wasze ulubione seriale

CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
20 lutego 2012 10:19
U mnie ostatnio wygrywają zdecydowanie anime, którymi mnie Luby zaraził 😉
Obejrzałam "Full Metal Alchemist" i muszę przyznać, że jeszcze nie oglądałam tak dobrego serialu. Dosyć filozoficzny, zmusza do myślenia, a końcówka powala na kolana  😲
Z kolei "Wolf's Rain" straaaaaaasznie epicki, wiele rzeczy nie jest wyjaśnionych, trzeba się bardzo dużo domyślać, a zakończenie... dosyć smutne i rozczarowujące.
Ale "Full Metala" polecam 😀
Fullmetal razem się pisze. 😉
I którą serię masz na myśli? Pierwszą, czy Brotherhood?

SPOILER
Co do Wolf's Raina, czy ja wiem, czy takie smutne? Ostatecznie przecież wszystko się odrodziło.
Oglądacie [url=http://www.filmweb.pl/serial/Pan+Am-2011-616831#]Pan Am[/url] z Christiną Ricci?

CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
02 marca 2012 12:51
Alveaner moja pomyłka 😉 I chodzi mi o pierwszą wersję 🙂
Co do Wolf's Rain'a... mi tak czy inaczej końcówka się nie podobała. Po prostu... rozczarowała mnie. Po całej fabule serialu i początkowym założeniu spodziewałam się czegoś innego.
bianca   At first I'm shy but then comes wine.
04 marca 2012 12:47
Co jak co, ja nie mogę ogladać już Plotkary. To, co wyprawia Blair już mnie denerwuje.
bianca, dokładnie. Dan? To kompletna porażka zrobić z nich parę !  Jedynie podobać zaczyna mi się wątek Nate'a i Loli. I ciekawe jak sprawa  Ivy się wyjaśni. Ogląda ktoś "The secret circle" ?
A mi tylko serce się kraja jak widzę minę Chucka przy Blair  🙁 Ona zaczyna mnie denerwować. Właśnie, ciekawszy stał się wątek Nate'a. A Ivy też mnie wkurza  😁
Mam problem, zarejestrowałam sie na kinomaniaku, ale niestety nadal nie mogę obejrzec serialu. Krzyczy, że mam założyć konto na jakiejś kolejnej stronie vidcanonn, to normalne?
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
02 kwietnia 2012 15:35
Dzisiaj rusza drugi sezon Gry o tron 🙂
od 2.04 ruszyły nowe odcinki House'a i Kości 🙂
ja sobie ogladam Lie to me, juz w sumie na finishu 3go sezonu, i tak mnie wkurza glowny bohater ze nie moge. Nie wiem co sie stalo rezyserowi, ale rosnace "dziwaczenie" Lightmana z kazdym kolejnym odcinkiem, i to w sposob odrzucajacy a nie "pociagajacy" jak np dr House jest totalnie bez sensu jak dla mnie... ehh.. 🙂

i mentaliste i greys tak wolno kreca...  🤣
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
08 kwietnia 2012 00:29
Eeee.. Lightman jest genialnym charakterem. Dziwni ludzie też muszą być na świecie. A Lightman zachowuje się o wiele bardziej ludzko i autentycznie niż House.
Polecam serial Falling Skies dla fanów The Walking Dead, ten sam fatalistyczny klimat post apokaliptycznego świata w temacie s-fi. Polecam jako nie-fanka science fiction  😉
o, Honey, dzięki, w takim razie będę musiała sprawdzić, bo uwielbiam The Walking Dead  😀 I jestem w szoku,że jednak te zombie wyglądają dość autentycznie, a nie kiepsko-komputerowo, wielki plus, bo w filmach ciężko o jakiegoś sensownego zombie  😁
bianca   At first I'm shy but then comes wine.
08 kwietnia 2012 12:18
Czy ktoś się orientuje, gdzie obejrzę odcinki Spadkobierców online bez płacenia za dostęp, rejestrowania, filmów prywatnych itp..?
Również polecam Falling Skies. Dziś nad ranem skończyłam pierwszy sezon i już przebieram nogami do czerwca.
Ostatnio wciągnął mnie również Missing. Do bólu "chamerykański" ale przyjemnie się ogląda. No i oczywiście Ashley Judd
Eeee.. Lightman jest genialnym charakterem. Dziwni ludzie też muszą być na świecie. A Lightman zachowuje się o wiele bardziej ludzko i autentycznie niż House.

