Będzie dłuższy parkur do zapamiętania ;D 😁
no przeczytalam jak dojechac chyba sie nie zgubie ;d;d
wlasnie iszka dawaj plan zawodow bo od nas chyba jeszcze 2 konie jada ;d
frytkens bo kałuże wciągają koniki 😁
a u mnie postepy zrobilam dzis 3 pierwsze kroki hehehehewiec na dagowiade dam rade oby faktycznie nie padalo trzymac kciuki
zielona33 no to zapraaaszam 😉 kiedy masz ochote?
Najlepiej po 15 jak już nie ma Administratora 😁
silverstar a kiedy bywasz bo bym właśnie tak ok 17 z Kuba moim wpadła bo on cięgle o Szreku gada 🙂
Konkurs mimi LL ścigany a LL i L zwykły. Początek o 11 konkursem klasy mini LL. Nawet jakby lało to zawody się odbędą 🏇
Moniczka to daj znać 😉
hehe jak mini LL scigane i jak toast bedzie taki jak ostatanio na skokach moich to wygram xd o ile mnie nie wywiezie z placu szalonym galopem hehe xd
hehehe szkodfa ze ja z gipsem i ze parol nie startuje bo na scigany mamy mistrzostwo jak nic
parolowa to dawaj córe na Parolu :-)
W piątek organizuje ognisko , zaprawa przed Dągowiadą 😉 jakby ktos chcial wpasc, to zapraszamy 😀 🥂 🥂 🥂
jaka jest roznica miedzy sciganym a zwyklym? zwykly to tez przeciez na czas 😉 kurcze a ja w pracy od 11 do 17 🙁
To w końcu jak ? wszystkie klasy ścigane? 😀
tak moneta - na to wychodzi 😀 konkurs zwykly polega na tym zeby przejechac z jak najmniejsza iloscia punktow karnych i w jak najszybszym tempie 😉
Zgłaszam się! Olsztyn rządzi. Jeżdżę we Wrzesinie i Sząbruku. Piszcie! Spotkajmy się! 🏇
Teraz mam takie pytanie: ma ktoś jakieś propozycje dzierżawy, lub współdzierżawy? Konik blisko olsztyna, dojazd autobusem byłby najlepszy.
Saphoraa nie pisz postu pod postem.
Niestety nie wystartuję, ale będę wam wszystkim kibicować! Może nawet wygram z leniem i zrobię transparenty dla Kieźlinowa i Kortowa? 😁
wlasnie jak czytalam to sobie mysle ze napisze ze zwykly=scigany, a tu mnie allexandra ubiegla 😉 ale z tego co kojarze w sciganym zamiast punktow sie czas dodaje, ale co to w sumie za roznica 😉))
iszka, leci pw ;d
magdanik a Ty mini ll cisniesz a nie tylko ll?
ilovegerman a to nie chodzi o konkurs "szybkosci" z tym dodawanym czasem? zreszta co za roznica 😉 i tak wszyscy wiedza o co kaman 😅 powinnam miec chorobowe na sobote 😵 popatrzylabym na Was wszystkich 🥂
a mozliwe. nie wiem, nie pamietam ;p
jacus wpadlabym na te ognisko ae jak sie zloje i druga noge polamie? hehehehehe
moniczka miniLL jade na 100 nad LL jeszcze myśle, jesli bedzie za twardo to zrezygnujemy, wiesz bardzo boje sie o jego nogi 😉
Ale iza mowila ze podloze ma byc robione wiec pewnie bedzie dobrze i pojade tez LL 😉 Gdyby nie ta cała przerwa to bym wepchała sie na L jak kompromitacja to po calej lini hehe ;d P.S. trzymajcie za mnie kciuki dzis wieczorem okaze sie czy spotykam sie z typiara od chemii w sierpniu w szkole ;d
Magdanik to trzymam kciuki hehe
Ja też nadal się zastanawiam co jechac, chciałabym pocisnąc L ale głupio będzie jak zwalimy wszystkie przeszkody hehe
Parolowa a co tam, jak szalec to szalec, jak będziemy się wszystkiego bac bo coś może się stac to najlepiej z domu nie wychodzic hehe
oj tam nie marudz tylko szoruj tą Lkę ;d
hehehe no wlasnie frytkens cisnij l jak bedziemy sie wszystkiego bac🙂 u mnie nie to ze sie boje tlyko mam sezon pracowity i nie moge sie z niego wykluczyc a juz jest ciezko grac imprezy
oj tam frytkens ty nie strachaj sie jak nzawsze tylko cisniej. zreszta wlasnie widzialam twoja nowa fopte na blogu - nie gadac ze fergie zrzuca heh 😅 ty sie boisz jechac na fajych towarzyskich zawodach Lke gdzie sa sami znajomi -co ja mam powiedziec jak w przyszly weekend jade do korto i bede na 2 nowych koniach - z tego jedna w ogole chodzila tylko LL a trenujemy razem od miesiaca 🏇
frytkens dawaj L 😀 przejechałaś w Liwie te straszne przeszkody to i tu dasz radę 😅
hehe ale kto powiedział że się boje? siara jak pozwalam wsio a nie że się boję hehe ale se wymyślili, mówiłam że jak przeżyję cross to już wszystko przeżyję 🏇
edit: poza tym przeszkoda na blogu ma jakieś 70 cm 🙄
nie chodzi o wysokosc a o technike rumaka 😂 siara jak beda zrzutki czyli boisz sie ze zle Ci pojdzie 😉 a Ty myslisz ze czego ja sie boje ??? chyba nie metrowego parkuru 🏇