Wrzucam kilka dębów jednej pary na zawodach 😉 Charakterna kobyłka : )
Ja też bym dała taki popis, jak by mi kazali skakać kulejącej. Kobyła wyraźnie kulała, a poinformowanie o tym dziewczyny, nic nie dało, startowała dalej.
[quote author=limii link=topic=2332.msg1654512#msg1654512 date=1358453742] Wrzucam kilka dębów jednej pary na zawodach 😉 Charakterna kobyłka : )
Ja też bym dała taki popis, jak by mi kazali skakać kulejącej. Kobyła wyraźnie kulała, a poinformowanie o tym dziewczyny, nic nie dało, startowała dalej. [/quote]
A gdzie byli sędziowie? Ktoś im zgłaszał ten problem? Bo skoro ona sama nie zwracała na to uwagi, to budka powinna ja zdjąć z parkuru.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 16 kwietnia 2013 13:37
Ikarina, mnie przychodzi do głowy jedynie - "moje! moje! całe moje!"
Zdjęcia robiły koleżanki - zawody kwiecień 2012 (na zdjęciach ja i Lapis) Tak w sumie to nie wiedziałam że to tak mocno aż mnie wybiło - ale NIE SPADŁAM 😀
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Wielkość zdjęcia
Macie jeszcze takie ode mnie - stare już trochę :p Ja i konio Alash - 2011 rok xd Młodziaki ;3 Ergo i Her Good ;d wakacje 2011 ;p Młodziaki ;d Harry i Morgan 😀 maj 2012 ;p