też miałam takie Fair Play i nie wytrzymały nawet roku (w dodatku w tym czasie miałam przerwę od jazdy więc jeszcze mniej) po czym lej zacząl się przecerać i tak jak pisze majeczka w tempie błyskawicznym, bo gdy załatało się jedną dziurkę po krótkim czasie zrobiły się kolejne i już nie było sensu teog naprawiać...;/
kotbury, wiadomo co z tymi cavallo?
Naraize ządne inne nie przyjechały....
Mi też się mega podobają kolory kratek Fair Play i Horze, jednak bryczesy są do kitu, szczególnie leje
Fair Play'e są tragiczne, kupiłam sobie białe na zmianę na zawody, po sezonie (gdzie mało startowałam) mam ochotę wywalić je na śmietnik...
Kropa , Sara lepsze niz fair play ale też bez szału.... cienki materiał, nie wyglądały na zbyt trwałe, ale wygodne, miałam przez jakiś czas
Gorsze! Czułam się w nich jak w piżamie, wolałabym FAIRPLAY
moim zdaniem lepsze 😉 wygodne a nie taaaakie sztynwne jak fair play 🤔wirek:
ja mam oliwkową kartkę z Fair Play i je lubię
lej się tylko trochę zmechacił w miejscach gdzie się siedzi w siodle pozatym nic z nimi się nie dzieje
a są używane aktywnie przez rok
Ja mam 2 pay Fair Play i będę je chwalić zawsze i wszędzie. Lej zmechacony niewiele, zupełnie nie przeszkadza w użytkowaniu. Po wieeelu praniach kratka lekko zblakła, ale wcale nie dużo bardziej niż Pikeury !
Dla mnie Fair Play są wygodne, bardzo wygodne.
Może gdyby to były jedyne bryczesy do jazdy, to by się zeszmaciły szybciej. Nie są jedyne i służą mi bardzo dobrze.
I nie jeździsz codziennie parę koni dziennie 😉
Może PIKEUR nie są niezniszczalne ale lej dopasowuje się do ciała to jest ich największy plus - LEJ
Zgodnie z obietnicą zdaje relacje co do
Felix Bühler by Schöffel Softshell
1. Lepsze od Golden Dress Softshell
2. Po jeżdżeniu codziennie kilku koni + prowadzenie treningów po praniu wyglądają jak nowe
3. Nic złego nie dzieje się ani z lejem ani z materiałem
Z czystym sumieniem polecam!!!!
Po zwężeniu moje bryczesy za 500zł dalej nie leżą..ale jak tak dalej pójdzie i średnio paczka piegusek na wieczór to wypełnie w nich braki 😁
Kupiłam fajne kalesonki w Decathlon 💃
Dramka, ciesz się, że nie masz uczulenia na czekoladę. Ja po rozpoczęciu sezonu jesiennego (tabliczka łaciatej Milki dziennie) mam takie plamy, jakby mnie stado komarów pogryzło, więc przymusowo jestem na odwyku. 😁
Uczulenie by mnie nie powstrzymało 😁 mam zero hamulców 🍴
Jestem ciasteczkowy potwór 💃
Dziękuję wam dziewczyny serdecznie :kwiatek: :kwiatek:
Do mnie dzisiaj doszły moje bryczesy Euro Stara od majeczki :kwiatek: Są cuuuuudowne, nie mogę się doczekać, żeby je wypróbować 💃
a do mnie doszły bryczki CAVALLO CHAMPION sa ....CUDOWNE 😜
A moje Kyrony Alexa umierają 🙁 Musze pomyśleć czym je zastąpić.
Nie wiedziałam że istnieja pikeur soft-shell z krótkim lejem 🤔 Macałam dzisiaj w STAJNI po 250zł
Horze soft-shell dzień pierwszy: rewelacja. Sucho, ciepło, wygodnie. To samo z ich kurtką - po raz pierwszy mam kurtkę, w której kaptur da się naciągnąć na kas i po raz pierwszy miałam suchy kask po takim deszczu i ciepło w plecy. Zaczynam być fanką Horze. 😍
Lanka, którą dokładnie kurtkę wciągnęłaś?
Dramka chcesz przytyć? - zacznij jeść pieczywo z mąki kukurydzianej, płatki kukurydziane i pocorn... - kukurydza na ludzi dziła identycznie jak na konie😉
Skąd wniosek że chce przytyć? Chce schudnąć..
Uwielbiam popcorn 🍴
Skąd wniosek że chce przytyć? Chce schudnąć..
Uwielbiam popcorn 🍴
no bo pisałaś, że musiałaś bryczki zwężać i jakos tak zrobiłam jak widać nadinterpretację 😁
Lanka Ola pokazywała mi ta Twoja cudowna kurtkę 😉 Fajna jest. Sporo kieszonek
Lanka Kurtka wygląda zgrabnie 😀
Kotbury W sklepie były dobre a w domu się rozciągnęły 😵 Już drugi raz oddaje do zwężenia.
Może ktoś się orientuje gdzie można kupić dobry materiał na bryczesy??
Mam świetna krawcową której chce powierzyć za zadanie uszycie mi bryczesów🙂hehe
Może ktoś sie orientuje jaki materiał lub mieszanka byłaby odpowiednia?