No to możesz już zagrać 😀iabeł:
wątek zamknięty
Taa professsional pełen 🤔wirek:
wątek zamknięty
Z CZEGO jest zrobiona ta przeszkoda?? o.0
(a jaki fajny podpis - horses it's my live 😀 kto mi to umie przetlumaczyc?)
wątek zamknięty
Zdaje mi się czy do kantara przypięta jest lonża czy jakaś inna linka?
wątek zamknięty
taaa nie ma to jak inteligentni ludzie... a osobiscie znam tą dziewczyne, i niezła kiła i mogiła jest w tej ''stajni'' 👀
wątek zamknięty
kujka- a w jakim to języku? znam poszczególne słowa, ale w całości... kim jest owy horses ujęty w liczbie pojedynczej i dlaczego jest jej żyjem?
wątek zamknięty
Strzyga, no wlasnie mam podobny problem, stad moja prosba kierowana na volte, bo tu madrzy ludzie sa i moze ktos zna ow dziwny jezyk.
wątek zamknięty
Nie wiem, moja droga, nie wiem... ale ja często mam problemy z rozumieniem photoblogów, więc się nie odzywam.
wątek zamknięty
z dwojga zlego chyba lepiej zeby kon skakal sam na lonzy/lince niz skakac na nim i na zajeb..cudownie krotkim czambonie przeszkody 1m 👿 no coz u mnie w stajni gdzie trzymam konia przez pare tygodni byla panienka cos a'la koniarra, przyszlysmy do stajni rowno rownoczesnie wyjechalsmy ze stajni na na hale ona na ujezdzalnie, ja jezdzilam godzine potem zdazylam wyczyscic konia umyc nasmarowac nogi a ona z kolezanka dalej jezdzily jak poszlam zobaczyc co robia to myslalam ze sie przewroce. kon wypiety na czambonie jak dla kuzyka i do tego jakies dziwaczne sznurki po bokach. jak spytalam sie po co skoka konia na tym i czy w ogole to bezpieczne stwierdzila ze to jej kon i wie co robi i ze ona go sobei sama "trenuje" stwierdzila ze nie radzi sobei ze skokaki ( ten jej kon) wiec musi go nauczyc spytalam sie ile kon ma lat i jak dlugo skacze ze chce go w taki sposob korygowac jej odpowiedz: kon ma 3;5 roku i dopiero skacze 3 raz w zyciu 🤔wirek: 🙄.
potem tlumaczyla jej kolezance jak ma skakac i stwierdzla ze reka musi isc od brzucha to przodu zeby pomoc koniowi skoczyc. ale ja tam sie nei znam.
gadalam z instruktorka i mi mowila ze nie skacze sie na szczywnych patentach. chyba ze sie mylimy? spotkal sie ktos ze skokami na czambonie pod siodlem??
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/kasiuus/28991447/rudy__gruby.htmlPytalam czy ten kasztan to źrebna kobyła. Okazało się że to ogier 🤔wirek:
wątek zamknięty
spotkal sie ktos ze skokami na czambonie pod siodlem??
ale zalezy na jakim czambonie... ?
wątek zamknięty
martynkakoniki, na takim zwyklym jak sie lonzuje konie tylko takis jakis krotki bo kon mial glowe miedzy nogami
wątek zamknięty
no tak Strzyga zapomnialam ze pb rzadza sie swoimi prawami i maja wlasny jezyk 😉
wątek zamknięty
widziałam kilka razy jak ludzie skakali na czambonie, i w jednej stajni na obozach często skakano takie przeszkody do metra... 🤔wirek:
wątek zamknięty
podpis pod zdjęciem na jednym pb.
"ale mam zaciesza normalnie. pojeździłam sobie na Sissi koń Klaudii . Jest bardzo fajnym konikiem, troszkę sie rozpraszała i jest ogólnie bardzo żywa [mułki 4 ever and ever. ;D] ale ogólnie bardzo miło. czasami nawet odpuszczała.
Z naszych koni ze stajni to najbardziej chyba przypomina mi Capri. też jest taka żywa chwilami wręcz az za bardzo.
później śmichy hihy w aucie. Na kebab pojechałyśmy ;D i było miło "
Gruba czcionka zrobiona przeze mnie.
A tak ode mnie. Ja tam się cieszę, że mój koń jest żywy 😁
wątek zamknięty
Nie wytrzymałam- napisałąm PM. Zobaczymy, co odpisze... Jezu, tragedia, biedny ten łogr, jak go tyle przeganiała.. 🙁
wątek zamknięty
Szczerze? Jakaś niewyżyta 'crazy 16' o wybujałej wyobraźni.
wątek zamknięty
Jak się nie ma cierpliwości to nie wiem w karty się gra a nie na koniach jeździ...
Dramat.
wątek zamknięty
czy to 'nasza wspaniała' gigantova ? 😉
wątek zamknięty
Moon - mam nadzieję, ze się nie mylisz. swoją drogą na prawdę nie mam pojęcia SKĄD w tych dzieciach TYLE agresji?
wątek zamknięty
Martyna tak 😁
a tamta dziwczynka to psychol
wątek zamknięty
ciska ja nie mam wątpliwości że to psychol... 👀
odpisała wam na PM ?
wątek zamknięty
Mi jeszcze nie.. ALe ciekawa jestem, jak na mnie najedzie 😀
wątek zamknięty
Mi jeszcze nie.. ALe ciekawa jestem, jak na mnie najedzie 😀
Pewnie w ogóle nie odpisze bo wie, że i tak Ty masz rację i przede wszystkim mózg, no i argumenty do rozmowy z nią, a ona posiada agresję, konia lonżę i nasrane do głowy, ot to wszystko.
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/zwichrowana/29168408/zmiana_wszystkiego.htmlnapisałam meila do strazy dla zwierząt w tej sprawie. myślicie że da się jakoś ustalić tożsamość (nazwisko) tej dziewczyny?
ps. takze prosze, żebyście nie przesadzały w szczuciu tej pannicy! nie chciałabym, żeby usunęła swoj profil i tę wypowiedz
wątek zamknięty