Bryczesy

Może już sobie poradziłaś, ale warty polecenia jest odplamiacz Ariel Professional. Z czym jak z czym, ale z "podfarbowaniem" radzi sobie znakomicie.
Niestety nie poradziłam i nie wiem czy poradze bo lej czarny cały czas farbuje, w zimnej wodzie.
Są specjalne płyny do prania rzeczy kolorowych, które powodują blokowanie farbowania. Można wtedy różnokolorowe rzeczy prać razem.
Wlasnie o cos takiego mi chodzilo!  :kwiatek:
Dramka, np. w Lidlu jest taki płyn do prania czarnych rzeczy - Formil. Dobrze zapobiega farbowaniu.
Ale bryczesy sa biale, lej jest czarny.
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
08 lipca 2011 07:41
Dramka, są takie chusteczki ,które wrzuca się do prania i wyłapują farbujące kolory.może z tym spróbuj.

moje dwuletnie ES, nadal nie straciły ani koloru praktycznie,ani fasonu...uwielbiam je 🙂
Były dzisiaj takie chusteczki w Real..tylko pudelko puste  😤 kosztuja 17zl  🤔

Ktos Stretching?
Dramka, umiem czytać - naprawdę. I co z tego, że są białe? Biały ci farbuje? czy czarny?
Bo płyn do prania czarnych rzeczy jest po to, żeby czarny nie farbował = nie tracił pigmentu (ani inne mocne kolory).
Tylko mi lej czarny w bialych bryczesach nie blaknie, i piorac plynem do czarnych ubrań ktore "odnawia czern" nie odzyskam bialy kolor ani ochronie.

Dramka- polecam te chusteczki, o których pisze Ktoś. Działają super. Warte swojeje ceny. W reichu pudełko po jakieś 3 euracze jest.
Stawiam na te chusteczki, tylko musze zdobyc  😉
Czy ktoś z was użytkuje takie bryczesy:

http://allegro.pl/bryczesy-damskie-conquest-biale-kratka-kolory-i1710874169.html

jestem ciekawa co do jakości, bo wzornictwo i ceny bardzo mi sie podobają 🙂
wystarczy przeczytac na tej stronie co bylo pisane  🙄
tak tak... czytałam w wyszukiwarce co jest napisane, ale trochę te wpisy przecza sobie na wzajem, i to w dodatku są to wpisy jednego użytkowanika z tego co się orientuję...  tak czy inaczej, jeśli [pojawiają się negatywne opinie to chyba warto dać sobie spokój...

a czy ma ktoś namiar na jakiś sklep sprzedający covaliero?
Jednego uzytkowanika?
Kupilam dzisiaj Euro stary Lorena . Sa czadowe  😜
A Ja dzisiaj candela niebieskie  😍
a ja dorwałam pikeur arissa  😅
uuu  😡

Material micro 2000 jest bardzo fajny na lato ale niestety tez delikatny
b.super leża skubane , i rzeczywiscie w lato jest przyjemnie 🙂 delikatny ? nie wiem , mialy juz ostra probe w terenie  😁 i upadek 🙇
Przeczytalam porwalam  😡  😵
Nie wiem czy nie wejde w mniejsze..
Naciau, gdzie kupowałaś? Moja siostra ma beżowe i są naprawde rewelacyjne!
Dramka piękne są!!
A ja zamówiłam dżinsowe ES i czekam na nie 💃

Ktoś jaki masz model ES na fotce?
I co to za oficerki są?
27 lipca 2011 16:45
Perlica - jeansowe laura star, a oficerki to De Niro,najlepsze jakie mogłam sobie wymarzyć  😍
Piękne są 😉
27 lipca 2011 17:37
i granatowe 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się