wasze ulubione seriale
U mnie ostatnio wygrywają zdecydowanie anime, którymi mnie Luby zaraził 😉
Obejrzałam "Full Metal Alchemist" i muszę przyznać, że jeszcze nie oglądałam tak dobrego serialu. Dosyć filozoficzny, zmusza do myślenia, a końcówka powala na kolana 😲
Z kolei "Wolf's Rain" straaaaaaasznie epicki, wiele rzeczy nie jest wyjaśnionych, trzeba się bardzo dużo domyślać, a zakończenie... dosyć smutne i rozczarowujące.
Ale "Full Metala" polecam 😀
Fullmetal razem się pisze. 😉
I którą serię masz na myśli? Pierwszą, czy Brotherhood?
SPOILER
Co do Wolf's Raina, czy ja wiem, czy takie smutne? Ostatecznie przecież wszystko się odrodziło.
Oglądacie [url=
http://www.filmweb.pl/serial/Pan+Am-2011-616831#]Pan Am[/url] z Christiną Ricci?
Alveaner moja pomyłka 😉 I chodzi mi o pierwszą wersję 🙂
Co do Wolf's Rain'a... mi tak czy inaczej końcówka się nie podobała. Po prostu... rozczarowała mnie. Po całej fabule serialu i początkowym założeniu spodziewałam się czegoś innego.
Co jak co, ja nie mogę ogladać już Plotkary. To, co wyprawia Blair już mnie denerwuje.
bianca, dokładnie. Dan? To kompletna porażka zrobić z nich parę ! Jedynie podobać zaczyna mi się wątek Nate'a i Loli. I ciekawe jak sprawa Ivy się wyjaśni. Ogląda ktoś "The secret circle" ?
A mi tylko serce się kraja jak widzę minę Chucka przy Blair 🙁 Ona zaczyna mnie denerwować. Właśnie, ciekawszy stał się wątek Nate'a. A Ivy też mnie wkurza 😁
Mam problem, zarejestrowałam sie na kinomaniaku, ale niestety nadal nie mogę obejrzec serialu. Krzyczy, że mam założyć konto na jakiejś kolejnej stronie vidcanonn, to normalne?
Dzisiaj rusza drugi sezon Gry o tron 🙂
od 2.04 ruszyły nowe odcinki House'a i Kości 🙂
ja sobie ogladam Lie to me, juz w sumie na finishu 3go sezonu, i tak mnie wkurza glowny bohater ze nie moge. Nie wiem co sie stalo rezyserowi, ale rosnace "dziwaczenie" Lightmana z kazdym kolejnym odcinkiem, i to w sposob odrzucajacy a nie "pociagajacy" jak np dr House jest totalnie bez sensu jak dla mnie... ehh.. 🙂
i mentaliste i greys tak wolno kreca... 🤣
Eeee.. Lightman jest genialnym charakterem. Dziwni ludzie też muszą być na świecie. A Lightman zachowuje się o wiele bardziej ludzko i autentycznie niż House.
Polecam serial Falling Skies dla fanów The Walking Dead, ten sam fatalistyczny klimat post apokaliptycznego świata w temacie s-fi. Polecam jako nie-fanka science fiction 😉
o, Honey, dzięki, w takim razie będę musiała sprawdzić, bo uwielbiam The Walking Dead 😀 I jestem w szoku,że jednak te zombie wyglądają dość autentycznie, a nie kiepsko-komputerowo, wielki plus, bo w filmach ciężko o jakiegoś sensownego zombie 😁
Czy ktoś się orientuje, gdzie obejrzę odcinki Spadkobierców online bez płacenia za dostęp, rejestrowania, filmów prywatnych itp..?
Również polecam Falling Skies. Dziś nad ranem skończyłam pierwszy sezon i już przebieram nogami do czerwca.
