nie wywołał u mnie drgawek, ale to też niezupełnie moje klimaty. mają jeszcze sporo czasu, na pewno wezmą jakąś prawdziwą gwiazdę, którą będę mniej więcej kojarzyć 😉.
W mój gust też jak na razie nie trafili ale tak szczerze mówiac to nie mam oporów zeby powiedzieć ze na 100% jadę. Na pewno dorzuca jeszcze dużo wykonawców w których znajdzie się coś dla każdego a bardzo odpowiada mi sama atmosfera festiwalu.

ankers racja, koncert Pink Freud był świetny, szkoda tylko że z publicznością było krucho
Ramires, przynajmniej na Pink Freud było masę miejsca i świetny widok.
Oh, do zobaczenia w takim razie 🙂 Ja już kolejny raz, jak co roku oczywiście się wybieram 🙂
yegua Niby tak, ale przykro patrzeć jak na tak dużym festiwalu taka mała grupka robi za publiczność, szczególnie jeżeli wykonawcy należa się wielkie brawa...
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
05 czerwca 2011 22:26
Hej, jak tam plany na Openera?

Ja z chęcią bym się wybrała na Coldplay i Hurts, ale pierwsi są w czwartek, a drudzy w niedzielę 🙄 A niestety tyle czasu nie mam, z chęcią więc wybrałabym się na Coldplay.
Moje plany openerowe szlag trafił... ale może to i dobrze, bo repertuar jakoś mnie nie zachwyca.
Zatem życzę Wam udanej zabawy!
Strucelka żeś trafiła, moje się właśnie posypały 🙄 w dziwnych okolicznościach grupka mi się wykruszyła 🙁 ktoś przygarnie 😁?

Mi line up bardzo podpasował! Mam za dużo pozycji, które chcę zobaczyć, żeby Openera sobie odpuszczać. Chociaż tylko na The Strokes mam większe zapotrzebowanie, wcześniej ich nie widziałam.
Jest do zaliczenia klasyka (Pulp, Coldplay), jest the National, Kate Nash, Chapel Club, ciekawie zapowiada się Crystal Fighters. No i silna grupa z moich good times, sentymenty itp 😉: Simian Mobile Disco - przeenergetyczne koncerty, szkoda, że będą na dużej scenie, Foals, D4D, These New Puritans, Cut Copy.
Ja w tym roku nie jade, w porównaniu z rok i dwa i pare lat wczesniej jest line up bardzo bardzo słaby. A 10lecie. W zeszlych latach zastanawiałam się z czego zrezygnować i na co iść bo było tyle super koncertow w tym samym czasie, a teraz? musialabym sie wysilić żeby zapełnić sobie czas...
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
06 czerwca 2011 11:18
disco ja bym chciała jechać na czwartek i wracać w piątek, a noclegu też będę szukać 🙂 Ale chetnię zgarnę towarzysza na trasie Krk-Gdynia 😉
Jedziemy we dwoje, pod namiot. Chętnie spędzimy czas w większej grupie 🙂 Poza koncertami mamy w planach jakieś wakacjowanie się na plaży 🙂
Hej, z kim się zobaczę na Beforze integracyjnym w środę na polu namiotowym ?? 🙂
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
25 czerwca 2011 11:35
Help! Pomorzanie!
Czy ktoś mógłby przenocować mnie i moje dwie koleżanki podczas Openaira? Mamy materac, potrzebujemy tylko miejsca do przespania się i wzięcia krótkiego prysznica  🙇
nie musi to być w Trójmiescie, może być gdzieś dalej, bo będziemy samochodem

postaramy się jakoś odwdzięczyć  :kwiatek:
widzę że wątek uśpiony, ale napiszę  😉

Jadę z koleżankami na Open'era i szukam noclegu na dwie noce w Gdyni dla 4 osób (4-6 lipca ).
Wystarczy nam jakiś kąt do spania, nawet na podłodze  😉 i łazienka żeby się ogarnąć.
Za nocleg zapłacimy, cena do ustalenia na priv  :kwiatek:
Odkopuje stary wątek ale może ktoś poleci nocleg na tegorocznego Openera  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się