Bryczesy

też miałam takie Fair Play i nie wytrzymały nawet roku (w dodatku w tym czasie miałam przerwę od jazdy więc jeszcze mniej) po czym lej zacząl się przecerać i tak jak pisze majeczka w tempie błyskawicznym, bo gdy załatało się jedną dziurkę po krótkim czasie zrobiły się kolejne i już nie było sensu teog naprawiać...;/

kotbury, wiadomo co z tymi cavallo?

Naraize ządne inne nie przyjechały....
majeczka   Galopem przez życie!
31 października 2010 19:00
Mi też się mega podobają kolory kratek Fair Play i Horze, jednak bryczesy są do kitu, szczególnie leje
Gillian   four letter word
01 listopada 2010 13:17
Fair Play'e są tragiczne, kupiłam sobie białe na zmianę na zawody, po sezonie (gdzie mało startowałam) mam ochotę wywalić je na śmietnik...
A Bryczesy Api „SARA"?  🙂
Kropa , Sara lepsze niz fair play ale też bez szału.... cienki materiał, nie wyglądały na zbyt trwałe, ale wygodne, miałam przez jakiś czas
Gorsze! Czułam się w nich jak w piżamie, wolałabym FAIRPLAY
moim zdaniem lepsze 😉 wygodne a nie taaaakie sztynwne jak fair play  🤔wirek:
ja mam oliwkową kartkę z Fair Play i je lubię
lej się tylko trochę zmechacił w miejscach gdzie się siedzi w siodle pozatym nic z nimi się nie dzieje
a są używane aktywnie przez rok
Ja mam 2 pay Fair Play i będę je chwalić zawsze i wszędzie. Lej zmechacony niewiele, zupełnie nie przeszkadza w użytkowaniu. Po wieeelu praniach kratka lekko zblakła, ale wcale nie dużo bardziej niż Pikeury !
Dla mnie Fair Play są wygodne, bardzo wygodne.

Może gdyby to były jedyne bryczesy do jazdy, to by się zeszmaciły szybciej. Nie są jedyne i służą mi bardzo dobrze.
I nie jeździsz codziennie parę koni dziennie  😉

Może PIKEUR nie są niezniszczalne ale lej dopasowuje się do ciała to jest ich największy plus - LEJ
majeczka   Galopem przez życie!
04 listopada 2010 19:53
Zgodnie z obietnicą zdaje relacje co do
Felix Bühler by Schöffel Softshell
1. Lepsze od Golden Dress Softshell
2. Po jeżdżeniu codziennie kilku koni + prowadzenie treningów po praniu wyglądają jak nowe
3. Nic złego nie dzieje się ani z lejem ani z materiałem
Z czystym sumieniem polecam!!!!
Po zwężeniu moje bryczesy za 500zł dalej nie leżą..ale jak tak dalej pójdzie i średnio paczka piegusek na wieczór to wypełnie w nich braki  😁

Kupiłam fajne kalesonki w Decathlon  💃
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
04 listopada 2010 21:30
Dramka, ciesz się, że nie masz uczulenia na czekoladę. Ja po rozpoczęciu sezonu jesiennego (tabliczka łaciatej Milki dziennie) mam takie plamy, jakby mnie stado komarów pogryzło, więc przymusowo jestem na odwyku.  😁
Uczulenie by mnie nie powstrzymało  😁 mam zero hamulców  🍴

Jestem ciasteczkowy potwór  💃
Dziękuję wam dziewczyny serdecznie :kwiatek: :kwiatek:
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
05 listopada 2010 16:19
Do mnie dzisiaj doszły moje bryczesy Euro Stara od majeczki  :kwiatek:  Są cuuuuudowne, nie mogę się doczekać, żeby je wypróbować  💃
a do mnie doszły bryczki CAVALLO CHAMPION sa ....CUDOWNE  😜
Constantia   Adhibe rationem difficultatibus
06 listopada 2010 16:19
A moje Kyrony Alexa umierają 🙁 Musze pomyśleć czym je zastąpić.
Nie wiedziałam że istnieja pikeur soft-shell z krótkim lejem  🤔 Macałam dzisiaj w STAJNI po 250zł
06 listopada 2010 18:33
Horze soft-shell dzień pierwszy: rewelacja. Sucho, ciepło, wygodnie. To samo z ich kurtką - po raz pierwszy mam kurtkę, w której kaptur da się naciągnąć na kas i po raz pierwszy miałam suchy kask po takim deszczu i ciepło w plecy. Zaczynam być fanką Horze.  😍
Lanka, którą dokładnie kurtkę wciągnęłaś?

Dramka chcesz przytyć? - zacznij jeść pieczywo z mąki kukurydzianej, płatki kukurydziane i pocorn... - kukurydza na ludzi dziła identycznie jak na konie😉
Skąd wniosek że chce przytyć? Chce schudnąć..

Uwielbiam popcorn  🍴
Skąd wniosek że chce przytyć? Chce schudnąć..

Uwielbiam popcorn  🍴

no bo pisałaś, że musiałaś bryczki zwężać i jakos tak zrobiłam jak widać nadinterpretację 😁

06 listopada 2010 20:15
Kotbury, to ta kurtka: http://pasi-konik.pl/pl,product,2505027,horze,kurtka,damska,zimowa,z,kapturem.html - dawno nie byłam tak zadowolona z ciuchów jeździeckich.
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
07 listopada 2010 03:12
Lanka Ola pokazywała mi ta Twoja cudowna kurtkę  😉 Fajna jest. Sporo kieszonek
Lanka Kurtka wygląda zgrabnie  😀

Kotbury W sklepie były dobre a w domu się rozciągnęły  😵 Już drugi raz oddaje do zwężenia.

Alicja_8   Z pasja...z miłością...
09 listopada 2010 16:46
Może ktoś się orientuje gdzie można kupić dobry materiał na bryczesy??
Mam świetna krawcową której chce powierzyć za zadanie uszycie mi bryczesów🙂hehe
Może ktoś sie orientuje jaki materiał lub mieszanka byłaby odpowiednia?
Jak niżej.
do ogłoszen !
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się