wasze ulubione seriale

Obejrzałam wczoraj ostatni odcinek usta usta... Smutno się skończyło, ale tak życiowo - co jest nieco dołujące. Happy endu nie było i nie zapowiada się żeby była kontynuacja 🙁
maleństwo   I'll love you till the end of time...
09 maja 2011 09:47
No my się wkurzyliśmy, bo co to ma być: życia takie trudne i okropne, Bin Ladeny i inne kataklizmy, to chociaż serial mógłby się skończyć dobrze. Hmpf!

Do tego w naszym obecnie ulubionym "Fringe", też napięta atmosfera, wczoraj aż się spociłam oglądając... No co to ma być? 😉
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
09 maja 2011 09:57
Generalnie na oglądanie seriali nie mam czasu, szczególnie tych amerykańskich ściąganych hurtowo po całe sezony, bo w czasie wolnym wolę jednak czytać.

Ale zaczęłam (chyba od 3 odcinka) oglądać wspomniany "Przepis na życie" i bardzo mi się podoba. Jak na polską produkcję jest zaskakująco dobry, dobrze napisany, dobrze zagrany. Nawet zazwyczaj denerwujący mnie Borys Szyc (vel Michalak  :hihi🙂 jest w nim osobliwie.. czarujący.
A to, że jednorazowo mogę obejrzeć tylko jeden odcinek tym bardziej przemawia na jego korzyść.
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
11 maja 2011 08:28
Dziś skończyłam oglądać ostatni tłumaczony odcinek "Dead like me" i poleca wszystkim! Serial po prostu obłędny  😜
"Saddle Club"- ogląda/oglądał ktoś? Przerabiam właśnie nietłumaczone odcinki... trochę powtórki przed jutrzejszą maturą  😁
Saddle club? Ten o dziewczynkach trzech co jeździć nie umieją, mają niedobrą koleżankę i ratują wszystko co popadnie? Na samą myśl o nim śmiać mi się chce. 😂
Ej pół dzieciństwa go oglądałam  😀iabeł:
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
11 maja 2011 18:19
A ja tam je lubię 😀 Fajne kucyki, dziewczynki tez są spoko, no i fajne naświetlenie na rekreację w Australii 🙂
bianca   At first I'm shy but then comes wine.
12 maja 2011 11:39
znacie jakiś dobry serial komediowy niemieckojęzyczny, który pomoże mi do jutra pouczyc się do matury ustnej z niemca? 😀
bianca, nie znam żadnych dobry seriali niemieckojęzycznych 😂
bianca   At first I'm shy but then comes wine.
12 maja 2011 12:57
nikt nie zna, stwierdzają zwykle, że takie cos nie istnieje, damn 😀
Wielbię Dextera 😍. Poza tym ostatnio zaczęłam oglądać Breaking Bad + na bierząco House.
Kiedyś oglądałam jeszcze Weeds, Prison Break i Lost

Jestem maniakiem seriali 😀iabeł: A telewizji nie oglądam. Nie ruszam też żadnego Na wspólnej, M jak Miłość, czy innych takich.. 😉

Ja polecam "Episodes"  z Mattem LeBlankiem!

Ja też polecam, mogłabym w kółko oglądać 🙂
Ja teraz wpadłam w Skinsowy szał. 😎
A mam nieskończonych jeszcze Lostów, 90210 i House'a.

Co do polskich to ja oglądam Na dobre i na złe i Przepis na życie. 😀
House'a już nie mogę znieść, siódma seria jest tak tragiczna, że aż żal oglądać, a oglądam z przyzwyczajenia 😵
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
12 maja 2011 21:18
[quote author=JARA link=topic=205.msg967242#msg967242 date=1302184120]

Ja polecam "Episodes"  z Mattem LeBlankiem!

Ja też polecam, mogłabym w kółko oglądać 🙂
[/quote]

Świetny jest, wreszcie wyszedł z tego okropnego Joeya i czekam z niecierpliwością na kolejny sezon 🙂
zen, zdecydowanie się zgadzam. Cały czas mam wrażenie, że wszystko już było.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
12 maja 2011 21:22
Jak kochałam Housa tak teraz mam zaległości i za bardzo mnie nie ciągnie do odrabiania.
We wrześniu poleci 8 i zarazem ostatni sezon Housea.
Ja oglądam House'a, wszystkie 6 sezonów, teraz czekam aż 7 poleci w tv 😉
Ja oglądałam sporadycznie, tak jak w tv leciało i trafiłam. A teraz zaczęłam od 1 sezonu po kolei. No i się zacięłam w połowie. Planuję wrócić niedługo.😉
Ja kiedyś oglądałam tak, jak akurat leciało w tv, ale jak zaczęłam oglądać po kolei od 1 sezonu się wciągnęłam. Teraz niby oglądam tą 7, ale tylko dlatego, że aż głupio nie wiedzieć "co dalej". Najlepsze są pierwsze sezony, mogła bym w sumie oglądać na okrągło 😜 Teraz mam wrażenie, że wszystko jest wymyślane już na siłę... Ehh nie ma to jak stary, dobry House.
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
14 maja 2011 17:00
Lipa z tym Housem.
Teraz zostana mi tylko desperatki 🙁 jakos nie moge sie przekonac do zadnych nowosci
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
14 maja 2011 17:07
polecam bardzo sherlocka holmesa chociaz tylko sa 3 odcinki ale za to trwaja 1,5 godziny
misifits- dla mnie kompletnie inny serial od wszystkich ale oglada sie bardzo milo!
teoria wielkiego podrywu
housa tez ogladam z przywyczjenia w sumie chirurgow tez...
i polski w miare normalny przepis na zycie
Oglądam serial, którego chyba tu nikt nie zna.