hehehe, z ktorej strony?? wiesz, fajnie by bylo gdyby byl taki od poczatku, bo to jak zachowuje sie w np 1 sezonie w ogole nie pokrywa sie z 3. Jest bardziej cwaniacki, trzesie sie caly, wali miny jakby mial sie zaraz porzygac za przeproszeniem i rzuca sie na wszystkich jakby im mial nosy poodgryzac zaraz.
Nie uwazam zeby to bylo w jakikolwiek sposob autentyczne, zwlaszcza ze sama postac jest niestabilna. Zamysl jest fajny ale wykonanie srednie.

swoja droga to tylko film, dziwni ludzie na swiecie sa i tak, choc az takich extremum w swoim 28 letnim zyciu nie spotkalam. Ale chociaz w tv sobie poogladam  😁
Czy ktoś się orientuje, gdzie obejrzę odcinki Spadkobierców online bez płacenia za dostęp, rejestrowania, filmów prywatnych itp..?

http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/skecze.php?cat=111
enjoy 🙂
JARA - i tak jak zapewniałaś, od 2 sezonu Gry mamy więcej Dempsiego  💘
08 kwietnia 2012 18:06
JARA - i tak jak zapewniałaś, od 2 sezonu Gry mamy więcej Dempsiego  💘

Ha! Dempsey jest świetnym aktorem, genialnie zagrał Chrisa w Skins 🙂 Fajnie, że się rozwija i że dalej gra.
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
08 kwietnia 2012 18:14
A ktoś ogląda Dollhouse? Ja gorąco polecam. Wkręciłam się strasznie  😜
JARA - no ja już w tym wątku się nad Chrisem rozpływałam  😎 Jeśli chodzi o skinsów to jeszcze Cook (równie dobry) i Alo (zdecydowanie gorszy, ale dzięki niemu 3 seria jako tako się trzyma kupy)  😉

Zwątpiłam w Plotkarę, naciągane historie. No i nie ma wątku Chucka i Blair, dla którego ten serial oglądałam. Trafiłam ostatnio na Grimm'a, ale ciągnie się jak flaki z olejem. Zaaplikowałam sobie również The Secret Circle. Niestety uśmiercili mojego ulubionego bohatera po paru odcinkach, na jego miejsce wkroczył równie fajny koleś - niestety główny wątek jest do bani. Bajka taka. Breakout Kings też mnie zawiodło, wszystkie odcinki takie same i mi się odechciało oglądania. Także jedynym serialem, który aktualnie oglądam jest Gra o tron i Borgias.
tulipan, mam dokładnie takie same zdanie o gg. Tak samo z chirurgami, mam wrażenie, że już nic nowego nie wymyślą.
Ech... my to ostatnio się rozszaleliśmy i oglądamy sobie: Fringe, Ones Upon a Time, Alcatraz, Missing, Grimm, Spartacus: Vengeance, no i obowiązkowo drugi sezon Gry o Tron. Once Upon a Time jest kapitalny- polecam  😀! W Missing z odcinka na odcinek rozwija się akcja i prawdę mówiąc serial ten zaczyna mnie całkiem mocno wciągać  🤣. Przyznaję, że przez pierwsze kilka odcinków nie przekonywał mnie specjalnie, ale teraz pilnie wyczekuję kolejnego odcinka 😉.
17 kwietnia 2012 09:07
Pamiętacie Cassie z serialu Skins?
Wystąpiła w drugim odcinku serialu Gra o tron, poznał ją ktoś z was? :P
JARA, właśnie, ale się zdziwiłam! Ona jest tak charakterystyczna, że nie trudno ją rozpoznać 🙂
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
17 kwietnia 2012 10:04
Uwielbiam ,,Dr House"  😍 I oglądam też ,,Tajemniczy krąg". Jak na razie nic więcej mnie nie interesuje.
"Breaking Bad" wciągnęłam ostatnio (nosem 😉 ) do ostatniego dostępnego odcinka  👀
wciagam Dextera jak szalona...  😀iabeł:
ostatnio Missing mnie wciągnął, przy Bones trwam, choć różnice z poziomem nowej serii.

Kocham Grimm!!!!! I niezmiennie The Good Wife  😍 😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się