Stara Volta - co i kogo pamiętacie ?
[quote author=Ktoś link=topic=25404.msg612004#msg612004 date=1275924481]
lady_hipica się znalazła.
była jeszcze sunflower no i Smerfetka....
[/quote]
"Smerfetka" jest - tylko jej sie nick skurczyl po kilku latach 😀😀 👀 Geriavity sie kurcza na starosc🙂
A co do wspomnien - kto ze starszych tubylcow nie pamieta naszego Voltowego czatu 🙂🙂🙂??
Funio, Macio, Magda, Karla, dArca, Olszynlka, Kaczor, Zaba, Kulka KOniczka, Wagram, Hexa, kwi kwi Badziewiak i wiele wiele innych osob 🙂🙂
Tego czatu mi brakuje - to byl klimat 🙂😉
pamietam wszystkich oprocz stanislawa 😵 stary geriavit ze mnie 🤣
i czat byl najlepszy 😎
smerfi, kiedy ty bylas smerfetka, bo nie pamietam 👀 :kwiatek:
Na poczatku :P:P
Ale teraz stwierdzam, po przegladnieciu tego i owego, ze to jednak nie o mnie Ktosince chodzilo - sorki 🙂
Chcialam tylko posta nabic 😉 :kwiatek:
O tak, na chacie to się działo, oj działo 😀iabeł: Właśnie, ktoś wie co u Maćka?
A kto to był Stanisław, bo jak widać nikt go jednak nie pamięta.
Podoba mi się ten wątek, nie ma szczypiorków 😀iabeł:
co to za nabijanie, jak nawet liczniki powywalali. juz sobie w zadnej zabawie czlowiek nie moze nabic 😂
Podoba mi się ten wątek, nie ma szczypiorków 😀iabeł:
Coś czuję że kwestia czasu
😎
O tak, na chacie to się działo, oj działo 😀iabeł: Właśnie, ktoś wie co u Maćka?
Macio, zyje, ma sie dobrze, co jakis czas odzywa sie na gg... Choc ostatnio mu nie odpisalam.... 🤬
[quote author=Gienia-Pigwa link=topic=25404.msg612165#msg612165 date=1275933161]
co to za nabijanie, jak nawet liczniki powywalali. juz sobie w zadnej zabawie czlowiek nie moze nabic 😂
[/quote]
Taaa - gdzie to nabijanie stare - i sprawdzanie licznika . kiedy sie kolejny rekord pobije 😁 😁
A jaki nick miała taka wyrazista osoba z Niemiec?
Taka ostra babka-lubiłam ją.
Taniu, Grzybek pewnie...
Smerfi ,odpisałam Ci na pw 😉
Grzybek! Dziękuję za przypomnienie.
Co z nią? Zanikła?
Witam,
ja też pamiętam złote czasy czatu...🙂 Pamiętam: Bandosa, Jose, Hanę, Magdę, Agulez, MagdęSz, Olszyna, Staszka, Kapitanową, Czapajewa i wiele innych osób, których nicków niestety nie pamiętam🙁
Wiele było też wspólnych spotkań w "realu"...m.in. słynny parodniowy rajd konny u Staszka gdzieś w woj. chyba drawskim...aż się łezka w oku zakręciła... 😡
Może ktoś to jeszcze pamięta?🙂😉)
Pozdrawiam
Palinkaa
pamiętam Funia, Wagrama, Hexe, Ciapkę i parę innych osób.
stare dobre czasy...
ja pamiętam, że o czacie dużo się pisało, a co tam byłem, było pusto
no czasem ninevet
hoooola ! Raz w życiu byłam na czacie 🙂
a Kato pamiętacie jeszcze? to chyba czasy poprzedniego wcielenia starej volty i noweli waltunelu... chyba też wtedy racowany został współczynnik opcykania.
a lostak miała kiedyś inny avatr - taki z rozprężalni w aromerze 😉
super jest tak powspominać! 🙂 ja na volcie od 2004r wtedy jako szczypior 🙂
kojarzę prawie wszystkich wymienionych.
wie ktoś może co się dzieje z ufokiem?
strzyga Żeglarz ma się dobrze kontakt ze sobą mamy raz na jakiś czas, obroniła pracę magisterską na UJ z historii, szuka pracy ( o ile nie znalazła już). niestety już bez Warsa od niecałego roku jest 🙁
ufok na avatarze wywalała gnój w gumiakach i mini ?