Вчера закончилась война- Wojna zakończyła się wczoraj.
Zaraziłam się i nie mogę oderwać.  😡  Nawet moja Mama jest zgorszona.
Gauchowata   Pretty Little Liars <3
18 maja 2011 15:19
Nie wiem czemu , ale ja mam teraz manię na Pamiętniki Wampirów ... xD Nawet spoko , a co do innych to oglądałam jeszcze Lost -zagubieni , ostatnio obejrzałam odcinek " Mentalista " - EXTRA !!! Polecam !Co do Przygód w Siodle , to kochałam to !!! 😀 A tak z innej beczki , na TVN STYLE ogladałam o 23 we wtorki Damą być  - jakie to porabane ,ale posmiac się można xD To jest o amerykańskich dziewczynach które są niewychowane i trafiaja do szkoły gdzie mają nauczyć się manier i zachowania przawdziwej damy . Jakie tam sa pojazdy ,Boże !!!  😂  polecam , chociaz nie wiem czy jeszcze leci ... 🙁 Jakoś nie mogę oglądać tych polskich seriali , nie wiem , zanudzają mnie... chociaz Prosto w serce nawet fajne 🙂 I się rozpisałam ...  😁
Mi jest przykro że już teraz same finały ;/ Bo do jesieni trzeba będzie czekać na kolejne serie.

Zakochałam się w Bones. Ostatnio obejrzałam wszystkie serie  🤔wirek: Zajęło mi to tydzień xD I uważam ze od odcinka 5.16robi się mega dupa pomiędzy głównymi bohaterami. I tak naprawdę trwa to do zniknięcia Hany. Współczuję wszystkim oglądającym na bieżąco bo by mnie chyba coś strzeliło  😵

Bardzo podobał mi się finał The Good Wife. Jestem wręcz oczarowana 😀 Umarłam ze śmiechu na koniec, cała sytuacja była po prostu boska. Brawo dla scenarzystów.

Polecam też Chase dla zabicia czasu (strasznie mi sytuacja głównych bohaterów przypomina tych z Bones) oraz The Killing. Naprawdę  ciekawy serial i mega wciąga.

House to jakaś porażka, 8 sezon bez Cuddy? Ja nie wiem jak sobie z tym poradzą.

Ogląda ktoś z was Game Of Thrones? Jakie opinie? Ma ktoś porównanie z książką?
No wlasnie, ostatni odcinek w tej serii House'a za tydzien, a w przyszlym roku ostatnia seria. Kocham to ogladac, pomoglo mi przterwac przez studia -po wykuciu 700 stron podrecznika z farmakologii na pamiec siedzielismy ze znajomymi w nocy przed egazminem z 3 butelkami wina i maratonem House'a - miala to byc forma powtorki do egzaminu :P Mam takie dziwne przeczucie ze scenarzysci albo House'a na koniec wykoncza albo wsadza na dozywocie do pierdla. Czemu 8 sezon bez Cuddy? Nic nie wiem.

Moj plan od teraz do wakacji to Mad Men, podobno fajne.
Nie podpisała kontraktu na 8 serię ;/ Potwierdzona informacja.

czyżby koniec sezonu Plotkary?  👿 do połowy liczyłam aż mi się buzia śmiała że w koncu Blair i Chuck razem.. a tu o  😤
a House fakt zrobił się mega nudny, aż nie chce sie oglądać.
czyżby koniec sezonu Plotkary?  👿 do połowy liczyłam aż mi się buzia śmiała że w koncu Blair i Chuck razem.. a tu o  😤

cos musza zostawic na koniec calego serialu w koncu 😉
archeo   Bo warto :D
19 maja 2011 09:41
trelemorele ja ogladam. Szczerze mówiąc czegoś mi tam brakuje, sama dokładnie nie wiem czego. Chyba troche inaczej sobie wyobrażałam. Książka jest o niebo lepsza (ale to raczej standard)

Edit. Może wynika to z faktu, że książkę znam prawie na pamięć i oglądając dokładnie wiem co sięzaraz wydarzy, także zero dreszczyku i emocji.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się