**Ola** ja kupowałam jakieś 3 tyg temu i miałam rozm 2 granatowy, tylko są na prawde duze i dla mojego folbucika za duzy :/ dalam jakos 50zl chyba wiec sporo!
Na razie orientacyjnie, ale czy wiecie które pensjonaty przyjmują ogiery? (poza Robsonem) Może Palmowski by wziął?
dzięki :kwiatek:
Widzę, że forum trochę ożyło zatem skorzystam z okazji by poradzić się w sprawie trenerów. Chodzi tu o ujeżdżenie (takie poziom P, doszlifowanie braków z L 😉 ) oraz skoki (żadnych nie wiadomo co, chciałoby się to L a w przyszłości może coś wyżej na czysto i poprawnie stylowo przejechać), teraz raczej z powodu braku hali będzie raczej wchodziła tylko jazda na płaskim. Potrzebny trener w ramach samodoskonalenia się i szkapy, nie lubię bezcelowo wozić tyłka a czasami samej trudno narzucić cel a tym bardziej wyłapywać błędy i leczyć złe nawyki. Kogo polecicie? Jak kształtuje się cenowo no i "czasowo"? Może być na PW.
Baaardzo potrzebuje waszej pomocy!
Czy ktos moze mi polecic weta ktory dojedzie do Olecka, ma sprzet i zna sie troche bardziej na nogach?
Mozecie mi podpowiedziec jakies opinie na temat p. Wroblewskiego i p. Pacynskiej na pw.
Dziekii!
Ponoć w Giżycku jest dobry wet. Ziółkowski. Musisz w internecie poszukać
przyjmę kotka - do rodziny z dziećmi
Moniqa chyba w Kieźlinach przyjmują, ale pewności nie mam . Bo stał tam ogier kiedyś .
Nie sądzę. obecnie nie mamy ogierów, konie chodzą w dwóch stadach, z tego co wiem, nie biorą koni wymagajacych wychodzenia indywidualnie...
Panterka znalazłaś już kotka? bo znajoma ma małego i chce oddac. Jak coś zapytam jutro.
My niestety zdjęciami się nie pochwalimy, bo nic nowego nie mamy. Z przykrych wiadomości to dziś jedna z klaczy poroniła (8 miesiąc) i okazało się, że były bliźniaki. Więc tak jakoś smutno się zrobiło.
** alleXandra **, A były pony? 😁 Jak zamówię z neta to cenowo na to samo wyjdzie🙁
[quote author=Arimona link=topic=216.msg1218325#msg1218325 date=1323624923]
Baaardzo potrzebuje waszej pomocy!
Czy ktos moze mi polecic weta ktory dojedzie do Olecka, ma sprzet i zna sie troche bardziej na nogach?
Mozecie mi podpowiedziec jakies opinie na temat p. Wroblewskiego i p. Pacynskiej na pw.
Dziekii!
Ponoć w Giżycku jest dobry wet. Ziółkowski. Musisz w internecie poszukać
[/quote]
Ziółkowskiego bardzo polecam , moje stadko jest pod jego opieką już 8 lat i jestem bardzo zadowolona. Posiada niezbędny sprzęt zna się na swoim fachu i jest bardzo sympatyczny . Nie ma problemu aby przyjechał do pacjęta w nocy czy w święto , jeśli jest potrzeba to przyjeżdża. A i ma specjalizacje "Choroby koni " czy jakoś tak.
Frytkens - mam już kotka DZIĘKI 🙂
ściągam Piekałkiewicza do Dąbrówki, ktoś chcę się podłączyć do badań?
Ale pięknie Lary wygląda i nadal ma czerwona wstążeczkę he he 😉
Moniqa palmowski raczej nie przyjmuje do pensjonatu. Z ogierem u nas trudno, wiem ze w tulawkach szli sie ugadac, wiec tam uderzaj 😉
Proszę o klikanie i pomoc. Dzięki.
http://naszolsztyniak.pl/82478,Kon-potraktowany-jak-smiec.htmlprzeraził mnie filmik na YouTube, masakra !!!!
zielona33 wrzuć link do filmiku.
zielona33 wrzuć link do filmiku.
🙁 dla mnie to zbyt brutalne
może mnie ktoś oświecić? Salamis to ta Pani Iza co ratuje tu tą klacz?
już doczytałam - okropne 🙁
Ratuje?
a sama osoba niedawno proponowała mi współpracę.
W reportażu coś piszą/mówią, że koń w nocy się położył i nie chciał wstac. Ślady na sianie nie wyglądają na kilkugodzinne leżenie. Co się dzieje na tym świecie...
Frytkens masz racje,tam gdzie konina leżała placek gnoju poprostu,a pościelone do okoła niej świeżą słomą. 👿
jest już wątek na ten temat
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,77816.0.html
frykens - no wiesz w tym reportażu to tak wygląda - ona go ratuje. szkoda tylko, że dopiero wtedy jak była kamera 🙁
Nóż mi się w kieszeni otwiera. Co za "babsko"! Masakra... Znałam tą kobyłe, opiekowałam się nią przez rok jak i resztą stada folblutów. Koniom niczego tam nie brakuje... a tu o próbują zwalić na nich całą winę, co to ma być?
Frytkens, widziałyśmy Nanę na pastwisku z całym stadem 😉
No i świadomosc że widziałam konisko biegające po pastwisku a w mojej głowie zapamiętam ją jako umierającego konia...
Panterka - racja, ratuje przed kamera, a gdzie był ratunek w momencie jak koń wyszedł poraniony z przyczepy? z tego co się doczytałam to z dnia na dzień się nie przewrócił i nie padł...
zejście do equi-pointa jest w pobliżu apteki
edit.
"FHU EQUI-POINT mgr inż. Paulina Kulon
SKLEP STACJONARNY:
nowy lokal w trakcie remontu- czynny niebawem"