z kortowa to tak troche nie po drodze jest ;d my sami jeszcze nie wiemy jak dojedziemy xd bo duzo nas chce jechac xd
ja wiem ze nie po drodze, ale moze najpierw by mnie ktos zgarnal z tego zakątka Olsztyna a potem wrocil do Kortowa po konie :P
bo moj transport sie wyprowadzil z Marengo.
[i]magdanik, właśnie, pomyśl o kolejnym sposobie na tarzanie się w żywopłocie. XD Tylko nie wygnieć całego ! 👀
i Karolina z Larym - skarbeczek bardzo się starał :kwiatek:
i juz ostatnie
z Karoliną 🙂
i Lary z patyczkiem w głowie 🤣 i oczkami daj daj mi marcheweczkę
zielona33, Lary chciał zostać jednorożcem! 😅
Widzę że zdjęcia nawet dobrze wyszły. 👀 😀
trochę nie ten temat, ale zaryzykuję, w końcu tutaj chyba najwięcej zagląda osób z Olsztyna. jest tutaj ktoś studiujący zootechnikę ze spec. rehabilitacja koni na UWM w Olsztynie? baardzo proszę o informacje o tym kierunku-jakie są zajęcia, co mogę po tym robić i czy przekazana wiedza będzie na tyle duża żeby się z niej utrzymać. odpisujcie tutaj albo pw😉
Nie ma specjalizacji "rehabilitacja koni" na UWMie. Miała być ale nie została utworzona, chyba że będzie od następnych lat...
dereszowaa hahah zapomialam juz o tym wesolym incydencie ;d Czuje ze 29 maja znowu zywoplot bedzie prostowany hahaha xd
zielona33 ladny ten twoj lary jest, pocieszny ma pyszczek ;d;d
Sillke, widze ty tez w rozowych bluzach na koniach jezdzisz jak ja xd lubie to ;d
magdanik, to jest CZERWONY! ew. maaaalinowy. różowy jest fe! 🤬
http://www.uwm.edu.pl/artykul/933/studia-stacjonarne.html w ofercie jest, w takim wypadku czekam z nadzieją, że ta specjalizacja będzie;]
oj tam oj tam sillke! ;d rozowy nie jest fe! ;d
trochę nie ten temat, ale zaryzykuję, w końcu tutaj chyba najwięcej zagląda osób z Olsztyna. jest tutaj ktoś studiujący zootechnikę ze spec. rehabilitacja koni na UWM w Olsztynie? baardzo proszę o informacje o tym kierunku-jakie są zajęcia, co mogę po tym robić i czy przekazana wiedza będzie na tyle duża żeby się z niej utrzymać. odpisujcie tutaj albo pw😉
ja jestem na 2 roku i po tym semestrze bede wybierac specjalizacje, niestety mnie ona jeszcze nie obejmie. Ta specjalizacja wchodzi dla obecnego pierwszego roku.
o ile w ogóle wejdzie, bo ta specjalizacj miala juz obejmować mój rocznik...i co? i nic z tego...
magdanik, to jest CZERWONY! ew. maaaalinowy. różowy jest fe! 🤬
😂 on jest różowy 🤣
magdanik, różowy fe jak nic!
zielona33, czerwooony! to... to... we wtorek czarna i nie będzie wątpliwości 😀
haha skoro nawet zielona mowi ze rozowy to znaczy ze rozowy xd
Ha ha był czerwony, ale na zdjęciach to chyba raczej różowy, e tam czy to ważne? Ale róż na zdjęciach wymiata 🏇
sillke we wtorek załóż różowy, ja bardzo lubię i różowy i czerwony 😉
zielona33
Lary już ładnie przytył co?bo super wygląda.W jakie dni jesteś u Larego?bo chce się wybrać w Wasze strony.
Sars- skoro jest na stronie to znaczy, że jest. No chyba, że będą mieć za mało ludzi to nie otworzą.
zielona33
Lary już ładnie przytył co?bo super wygląda.W jakie dni jesteś u Larego?bo chce się wybrać w Wasze strony.
planuje zrobić nalot w czwartek 🙂
tak Lary już wygląda jak koń moje starania przyniosły efekt 🙂, teraz pracować będziemy nad mięśniami
jak meżuś mi da samochód to wpadne
zielona33 fajne zdjęcia, wiosenne tylko edytuj posty ... a Lary faktycznie duuuuużo lepiej wygląda 😉
magdanik a kto jeszcze się wybiera ??? niszczycielu żywopłotów !!!
żywopłot żywopłotem ale kto wyrywał kwiaty??? 🙄
zielona33 fajne zdjęcia, wiosenne tylko edytuj posty ... a Lary faktycznie duuuuużo lepiej wygląda 😉
magdanik a kto jeszcze się wybiera ??? niszczycielu żywopłotów !!!
Iszka90 ale zdjęć można tylko 3 wstawić do jednego postu 😲
kwiaty? jakie kwiaty? ja tam nic nie wyrywalam xd Moze ekipa kortowska przyjedzie cała, ale nie wiem, wspominalam tylko dziewczynom i mowily ze sie jeszcze zobaczy ;d
zielona33
Z Re-Voltowej galerii lub zewnętrznego serwera (np photobucket.com) można wrzucać do bólu 😉