"Złote rady koniarzy" oraz prosto z Photoblogów
Artanis błagam, nie kontynuuj 🙇
😁
wątek zamknięty
dobra dobra.. nie będę.. ale mozna się "ciekawych" rzeczy podowiadywąć :P
wątek zamknięty
http://www.beecia.pinger.pl/
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😲 Albo ja źle widzę , albo to ta laska co miałam "przyjemność" ja poznać w Żywcu na ZO na podstajennej "dżamprezie" 🙄 Ta laska ma kompletne schizy , a jak ona się do ojca odzywa ( jeśli to ta sama - słyszałam jak przez komórkę rozmawiała z ojcem ) 😲
Pozdrawiam 🙂
wątek zamknięty
http://www.beecia.pinger.pl/
http://fankaa.wrzuta.pl/audio/mOOOIpdx6F jej wywiad... poległam 😵 😵 😂 masakra !!!
''mi na pewno nie uderzy głowa sodowa do głowy'' 😂
wątek zamknięty
Jedyną fanką ? 🤣 Ciekawe tylko kto wysyłał tyle smsów , że wygrała BB 👀
Pozdrawiam 🙂
wątek zamknięty
Dziewczyny, ale postać Joli Rutowicz chyba nie mieści się w dziale Konie. Choćby dlatego, że różowy koń został skradziony 😉
wątek zamknięty
http://nasza-klasa.pl/profile/8435925Czy to nie profil jednej z "naszych" photoblogowych dziewczynek?
wątek zamknięty
Dziewczyny, ale postać Joli Rutowicz chyba nie mieści się w dziale Konie. Choćby dlatego, że różowy koń został skradziony 😉
Ekhmm... prezent od mojego kumpla z roku 😉
wątek zamknięty
złośliwie troszkę:
http://ada-i-dwie-czarne.blog.onet.pl/zobaczcie w jakich kolczykach skacze... a na dole strony- z jakim dekoltem :P
wątek zamknięty
a ta pani z linka cieciorki przecież ma całkiem dużo filmików na youtube, nie myle sie?
wątek zamknięty
Tak z tego co wiem to ma bardzo dużo filmów na youtube.
wątek zamknięty
eee.. czy ona skacze na czarnej wodzy 🤔
wątek zamknięty
dla ciekawostki dodam, ze bohaterka jezdzila kiedys z bardzo znanym trenerem, no i ma niezle wyniki na regionalkach na Mazowszu
i jak mialam 6 lat to mi prowadzila jazde w znanej radomskiej stajni u Nicholsona...
wątek zamknięty
Artanis, a co z tym nie tak?
wątek zamknięty
Gillian - dla niektórych sama jazda na czarnej to ZUO, inni uważaja ze jazda ok, ale skoki nie... jeśli sie wszystkiego z głową używa, to ja w tym nic złego nie widzę, ale wiem jakie czarna wodza moze wywołać dyskusje..
wątek zamknięty
o tym już byyyło sto dyskusji! 🙂
wątek zamknięty
cieciorka, nie wiesz, że przy koniach trzeba wyglądać jak Wielka Pani? Kolczyki, paznokcie, makijaż! 😁
[poważnie. spotkałam jedną kobiecinę, która twierdziła, że ona z domu nie wychodzi bez make-upu, kolczyków, bransoletek i pierścionków. Na koniu też musi mieć kolczyki. Koniecznie.]
Jedyne co mi się w tej pani nie podoba, to skakanie na czarnej [nie wiem, może ja się nie znam, ale bym na tym nie skakała] i ostrogi wbite w boki konia [ale mogę się mylić]
wątek zamknięty
Jak się ucho rozerwie to nie będzie jeździła z kolczykami, a póki ucho całe...
wątek zamknięty
albo hacel o "pirdzionek" zaczepi i sie kosci polamia😀😀 seses albo lepiej..palec urwie😀 eh stare czasy😀
ale powiem szczerze kilkakrotnie nasi voltowicze wrzucali swoje zdj w strojach kapielowych, kusych koszulkach itp. z tlusta oponka wylewajaca sie tu i owdzie-dla mnie taki widok jest duzo gorszy niz dyndajace kolczyki czy spory dekolt
wątek zamknięty
cieciorka, nie wiesz, że przy koniach trzeba wyglądać jak Wielka Pani? Kolczyki, paznokcie, makijaż! 😁
[poważnie. spotkałam jedną kobiecinę, która twierdziła, że ona z domu nie wychodzi bez make-upu, kolczyków, bransoletek i pierścionków. Na koniu też musi mieć kolczyki. Koniecznie.]
ja też znam, dziewczynę która u nas jeździła 😉 na konie była pomalowana fest,pierścionki,bronsoletki,kolczyki wielkie koła 😉 do tego jak jechałyśmy razem na konie, musiala przez wyjazdem się wykąpac,pomalować,ułożyc włosy itd. ale to taki off 🤣 😀
wątek zamknięty
Karla🙂, mi to tam nie przeszkadza, ewentualnie trochę zniesmaczona jestem w revotlowych przypadkach.
