Zabawa- "Jak wyobrażam sobię osobę wyżej"

xxflygirlxx Wydaje mi się, że tak jak ja ma królika  💃
aroid ma rację. Mała osoba, cicha, woli byc na boku.
myślę że fly bardzo lubi zwierzeta 😉 i film alicje w krainie czarów 😁
emade, jako jakąś hip-hopówę 😀
yga   srają muszki, będzie wiosna.
08 czerwca 2010 21:56
rewir jako ogarniętą kobiecinę z poczuciem humoru, ktora lubi wybywać z koleżankami na kawę.
yga- jajcara
marysia550, ciągle kojarzy mi się z nastolatką odpracowującą w stajni jazdy, chociaż wiem, że jest inaczej 😉
Dworcika, wydaje mi się taką absolutną tradycjonalistką.
rewir- wojskowa musztra musi być!
marysia, myślę że jest bardzo ogarnięta i jest taką kobietą z zasadami  😎
[dlaczego ja się Wam z wojskiem kojarzę? 😁 ]
emade, kojarzy mi się z Waglewskim i nic na to nie poradzę
ogurek- totalnie olewający zasady (z nicku mi tak wyszło)
marysia, wydaje mi się że lubi konskie szmatki 😎
Manta   Tyłkoklep leśny =)
08 czerwca 2010 22:37
Emade - buntownik z wyboru
Manta- jest hinduską (mantre)
marysia550, myślę, że lubi szwendać się konno po okolicy. Chyba jest spokojnym typem, ale posiadającym swoje zdanie i potrafiącym je bronić.
kujka   new better life mode: on
08 czerwca 2010 22:55
Dworcike wyobrazam sobie jako studentke jakiegos scislego kierunku, taka ktora zna wszystkie puby w okolicy i zawsze wie co i gdzie sie dzieje
kujka, ostro 😀

To już było, ale trafne - kujka, to taka szpila 😉 Ale ogólnie kojarzy mi się z fajną dziewczyną z ogromnym poczuciem humoru i żartami, które niekoniecznie muszą się wszystkim podobać.
Dworcika- - lubi reżim (patrz podpis)
kujka   new better life mode: on
08 czerwca 2010 23:02
(wiem ze to tylko zabawa ale zrobilo mi sie milo...  :kwiatek: dziewczyny)
marysia - towarzyska i sympatyczna laska
Cierp1enie sympatyczna,empatka nie dająca zabić muchy nawet 😉
Kasija, - przeraźliwie chuda neurotyczka uwielbiająca szorować siwe konie. Żywi się korzonkami.
slojma   I was born with a silver spoon!
08 czerwca 2010 23:34
strzeszynopitek- osoba niewysoka, młoda, uśmiechnięta, dusza towarzystwa
Slojma pogodna osoba jednak jak się zdenerwuje to bieda innym 😉

ps. Moje sumienie nakazuje mi spostować przynajmniej tą przeraźliwie chudą.  😁
Zapomniałem dodać, że Kasija sypia przewieszona przez drabinę, z gerberą w ustach.( nie czepiam się, tylko masz dziś pecha "byc powyżej".)
To ja, w zgodzie z sumieniem, stanowczo prostuję "osoba młoda".
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
09 czerwca 2010 00:01
strzeszynopitek, ma bujną wyobraźnię 😀
Niewidzialna kojarzy mi się z osobą cichą, która nie chce się pokazywać w internecie i lubi flo  👀  💃
Ale za to ktoś z poczuciem humoru 🙂
Może trochę ambitniej , zamiast zabawy w wyobrażanie sobie na podstawie podglądanych fotek?
Jaką macie wizję forum jako grupy?
Kiedyś wyobrażałam sobie forum jako taki na przykład bar czy knajpkę , gdzie różni ludzie siedzą sobie przy różnych stolikach, krążą między nimi, gadają, a czasem dają sobie nawet po mordzie ale głównie popijają przyjaźnie.
Teraz widzę to inaczej:
- Park , plac zabaw . W piaskownicy siedzą  najmłodsi / stażem z końmi  lub wiekiem/  i robią babki z piasku . Nieco starsi harcują na huśtawkach, drabinkach . Nastolatki palą papierosy za śmietnikiem .
Najstarsi zajmują ławeczki wkoło placu . Patrzą, rozmawiają ze sobą, grają w szachy . I z tych ławeczek pokrzykują na młodzież .  Czasem któryś dorosły zrywa się z ławki, wpada do piaskownicy i wali malucha szpadlem czy grabiami w łeb i mówi – nie umiesz nawet porządnie babki zrobić baranie!
Inni dorośli usiłują korzystać z huśtawek – z trudem się tam mieszczą , liny trzeszczą pod ciężarem –ale bawią się i czują przez chwilkę młodo.
Innym razem dają nastolatkom skręty i pozwalają mówić do siebie na ty –wystrojeni  w młodzieżowe ciuchy.  A potem wracają na ławkę -znów dorośli i poważni.
Tak to widzę a Wy?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się