O, to jednak nie jest ze mnie taki całkiem całkiem szczypior, tylko trochę 😉
Grzybek vel Johnny ma sie dobrze 😁
Zaluje jedynie, ze jego zainteresowanie konmi spadlo chyba zera, ze nie pisze tutaj, ale coz, takie zycie. Something is ending and something begins...
Pozdrawiam Sznurke !
haha, ja pamiętam Kato...
a od Jony swego czasu kupowałam kasety video ze szkoleniami prowadzonymi przez Anky i Kyrę Kyrklund chyba 😉
starrrrość!
Grzybek vel Johnny ma sie dobrze 😁
Jak too... to Grzybek cos z Johnnym ma wspólnego?
btw. Grzybka toja nigdy nie zapomne - jak już raz podpadłam to nie odpuściła 😎
Beatrice też była 🙂
Było ogólnie kółko biegające za Nizmierną by wytykać jej błędy 🙂 bhdemeter, grzybek 🙂
Ciri, evette, norolim, ufok, vook(!)
Evette ma się dobrze, przerzuciła się na west 😉
sama jestem ciekawa co z ufokiem. przez chwilę myślalałam, że jest i na voltopirach/r-v tylko pod innym nickiem, ale chyba się myliłam.
pamiętam jeszcze Rainbow, która wprawdzie jest tutaj zalogowana, ale od wieków się nie odzywała.
Kurczę też kojarzę, wszystkich o których piszecie (no prawie) choć odezwałam się po raz pierwszy niemal pod koniec istnienia starej volty.
A co się dzieje z Rainbow? Wiem, że jest zarejestrowana na RV, ale odezwała się raptem parę razy.
Heh, swoją drogą pamiętam jak Nizmierna tłumaczyła jak powstał jej nick 🙂
edit: Edytka pisałyśmy niemal w tym samym momencie 😀
Była jeszcze wiadb? (czy jakoś tak) Co z nią? Sabat coś wie? 😉
ja również pamiętam prawie wszystkich dotychczas tu wymienionych i również raczej w ukryciu czytałam.
ile tak w ogóle było już wersji volty? ja chyba ze 3 (albo i więcej?) przeprowadzki pamiętam...
Koniczka - zanim kupiłaś Groma, jeździłaś na nim w rekreacji czy coś w ten deseń?
Melduję się 😉
Nawet raz na jakiś czas jakiegoś posta zdarzy mi się wyprodukować. No i pamiętam zdecydowaną większość osób, o których tu piszecie.
A co do wspomnien - kto ze starszych tubylcow nie pamieta naszego Voltowego czatu 🙂🙂🙂??
Funio, Macio, Magda, Karla, dArca, Olszynlka, Kaczor, Zaba, Kulka KOniczka, Wagram, Hexa, kwi kwi Badziewiak i wiele wiele innych osob 🙂🙂
Tego czatu mi brakuje - to byl klimat 🙂😉
oj byl byl, a jakie imprezy torwarowe byly 😎 zero snu impreza 5dniowa non stop 😜 😜 😜
Witam,
ja też pamiętam złote czasy czatu...🙂 Pamiętam: Bandosa, Jose, Hanę, Magdę, Agulez, MagdęSz, Olszyna, Staszka, Kapitanową, Czapajewa i wiele innych osób, których nicków niestety nie pamiętam🙁
Wiele było też wspólnych spotkań w "realu"...m.in. słynny parodniowy rajd konny u Staszka gdzieś w woj. chyba drawskim...aż się łezka w oku zakręciła... 😡
Może ktoś to jeszcze pamięta?🙂😉)
Pozdrawiam
Palinkaa
Palinko 🙂 przywolujesz mi wspomnienia o poczatkach na volcie, kiedy jeszcze ganialam do kawiarenek internetowych by z wami posiedziec 🙂
chcialabym bardzo uslyszec co u Jose, Magdy1 i reszty.. z Agulzem jako taki kontakt na facebooku i NK mam, z Olszynka sie na zawodach widuje. Na rajdzie nie bylam, bylam na pozniejszym spotkaniu u Stan-a Staszka, to bylo w Rusinowie 🙂
ahh i ehh teraz to jakos nie mam ciagot do spotkan z nowymi uzytkownikami.. za to ze 'starymi' czesto kontakt mam i jak moge to sie spotykam 🙂
p.s.
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=voltopiry stary pokoj wywalony to moze byc nowy - jak sie przyjmie to najs jak nie to nie :P