wasze ulubione seriale
Obejrzałam wczoraj ostatni odcinek usta usta... Smutno się skończyło, ale tak życiowo - co jest nieco dołujące. Happy endu nie było i nie zapowiada się żeby była kontynuacja 🙁
No my się wkurzyliśmy, bo co to ma być: życia takie trudne i okropne, Bin Ladeny i inne kataklizmy, to chociaż serial mógłby się skończyć dobrze. Hmpf!
Do tego w naszym obecnie ulubionym "Fringe", też napięta atmosfera, wczoraj aż się spociłam oglądając... No co to ma być? 😉
Generalnie na oglądanie seriali nie mam czasu, szczególnie tych amerykańskich ściąganych hurtowo po całe sezony, bo w czasie wolnym wolę jednak czytać.
Ale zaczęłam (chyba od 3 odcinka) oglądać wspomniany "Przepis na życie" i bardzo mi się podoba. Jak na polską produkcję jest zaskakująco dobry, dobrze napisany, dobrze zagrany. Nawet zazwyczaj denerwujący mnie Borys Szyc (vel Michalak :hihi🙂 jest w nim osobliwie.. czarujący.
A to, że jednorazowo mogę obejrzeć tylko jeden odcinek tym bardziej przemawia na jego korzyść.
Dziś skończyłam oglądać ostatni tłumaczony odcinek "Dead like me" i poleca wszystkim! Serial po prostu obłędny 😜
"Saddle Club"- ogląda/oglądał ktoś? Przerabiam właśnie nietłumaczone odcinki... trochę powtórki przed jutrzejszą maturą 😁
Saddle club? Ten o dziewczynkach trzech co jeździć nie umieją, mają niedobrą koleżankę i ratują wszystko co popadnie? Na samą myśl o nim śmiać mi się chce. 😂
Ej pół dzieciństwa go oglądałam 😀iabeł:
A ja tam je lubię 😀 Fajne kucyki, dziewczynki tez są spoko, no i fajne naświetlenie na rekreację w Australii 🙂
znacie jakiś dobry serial komediowy niemieckojęzyczny, który pomoże mi do jutra pouczyc się do matury ustnej z niemca? 😀
bianca, nie znam żadnych dobry seriali niemieckojęzycznych 😂
nikt nie zna, stwierdzają zwykle, że takie cos nie istnieje, damn 😀
Wielbię Dextera 😍. Poza tym ostatnio zaczęłam oglądać Breaking Bad + na bierząco House.
Kiedyś oglądałam jeszcze Weeds, Prison Break i Lost
Jestem maniakiem seriali 😀iabeł: A telewizji nie oglądam. Nie ruszam też żadnego Na wspólnej, M jak Miłość, czy innych takich.. 😉
Ja polecam "Episodes" z Mattem LeBlankiem!
Ja też polecam, mogłabym w kółko oglądać 🙂
Ja teraz wpadłam w Skinsowy szał. 😎
A mam nieskończonych jeszcze Lostów, 90210 i House'a.
Co do polskich to ja oglądam Na dobre i na złe i Przepis na życie. 😀
House'a już nie mogę znieść, siódma seria jest tak tragiczna, że aż żal oglądać, a oglądam z przyzwyczajenia 😵
[quote author=JARA link=topic=205.msg967242#msg967242 date=1302184120]
Ja polecam "Episodes" z Mattem LeBlankiem!
Ja też polecam, mogłabym w kółko oglądać 🙂
[/quote]
Świetny jest, wreszcie wyszedł z tego okropnego Joeya i czekam z niecierpliwością na kolejny sezon 🙂
zen, zdecydowanie się zgadzam. Cały czas mam wrażenie, że wszystko już było.
Jak kochałam Housa tak teraz mam zaległości i za bardzo mnie nie ciągnie do odrabiania.
We wrześniu poleci 8 i zarazem ostatni sezon Housea.
Ja oglądam House'a, wszystkie 6 sezonów, teraz czekam aż 7 poleci w tv 😉
Ja oglądałam sporadycznie, tak jak w tv leciało i trafiłam. A teraz zaczęłam od 1 sezonu po kolei. No i się zacięłam w połowie. Planuję wrócić niedługo.😉
Ja kiedyś oglądałam tak, jak akurat leciało w tv, ale jak zaczęłam oglądać po kolei od 1 sezonu się wciągnęłam. Teraz niby oglądam tą 7, ale tylko dlatego, że aż głupio nie wiedzieć "co dalej". Najlepsze są pierwsze sezony, mogła bym w sumie oglądać na okrągło 😜 Teraz mam wrażenie, że wszystko jest wymyślane już na siłę... Ehh nie ma to jak stary, dobry House.
