Najgorsze jest to że wszystkie swoje bryczesy musze przerabiać u krawcowej. 😤
Wybrałam drugą 💃 Dzięki :kwiatek:
No to ci przynajmniej po nerach nie będzie wiało.
Ja mam ta pierwsza kurtke i oczywiście jest boska i cudna... ale wieje po plerach... I teraz sama się przymieżam ponownie do jakiejś kurteczki wiatro ochronnej. Ale chyba się skuszę na nową Jacksona - bo taki piękny czerwony kolor jest. Tylko bym ją gdzieś chciła pomacać w realu... a nie wiem gdzie🙁 Mam jedną eui theme taką szara z jasno rózowymi dodatkami i ogólnie byłam zadowolona do pierwszego prania- strasznie się przyszmaciła. Dramka nie iwem czy te bryczki, które wstawiłas to te, o które mi chodzi. jak dorwę w nich kumpele to jej zrobie fotke na dupsku jak je ma.
Pomocy.. jak sie nazywaja takie bryczesy dwukolorowe, co zmiana koloru następuję wzdłuż uda, na "połowie" uda ? Niewiem jak to wytłumaczyć.. Nie chodzi mi o zwykłe dwukolorowe - 1 kolor leju, a reszta drugi. Tylko takie gdzie kolor zmienia sie "na udzie" przez co wyglada udo szczupło 😀 Tych dwóch kolorów jest chyba po równo na spodniach, pod względem ilości. Ktoś zrozumiał i wie o co mi chodzi ? 😎
To chyba nie do końca to czego szukam... tutaj głównie skupili sie na kontraście kolorystycznym między lejem a resztą materiału. Ale kolory idą normalnie jak w zwykłych bryczesach..
Oj chyba tak 🤣 Ostatnio na re-volcie ktoś wklejał swoją fotkę, bodajże w skoku, w podobnych bryczesach ale wątku nie pamietam 😡 Szukam tych spodni szukam,ale bez nazwy tego "modelu" to ciężko... 😉 Dzieki :kwiatek:
Ja jestem zakochana w bryczesach KL.Mam 3 pary 😡, jedne grafitowe , drugie czerwone i białe super się noszą i układają 🙂 na początku nie bylam na nie zdecydowana, bo nie przepadałam za bryczesami z krótkim lejem , ale jestem mega zadowolona z zakupu, tym bardziej , że była promocja 🙂
Powiem wam ze bryczesy ES od Dramki (Charlotte fun chyba :P) są moim numerem jeden!! W żadnych mi się tak dobrze nie jeździło od pierwszych minut 😀 i ten kolor 😜 😜
Dramka ja grubsza od Ciebie jestem 😉 ale w pasie mogłyby być ciut mniejsze. No ale ciężko mi co dobrać jak pas mam nawet ok, za to uda i łydki meega wielkie. Straciłam nadzieję że się zmniejszą kiedyś, bo tłuszczyku to tam prawie nie ma tylko mięśnie... Ale to naprawdę jest juz doszukiwanie się czegoś w całości bo są śliczne 😀
A pas maja obnizony dlatego teoretycznie juz większy w obwodzie. Niech Ci służą :kwiatek:
Widzisz to jest i ich wada i zaleta.. mam jedne ES już chyba z 6 lat i wciąż nie chcę nadawać się na śmietnik 😵 więc te pewnie też będą na kilka ładnych lat :P
Dramka, "bez lejów". a po drugie - widać, ze nie miałaś ich w rękach 😉 ja niestety przepadłam - pikeur, es, i cała reszta - niestety są bez porównania z większością produktów KL nie twierdze, ze wszystko jest bez porównania lepsze, ale miałam w rekach kilka produktów i wiem, ze pikeura raczej juz kupowac nie będę - jeśli mam przepłacać za jakość, to tylko KL jest warte tego przepłacania 🙂
Nasturcja_Renata - tak, aczkolwiek takie z Decathlonu mnie nie przekonują jakością 🙂 Dramka - Wyglądają bardzo fajnie 😀 Te z Decathlonu i te z linka Dramki, mają różny niby kształt ale obie fajne 😀 Ale co do jakości to wygrywają te drugie napewno .