Ostatnio wciągnął mnie również Missing. Do bólu "chamerykański" ale przyjemnie się ogląda. No i oczywiście Ashley Judd
Eeee.. Lightman jest genialnym charakterem. Dziwni ludzie też muszą być na świecie. A Lightman zachowuje się o wiele bardziej ludzko i autentycznie niż House.
hehehe, z ktorej strony?? wiesz, fajnie by bylo gdyby byl taki od poczatku, bo to jak zachowuje sie w np 1 sezonie w ogole nie pokrywa sie z 3. Jest bardziej cwaniacki, trzesie sie caly, wali miny jakby mial sie zaraz porzygac za przeproszeniem i rzuca sie na wszystkich jakby im mial nosy poodgryzac zaraz.
Nie uwazam zeby to bylo w jakikolwiek sposob autentyczne, zwlaszcza ze sama postac jest niestabilna. Zamysl jest fajny ale wykonanie srednie.
swoja droga to tylko film, dziwni ludzie na swiecie sa i tak, choc az takich extremum w swoim 28 letnim zyciu nie spotkalam. Ale chociaz w tv sobie poogladam 😁
Czy ktoś się orientuje, gdzie obejrzę odcinki Spadkobierców online bez płacenia za dostęp, rejestrowania, filmów prywatnych itp..?
http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/skecze.php?cat=111enjoy 🙂
JARA - i tak jak zapewniałaś, od 2 sezonu Gry mamy więcej Dempsiego 💘
JARA - i tak jak zapewniałaś, od 2 sezonu Gry mamy więcej Dempsiego 💘
Ha! Dempsey jest świetnym aktorem, genialnie zagrał Chrisa w Skins 🙂 Fajnie, że się rozwija i że dalej gra.
A ktoś ogląda Dollhouse? Ja gorąco polecam. Wkręciłam się strasznie 😜
JARA - no ja już w tym wątku się nad Chrisem rozpływałam 😎 Jeśli chodzi o skinsów to jeszcze Cook (równie dobry) i Alo (zdecydowanie gorszy, ale dzięki niemu 3 seria jako tako się trzyma kupy) 😉
Zwątpiłam w Plotkarę, naciągane historie. No i nie ma wątku Chucka i Blair, dla którego ten serial oglądałam. Trafiłam ostatnio na Grimm'a, ale ciągnie się jak flaki z olejem. Zaaplikowałam sobie również The Secret Circle. Niestety uśmiercili mojego ulubionego bohatera po paru odcinkach, na jego miejsce wkroczył równie fajny koleś - niestety główny wątek jest do bani. Bajka taka. Breakout Kings też mnie zawiodło, wszystkie odcinki takie same i mi się odechciało oglądania. Także jedynym serialem, który aktualnie oglądam jest Gra o tron i Borgias.
tulipan, mam dokładnie takie same zdanie o gg. Tak samo z chirurgami, mam wrażenie, że już nic nowego nie wymyślą.
Ech... my to ostatnio się rozszaleliśmy i oglądamy sobie: Fringe, Ones Upon a Time, Alcatraz, Missing, Grimm, Spartacus: Vengeance, no i obowiązkowo drugi sezon Gry o Tron. Once Upon a Time jest kapitalny- polecam 😀! W Missing z odcinka na odcinek rozwija się akcja i prawdę mówiąc serial ten zaczyna mnie całkiem mocno wciągać 🤣. Przyznaję, że przez pierwsze kilka odcinków nie przekonywał mnie specjalnie, ale teraz pilnie wyczekuję kolejnego odcinka 😉.
Pamiętacie Cassie z serialu Skins?
Wystąpiła w drugim odcinku serialu Gra o tron, poznał ją ktoś z was? :P
JARA, właśnie, ale się zdziwiłam! Ona jest tak charakterystyczna, że nie trudno ją rozpoznać 🙂
Uwielbiam ,,Dr House" 😍 I oglądam też ,,Tajemniczy krąg". Jak na razie nic więcej mnie nie interesuje.
"Breaking Bad" wciągnęłam ostatnio (nosem 😉 ) do ostatniego dostępnego odcinka 👀
wciagam Dextera jak szalona... 😀iabeł:
ostatnio Missing mnie wciągnął, przy Bones trwam, choć różnice z poziomem nowej serii.
Kocham Grimm!!!!! I niezmiennie The Good Wife 😍 😍