faith, ale spotkanko w Brzezinach planowane w grudniu 😉
Alo, alo, spotkanie aktualne?
Póki co tak, ale sprawa rozwiąże się w środę 😉
W takim razie z niecierpliwością oczekuję środy 😉
będziemy dziś w Pleszewie, ktoś ma ochotę na kawusię?
W takim razie z niecierpliwością oczekuję środy 😉
Niestety wszystko odwołane.
Czemu mnie to dziwi 😉
Może kiedyś się uda....
6-9 lutego będę we Wrocławiu
chętnie się spotkam z voltowiczkami w piątek wieczorem, sobotę lub niedzielę rano 😀
Edytka ja w weekend mam zajęcia, ale w piątek jak najbardziej jestem za jakąś kawą albo vegejedzonkiem 🙂
zaraz spróbuję zwerbować jeszcze kogoś 😉
ovca byłoby mi miło :kwiatek:
Ja już sobie nawet zrobiłam listę wegeknajp, które chce odwiedzić 😀
A ja będę w piątek po świętach wielkanocnych w Olsztynie przez cały dzień 🙂
deksterowa, w sobotę też będziesz :p
Też będę, ale już krócej, bo po Twojej Uroczystości jedziemy do Warszawy, więc do południa pakowanko, pamiątki i tak dalej...:P
Aaaa, ja myślałam, że jednak zostajecie do majówki, bo coś wspominałaś.
a widzisz Maleństwo... bo to wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie... znów zmiana, bo okazało się, że J. nie ma we wtorek lekarza w pracy, to możemy zostać dłużej🙂 minimum do poniedziałku zapewne, więc Cię ja zanudzę zapewne, a J. nie raz rozśmieszy:P tak się cieszę🙂
Eee tam, nie zanudzisz. To się jakoś na niedzielę możemy umówić na spacer, pogaduchy, kawę itp. Fajnie!
Wywiało mnie za pracą do mazowieckiego, a dokładnie to do Siedlec. Bardzo chętnie nawiąże kontakty z koniarzami z forum 😉 w perspektywie, jeśli wszystko dobrze pójdzie, zostanę tutaj na dłużej, a na pewno do końca wakacji. 🙂 ma ktoś ochotę na kawę, przejażdżkę na rowerze? A może chce mi ktoś pokazać okoliczne stajnie, lub swoją własną?
ooo, aien odezwij się w takim razie - ja właśnie z Siedlec, możemy coś "podziałać" 😉
Dworcika szykuj w sklepie jakieś promocje bo niedługo będę wyruszać w podróż w kierunku Gdańska przez Toruń 🤣
larabarson, ooo! Super! Daj znać wcześniej, bo ja nie zawsze jestem 😉
Prawdopodobnie będę wyjeżdżać 5 lipca to jest sobota (w soboty macie otwarty sklep?) a jeśli nie to 7.
Na początku lipca będę w Starogardzie Gd. więc gdyby ktoś miał czas i chęci to proszę o kontakt 😉
W soboty 10-14:30 🙂 Poniedziałek-piątek 10-19. Więc luuuuuzik 🙂
Jestem dziś w Krakowie jakby ktoś chciał na piwo wieczorkiem
Jak częsci forumowiczów wiadomo w niedzielę Wrocław (ja, Katija, Epka, Repka i Isabelle) jedzie do Warszawy*, więc kogo jeszcze spotkamy oprócz Kujki i Amnestri ? 👀
edit:
* na wieś pod Warszawę
oj juz tak bez przesady z ta Warszawa!
Ja chcialam byc, ale nie mam sie jak dostac 🙁
Isabelle Ty tez? Ja sie nie zgadzam 🙁
CzarownicaSa, ja też, ja też! chyba, że mnie Wrocławianki po drodze zeżrą 😂 ale może nie dadzą rady jak się dość opchną żelkami :P
nikt z Wawy nie jedzie, żeby Cię zgarnąć? może Amnestria albo Kujkson gdzieś po drodze by Cię wzięły?
Bede kombinowac. Ja jestem w stanie dojechac tak ok. 3-4km od Bobrowego, wiec jak trzeba to i na piechote dojde 😀
Rewir będzie jeszcze, Sierra też? 👀
A jednak 8km...
Bede kombinowac.
CzarownicaSa, a rower masz? 😁
Abre bije się z myślami czy przyjechać 😅
edit:
Wrocław to jest jednak zajebisty 😎 robi nawet wyjazdowe zloty 😂