Stara Volta - co i kogo pamiętacie ?
Magda ja pamiętam ze poznałam Cię jako pierwszą z całej volty 😉 ale to było wieki temu a jako drugą poznałam Mitrand 🙂
a lostak miała kiedyś inny avatr - taki z rozprężalni w aromerze 😉
no to jednak tez jestem staroć - bo ten jej poprzedni awatar tez pamiętam 🤣
a propo avatarów i innych, uwielbiłam historyjkę z pomarańczą w roli głównej u asds 😁
Rainbow żyje i ma się dobrze 🙂 wyemigrowała i troszkę odeszła od koni.
Ja też większość osób, o których mówicie pamiętam, ale geriavitem się nie czuje 😉
ja tez pamietam wyzej wymienionych, a przeca mloda jestem 😁
O założyłam wątek 😉
sznurka, my dalej jesteśmy i trzeba to miejsce tworzyć, ale takie samo nie będzie...
Breva, ja i Nin na początku KRowej ekipy, była nawet w składzie Warszawskiego KR, do dziś moja najlepsza przyjaciółka 🙂 ale to już 4 lata 😉
Kornelia, Lady Hippica, Laguna, Koniczka w granatach, Sznurka w różach, Basten, vook, Smerfi jest ale tylko bokiem jakoś a nie jak kiedyś jako użytkownik, co z Marzeną?? Żaba odzywa się dalej, nie wiem co z Kapitanową. Tamto forum było absolutnie inne, odkrywało rzeczy które dziś są oczywiste.. 🙂
Miałam to szczęście, że dzięki Torwarom i zawodom poznałam baaardzo dużo osób i dalej miło to wspominam.
grr ze mi sie musial ostatni post na stronie trafic..
powtorze sie zatem :P
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=voltopiry
magda, ekipę też gwarantujesz? 😉
A na serio to na re-volcie mamy fajnych ludzi, tylko po prostu zupełnie innych niż ci z pierwszej i drugiej volty 🙂
a bush... na rudym to prawie taka metamorfoza jak rozowa linka tzn sznurka zreszta linka to tej pory ma swojego emotikona
Uśmiecham się z rozrzewnieniem za każdym razem, gdy przypominam sobie, jak wielkim deklem wtedy byłam 😁
[quote author=Natasha link=topic=25404.msg612273#msg612273 date=1275936625]
[/quote]
łojezu ja też 👀
Błagam was ten poprzedni avatar to wcale nie tak dawno! 😀
a dłużej od Deidre'owego ?
...Smerfi jest ale tylko bokiem jakoś a nie jak kiedyś jako użytkownik...
Ano bokiem, bo jakos sie nie odnajduje zbytnio tutaj w obecnej chwili 😉 Ale moze sie odmieni.... :kwiatek:
A zreszta nic ciekawego do powiedzenia nie mam .... 😉
smerfi, bo ciężko w to wskoczyć znikąd, najważniejsze że jesteś, z czasem będzie czas i miejsce na odnalezienie się 🙂
Chlip chlip, pamiętam wszystko... Człowiek się starzeje i nawet nie wie kiedy 😉
Ciapka to dopiero była agentka!
wer, jeździłam w rekreacji, ale nie na nim. Potem się nim zajmowałam, a potem go kupiłam.
smerfi, bo ciężko w to wskoczyć znikąd, najważniejsze że jesteś, z czasem będzie czas i miejsce na odnalezienie się 🙂
Ja tam nie jestem znikad🙂 🤬 ZZa Uralu tylko troche dalej🙂 🏇
Ale tak na serio to rzeczywiscie przerwa byla i w tym czasie zmiany klimatyczne nastapily😀
Burza - :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Koniczka - wiedzialam, ze mi kogos brakowalo - Ciapka !!! Ktos wie co tam u niej ???
koniczka a ja przed chwila ogladalam fote z twoich poczatkow z gromem jak jeszcze byl chuderlakiem z kosci i skory i prawdziwym brzydalem :P
ciapke tez pamietam i problemy z odczytywaniem jej tekstow 😀 ale fajnie poginala na Aleksie wtedy..
burza, towarzystwo moje i smerfa na bank :P reszta jak przyjdzie to bedzie a jak nie to niech zaluja 😉
Ja pamiętam problemy sercowe Ciapki, jak rozpaczała po utracie "tego jedynego".
Kaczora i jego wkurzające "jak dorośniesz to zrozumiesz"...
magda, to nie spaliłam wszystkich? 😁
[quote author=caroline link=topic=25404.msg612545#msg612545 date=1275942536]
[quote author=Natasha link=topic=25404.msg612273#msg612273 date=1275936625]
[/quote]
łojezu ja też 👀
[/quote]
wy stare baby...wy...😉 to bylo 10 lat temu...., od 5 lat mam nowy awatar...
a pamietacie sowe?
a kto mial taki awatar w lesie zdjecie konia od tylu i odwrocony jezdziec z reka na zadzie... mam na koncu jezyka, a pamietam, ze to byla strasznie fajna osoba.
co do grzyba... z nieukrywana radoscia przeczytalam, ze jej konie nie interesuja.. grzybica jest fuj!
Strzyga, pytalas o watek z Quoniarka, moja przyjaciolka, ktos go kiedys wstawial... Koniczka?
ja mam kontakt cały czas z ciapką, wszystko u niej ok. może uda mi się ją tutaj ściągnąć 🙂
a co do jej błędów - chyba nikt by kiedyś nie pomyślał że będzie studiować polonistykę 😉
Lostak -to była chyba Jona właśnie.
ciapka jest na polonistyce 😲 nie no, bez jaj
ja uwielbialam avatar nerechty 😁
no i nocne marki mialy w sobie cos, o rannych ptaszkach nie wspominam 🥂 wspomnienia wracaja 🤣
teraz to tyle nowych szczypiorow, ze czlowiek sie polapac nie moze 👀
jolaa czy ciapka nie jest przypadkiem z Lodzi?
Łezka się w oku kręci na wspomnienie tych czasow. To było cos! Ile z tamtych czasów zostało przyjazni i ludzi z którymi wciąż sie utrzymuje kontakt 🙂
Maciek_Sz miewa sie bardzo dobrze, robi kariere naukową,czasem bywa we Wroclawiu - zawsze mnie wtedy odwiedza 🙂
Karla 🙂 tak ciapka jest z Łodzi.
aaa też pamiętam Maćka_Sz
a mi sie z mackiem sz kontakt urwal a przeciez to moj tatus 👀
gienia, avatar nerki kto inny teraz ma i zawsze patrze czy to nerka czy to co
szkoda ze watek nocnych markow przepadl :P
Ha, pamiętam jak na początku cichaczem czytałam voltę. Cichaczem bo nic nie pisałam 😉 Ale pamiętam bardzo dużo osób, nie osobiście oczywiście. Tylko z ników. Fajnie tak powspominać stare czasy 😉
A ja miło wspominam kaczora, anie guciową, szaloną_klacz, sowę, sekste. Może któraś z tych osób jest na RV, a ja o tym nie wiem? Tzn wiem że Seksta jest ale już daaawno się nie odzywała.
Kaczor jest- razem reaktywowaliśmy wątek o slązakach, choc ostatnio coś cicho siedzi