Mi Atamanka kojarzy się z osobą intelektualną, i bardzo oddającą się pracy 😉
Aroid, z asteroidą, kosmosem i Mikołajem Kopernikiem.
Dworcikowa z osobą o dużej wyobraźni, ale w pozytywny sposób 🙂
Aroid, inaczej? Hmm... kobietka pod dwudziestce, poukładane w głowie i w życiu, potrafiąca się bawić 🙂
Dworcika - osoba wyglądająca niepozornie (nie widzialam zdjec, zeby nie bylo) o bardzo silnym, dominujacym charakterze jednak umiejaca troszke go zamaskowac robiac z siebie delikatna kobiete - co wykorzystuje do osiagniecia celu.
(znow nie wiem skad mi sie wzielo takie skojazenie)
Mocne 😀
Manta, dośc niska, w okularach, dawniej nieśmiała, teraz radząca sobie całkiem nienajgorzej.
zakręcona (pozytywnie) blondynka
Ogurek - kojarzy mi się z miłą i pozytywną osobą, drobną i o ciekawej urodzie. I lubiącą ogórki 😁
Manta, dośc niska, w okularach, dawniej nieśmiała, teraz radząca sobie całkiem nienajgorzej.
hehe ;D 173, okulary od jakiegos czasu zakladam tylko do prowadzenia auta w nocy ;-) - wczesniej nigdy ;-), niesmiala... moze czasem teraz - ale ogolnie od zawsze wygadana, pyskata i pierwsza tam gdzie nikt inny nie pojdzie ;D hihi
Bostonka - silna, wyluzowana dziewczyna - jak prosto z Boston Public 😀
Kawecan dziewczyna w okrągłych okularach lubiąca kawę; )
Dobre! 😁
Nie noszę okularów i nienawidzę okularów ale co z tego 👀
Manta kojarzy mi się z wysoką, szczupłą dziewczyną startującą w ujeżdżeniu.
Kawecan- Jako nick kojarzy mi się z grubą, kujonkom szatynką w okrągłych okularach co czyta książki i wcina ciastka 😡
Alabamka mi się kojarzy z spodniami szarawarami, butami dunkami i dłuuugimi włosami blond
sznurka kobieta ideał, delikatna dla zwierząt, faceci się uganiają, lecz ona ich spławia swoim "środkowym paluszkiem". 😀
Kawecan wysoka kobieta, nie należąca do niesmiałych
helcia, 15 lat, szatynka, taka "równa" dziewczyna, lubiana w szkole, z wlasnym zdaniem 🙂
nowa wersja dworciki:
wersja moderatorki xd
Alabamka roześmiana nastolatka, z uśmiechem na ustach 🙂, bujająca w obłokach
helcia dziewczyna z uśmiechem do brwi do brwi , pyskująca nauczycielom.
Kawecan, niewysoka, umieśniona, o silnych rękach.
Dworcika kobieta z grzywką na jedno oko, o kocim spojrzeniu.
Kawecan, niska szatynka, nastolatka, lecz o nieco infantylna . lubi chodzić w fullcapach .
Kawecan, niska szatynka, nastolatka, lecz o nieco infantylna . lubi chodzić w fullcapach .
Co to Fullcapy? 😁
Idealna amazonka która wpasuje się w każdego konia.
czapka z prostym daszkiem . ( ;
Ahaa. 👀
No takie czapki to lubię 😁
młoda. Broniąca teorii że nie całe młode społeczeństwo jest skazane na bezmóżdże.
Romantyczka, dobrze znająca języki. Chwyta każdą chwilę i kłóci się o swoje.
Kawecan- brunetka, średniego wzrostu, konkretna osoba, drobnostkowa
marysia550 - cicha i niepozorna, ale potrafiąca przygadać
fly, wyobrażam sobie jako taką niewysoką blondyneczke mającą z 17-19 latze sporym poczuciem humoru 😎
emade, filigranowa brunetka, gacie z krokiem w kolanach, czapka z daszkiem, szerokie koszulki, bluzy itp . i zawsze słuchawki w uszach .