Kilka pytań o zawody

Jakie zawody i gdzie mi polecacie?Najlepiej ujeżdżeniowe!!    Jak łatwo zapamiętać układ? 😉

Czy na pierwszych zawodach mam szansę na wygraną?? 🤣    Ile czasu zajmuje nauczenie się

układu(mniej -więcej)???    Co najczęściej oceniają sędziowie??    Kto jest najleprzym jeźcem,

możę zobaczę jak jeździ w internecie i popracuje nad błędami!!??  🏇
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
06 kwietnia 2010 21:14
dwa wątki, które na pewno Ci się przydadzą

kącik żółtodziobów - czyli pytania o podstawy
oraz
Kącik Ujeżdżenia
darolga   L'amore è cieco
06 kwietnia 2010 21:16
Prowokacja.
Tandetna.
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
06 kwietnia 2010 21:20
darolga, i nuda. 😉

a wg mnie lasia ma po prostu 10 lat niecale...
06 kwietnia 2010 21:24
Zuziasta - Exacly   :emota200609316:
Katija - myślisz?
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
06 kwietnia 2010 21:25
jezeli cyferka w adresie mailowym to rok urodzenia, to tak, ma 11 lat 😉
06 kwietnia 2010 21:27
Polecam zawody w Arezzo, ujeżdżeniowe oczywiście...
Najłatwiej zapamiętać układ jak masz GPS'a.
Oczywiście że masz szansę na wygraną, ale tylko jak używasz baterii diuracell do swojego GPS'a.
Sędziowie najczęściej oceniają ilość zrzutek na czworoboku.
Wpisz sobie w google: "ujeżdzanie" tam znajdziesz dokładne wskazówki jak się jeździ.
Najlepszym jeźdźcem jestem ja.  😁
06 kwietnia 2010 21:28
Ojej! Soł słit!
😎
Niemniej jednak etyka voltopira zabrania mi rzucać się na tak młode mięsko.
06 kwietnia 2010 21:29
darolga, ale to w ramach prezentu świątecznego...
Oj, dziewczyny, widac, że jest to nowa osoba, nie wie, o co kaman na tym forum. Założyła wątek - trudno. Nie rzuca się, nie fluga, więc myślę, że można dac jej spokój 😉
06 kwietnia 2010 21:34
ikarina, ja przepraszam. Czekolada tak na mnie działa... ;P
Edytka, mamy poczatek 2010, stawiam na to, ze ma ledwo 10 😉
Wcale nie mam 10 lat!! A te cyferki w e-mailu to rok urodzenia mojej siory!! Piszcie takie bzdury u siebie, a jak chcecie na mnie naskakiwać to w swoich snach!! 🤬
heheheheh.. 🤣

Jednak prowokacja 😉
Jaka znowu prowokacja??!! 😤
ej, ludzie, jak już prowokacje, to mniej nudne, proszeee?

ta 'który ogier dla klaczy...' była mniami  😁
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
09 kwietnia 2010 16:27
obstawiam na 10 latke a nie prowokacje 😉 modki kochane zamykajcie watek :kwiatek:
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
09 kwietnia 2010 17:49
no to skoro to 10-latka a nie prowokacja to jaki ma być powód zamknięcia? Bo co bo za głupie pytania? Czy też "to już było"?
a ja Was nie rozumiem, na te pytania są proste odpowiedzi przecież!  😀 😀 😀

Jakie zawody i gdzie mi polecacie? = ZALEŻY Z JAKIEGO REGIONU JESTEŚ, POSZPERAJ W GOOGLE NA STRONACH RÓŻNYCH STAJNI, STADNIN I OŚRODKÓW JEŹDZIECKICH GDZIE OBECNIE ODBYWAJĄ SEI ZAWODY

Najlepiej ujeżdżeniowe!!     

Jak łatwo zapamiętać układ? 😉 = UKŁĄDÓW W UJŻEDZENIU JEST WIELE - ZALEŻĄ OD KLASY, KTÓRĄ SIE JEŻDZI, - CZY ŁATWO ZAPAMIĘTAĆ? TO ZALEŻY OD PERCEPCJI I INTELIGENCJI JEŹDZCA - JEDNEMU ZAJMIE TO PÓŁ GODZINY, INNEMU KILKA DNI

Czy na pierwszych zawodach mam szansę na wygraną?? 🤣    = OCZYWIŚCIE, MAJĄC SUPER KONIA, DOBREGO TRENERA I DŁUGO TRENUJĄC PRZED ZAWODAMI ZAWSZE JEST SZANSA NA 1 MIEJSCE - NAWET JAK SIE STARTUJE 1 RAZ

Ile czasu zajmuje nauczenie się  układu(mniej -więcej)???    = ODPOWIEDZ POWYŻEJ 

Co najczęściej oceniają sędziowie??  = WEJDZ NA STRONĘ PZJ I SPRAWDZ REGULAMINY I ZASADY DANYCH KONKURENCJI - DOWIESZ SIE CO OCENIAJĄ SĘDZIOWIE

Kto jest najleprzym jeźcem,  możę zobaczę jak jeździ w internecie i popracuje nad błędami!!??  🏇 = ANKY VAN GRUNSVEN - W NECIE JEST WIELE JEJ FILMIKÓW, PODPATRUJĄC JĄ I JEŻDZĄC JAK ONA MASZ SZANSE  NA WYGRANE
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
09 kwietnia 2010 19:46
= ANKY VAN GRUNSVEN - W NECIE JEST WIELE JEJ FILMIKÓW, PODPATRUJĄC JĄ I JEŻDZĄC JAK ONA MASZ SZANSE  NA WYGRANE

do tego mnóstwo filmików z Totilasem pod Galem
Ehh.. A nie lepiej ignorować takie podpierdółki? Bo to już się nudne zaczyna robić. Jeśli na tego typu wątki nie będzie odzewu, może szypiorki wymiękną.. kiedyś..
Graba.   je ne sais pas
11 kwietnia 2010 20:35
Bombal, już to schodziło na dalsze strony, a Ty to odkopałaś.
Dzięki Dodofon za rady!! 😀 Powtarzam nie mam 10 lat!!!!!! 😤 A tak swoją drogą to co tu jest nudnego co❓ Powiedzcie to poprawię nie musicie od razu tak na mnie naskakiwać!!!!!!!
DODOFON-Masz rację dobrze jeździ!! 🏇

GRABA-nie pozbędziesz się mnie tak łatwo ''grabo'' 🤣

Czyżbyście nie znały powodów dlaczego mój wątek jest nudny? 😀

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] brak edycji

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się