Lipa z tym Housem.
Teraz zostana mi tylko desperatki 🙁 jakos nie moge sie przekonac do zadnych nowosci
polecam bardzo sherlocka holmesa chociaz tylko sa 3 odcinki ale za to trwaja 1,5 godziny
misifits- dla mnie kompletnie inny serial od wszystkich ale oglada sie bardzo milo!
teoria wielkiego podrywu
housa tez ogladam z przywyczjenia w sumie chirurgow tez...
i polski w miare normalny przepis na zycie
Oglądam serial, którego chyba tu nikt nie zna.

Вчера закончилась война- Wojna zakończyła się wczoraj.
Zaraziłam się i nie mogę oderwać. 😡 Nawet moja Mama jest zgorszona.
Nie wiem czemu , ale ja mam teraz manię na Pamiętniki Wampirów ... xD Nawet spoko , a co do innych to oglądałam jeszcze Lost -zagubieni , ostatnio obejrzałam odcinek " Mentalista " - EXTRA !!! Polecam !Co do Przygód w Siodle , to kochałam to !!! 😀 A tak z innej beczki , na TVN STYLE ogladałam o 23 we wtorki Damą być - jakie to porabane ,ale posmiac się można xD To jest o amerykańskich dziewczynach które są niewychowane i trafiaja do szkoły gdzie mają nauczyć się manier i zachowania przawdziwej damy . Jakie tam sa pojazdy ,Boże !!! 😂 polecam , chociaz nie wiem czy jeszcze leci ... 🙁 Jakoś nie mogę oglądać tych polskich seriali , nie wiem , zanudzają mnie... chociaz Prosto w serce nawet fajne 🙂 I się rozpisałam ... 😁
Mi jest przykro że już teraz same finały ;/ Bo do jesieni trzeba będzie czekać na kolejne serie.
Zakochałam się w Bones. Ostatnio obejrzałam wszystkie serie 🤔wirek: Zajęło mi to tydzień xD I uważam ze od odcinka 5.16robi się mega dupa pomiędzy głównymi bohaterami. I tak naprawdę trwa to do zniknięcia Hany. Współczuję wszystkim oglądającym na bieżąco bo by mnie chyba coś strzeliło 😵
Bardzo podobał mi się finał The Good Wife. Jestem wręcz oczarowana 😀 Umarłam ze śmiechu na koniec, cała sytuacja była po prostu boska. Brawo dla scenarzystów.
Polecam też Chase dla zabicia czasu (strasznie mi sytuacja głównych bohaterów przypomina tych z Bones) oraz The Killing. Naprawdę ciekawy serial i mega wciąga.
House to jakaś porażka, 8 sezon bez Cuddy? Ja nie wiem jak sobie z tym poradzą.
Ogląda ktoś z was Game Of Thrones? Jakie opinie? Ma ktoś porównanie z książką?
No wlasnie, ostatni odcinek w tej serii House'a za tydzien, a w przyszlym roku ostatnia seria. Kocham to ogladac, pomoglo mi przterwac przez studia -po wykuciu 700 stron podrecznika z farmakologii na pamiec siedzielismy ze znajomymi w nocy przed egazminem z 3 butelkami wina i maratonem House'a - miala to byc forma powtorki do egzaminu :P Mam takie dziwne przeczucie ze scenarzysci albo House'a na koniec wykoncza albo wsadza na dozywocie do pierdla. Czemu 8 sezon bez Cuddy? Nic nie wiem.
Moj plan od teraz do wakacji to Mad Men, podobno fajne.
Nie podpisała kontraktu na 8 serię ;/ Potwierdzona informacja.
czyżby koniec sezonu Plotkary? 👿 do połowy liczyłam aż mi się buzia śmiała że w koncu Blair i Chuck razem.. a tu o 😤
a House fakt zrobił się mega nudny, aż nie chce sie oglądać.
czyżby koniec sezonu Plotkary? 👿 do połowy liczyłam aż mi się buzia śmiała że w koncu Blair i Chuck razem.. a tu o 😤
cos musza zostawic na koniec calego serialu w koncu 😉
trelemorele ja ogladam. Szczerze mówiąc czegoś mi tam brakuje, sama dokładnie nie wiem czego. Chyba troche inaczej sobie wyobrażałam. Książka jest o niebo lepsza (ale to raczej standard)
Edit. Może wynika to z faktu, że książkę znam prawie na pamięć i oglądając dokładnie wiem co sięzaraz wydarzy, także zero dreszczyku i emocji.