Ludkowie drodzy, w niedziele jade na dwa tygodnie w okolice Gizycka. Ktos tam stacjonuje?
W sobotę, niedziele, poniedziałek i wtorek będę na podkarpaciu (Jasło). Może będzie ktoś w okolicach?
Za pół godziny wyjeżdżam do Kostrzyna 😁 Ale coś czuję, że w tym tłumie, nie ma opcji... 😉
Będę szię dziś szwendać Bydgoszcz, Toruń, Włocławek. Jutro pewnie zawędruję gdzieś w okolice Chojnic. W Piątek prawdopodobnie będę w Olsztynie. Jak ktoś ma ochotę na spotkanie to zostawiam kontakt, zintegrowany z telefonem: pk@canagri.pl
Na początku przyszłego tygodnia będę w Gdańsku. Chętnie spotkam się z Trójmiejskimi re-voltowiczami, obejrzę konie, porobię zdjęcia 😀
fin, to zapraszam do Przywidza...zabiorę Cię w teren na galopy 🙂
ja mam pon wt wolne wiec sie na hipodromie bede krecic pewnie wiecej niz zwykle
magda, bedziesz malowac sciany! 🤣 🤣
o ile ktos zalatwi farbe 😁
zrzute trza zrobic chyba.. walki i pedzle sa? cokolwiek jest? 😉
wałków i pędzli poszuka sie w piwnicach, a farby w domu ma Monia i Klaudyna poszukac.
piekny OT :emota2006092:
eee przeciez bede w... sopocie 😁
ja piwnicy ni mam, farb ni mam wiec w sumie nic nie mam
Pod koniec września 24/24/25 lub 30/1.10/2.10 będę w Warszawie. W sobotę 25 lub 2 będę miała wolną chwilę, może ktoś chce na kawę sie spotkać? 😉
Pod koniec września 24/24/25 lub 30/1.10/2.10 będę w Warszawie. W sobotę 25 lub 2 będę miała wolną chwilę, może ktoś chce na kawę sie spotkać? 😉
jesli bedziesz w ten drugi weekend to ja chetnie 🙂
Będe we Wrocławiu 17-18.09 i 1-3.10 na Partynicach we Wrocławiu, 2-5.12 w Katowicach i 11.09 na Rancho Libchavy. Ktoś ma się ochotę spotkać?😉
do soboty jestem w Sopocie. Jak ktoś chciałby się spotkać to pw 😉
Z Wrocławia możemy się w kilka ogarnąć i spotkać 🙂
Ooo, to by było super, tylko, że ja poza Partynice nie wyjdę- bo mam zawody. 😵
Mąka, to wbijaj na hipo jak w Sopocie siedzisz 😉
wiedźma, nie będzie raczej problemu, zapewne sporo dziewczyn będzie w tych dniach na torze. Dam cynk w temacie "Wrocławianie".
wiedźma - ja mogę do katowic podjechać na kawę jakbyś chciała 😉
Jak będzie cię gdzie wziąć na kawę- to czemu nie? 😎 Prawdopobnie będę przez te 3 dni- o noclegu jeszcze nic nie wiem.
knajp tam pod dostatkiem, pewnie w którejś dają kawę 😉
A z jakiej okazji do Katowic przyjeżdżasz ? 🙂
Impreza w Spodku- dla mnie najważniejsza oczywiście Adrenalina i Ciebie już zapraszam do wspólnego kibicowania. 😅
Na CSI ? No jasne, że będę - jak co roku 😎
edit: własnie widze, że w Gliwicach była adrenalina. Lepiej się teraz nie przyznawaj, że byłaś i nie dałaś znać bo... :bum:
Nie, nie byłam. Wtedy byłam na obozie rowerowym. 🏇 Prześlij proszę swoje gg, będzie łatwiej gadać i przestaniemy robić off-top.
mery - Właśnie będę w ten drugi weekend, więc jeżeli to nadal aktualne to możemy w sobotę na jakiejś kawie się spotkać 🙂
dobra! jak juz bedzie blizej terminu to sie zgadamy 🙂
Jutro bede w Aachen - gdyby ktos tez tam byl 😀😀😀 Kawka, lody albo co 🙂🙂
a ja do końca września kursuje cały czas na linii Kraków-Gliwice-Katowice 🙂 z ninevet już się względnie umówiłyśmy - jest ktoś jeszcze ze Śląska??🙂 do jakiejś stajni bym się chętnie przejechała😉