A jak dziewczyna chce się pozbawić części ucha, to jej sprawa... przekuje sobie chrząstkę i też będzie mogła kolczyka nosić...
wątek zamknięty
martynkakoniki, to ja w przeciwienstwie do takich w najgorszych ciuchach pomykam i w adidasach, które gadają 😁
wątek zamknięty
z takich stajennych charakterkow jeszcze jedna osoba mi się przypomniała. pani swoją drogą sympatyczna, nie mniej dziwna.
jej konik nosił na pęcinach bransoletki z dzwoneczkami- bo mu wtedy łatwiej wejść w rytm. przychodziła do niego i opowiadała, co zrobiła dla męża na obiad. w boksie wisiał łapacz snów, jakieś obrazji, amulety, a na święta wstawiła mu choinkę
wątek zamknięty
cieciorka, zajrzałam na filmiki z tego bloga, który wkleiłaś. Pomijając kolczyki, to dziewczyna skacze bez kasku - w sumie jej sprawa, najwyżej rozbije głowę. Głupio tylko, że daje świetny przykład bandzie dzieciaków, które oglądają i bloga, i filmiki... Natomiast jej argumentacja w tym temacie mnie szczerze rozbawiła:
wutaran:
dziewczyno!!! kask na głowe jesli Ci zycie miłe!!! to nie są szachy!!!wiecej pokory mimo umiejetnosci 🙂
AdaCzarne:
A samochodem też jeździsz w kasku? Prawdopodobieństwo, że rozwalisz głowę na koniu jest mniejsze niż w czasie jazdy samochodem, na który w każdej chwili może wpaść pijany lub śpiący kierowca, na co nie masz wpływu. Jak dla mnie to możesz nawet chodzić po ulicy w zbroi
Ah ci wpadający w każdej chwili pijani / śpiący kierowcy! Strach za kierownicę wsiadać 🤣 Za to faktycznie, nie ma to jak bezpieczny sport. Ciekawe dlaczego ubezpieczalnie mają na jeździectwo wyższą stawkę niż np. na paralotniarstwo... 🤔wirek:
wątek zamknięty
Natomiast jej argumentacja w tym temacie mnie szczerze rozbawiła:
wutaran:
dziewczyno!!! kask na głowe jesli Ci zycie miłe!!! to nie są szachy!!!wiecej pokory mimo umiejetnosci 🙂
AdaCzarne:
A samochodem też jeździsz w kasku? Prawdopodobieństwo, że rozwalisz głowę na koniu jest mniejsze niż w czasie jazdy samochodem, na który w każdej chwili może wpaść pijany lub śpiący kierowca, na co nie masz wpływu. Jak dla mnie to możesz nawet chodzić po ulicy w zbroi
faktycznie, idiotyczne podejście... 🙄 🙄 🤔wirek:
wątek zamknięty
No nie bede sie na temat czarnej wypowiadać, bo to nie ma sensu..
Powiem tylko, że mam podejście takie.. że do jazdy "na płaskim" ok.. ale po cholere do skoków?
coś jeszcze miałam napisać ale zapomniałam 🙁
wątek zamknięty
jak juz sie nie ma czego czepic to chociaz kolczykow albo bluzki a a co 🙄
ja rozumiem wstawiac blogi na ktorych ludzie faktyczne robia koniom krzywde ale bez przesady.
wątek zamknięty
ja mam odwrotne podejście- hieną jestem, ale wolę oglądać coś takiego niż zabiedzone konie, tym bardziej że mamy bardzo nikłe szanse włpynięcia na realną zmianę.
z panienki w kolczykach nie szydzę, nie obrażam, lekko się tylko pod nosem śmieję.
wątek zamknięty
to raczej nie "panienka" a dorosła kobieta 😉
chodzi mi tylko o to zeby nie smiac sie z czyjego swygladu kazdy wyglada jak wyglada
wątek zamknięty
o rety, ale ja się nie smieję z rzeczy na które ona nie ma wpływu. nie mówię że jest do pupki (czego wcale nie powiedziałam) bo ma nos w miejscu ucha.
zarówno urwanie kolkczyka, dekolt na werzchu czy też rozbicie głowy to nie mój problem, ale skoro to upublicznia mamy prawo reagować- w dowolny sposób.
na przyklad obgadać i podnieść sobie samoocenę 😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.