Ze względu na porę nadawania, zerkam sobie na taki serial w TVN, gdzie Pani Mucha jest bokserką.
Oglądałam meksykański pierwowzór i sobie porównuję.
I tam (w meksykańskim) głównym wątkiem była miłość pary bohaterów pierwszoplanowych.
Aż się skrzyło od uroku Natalii Oreiro.
A u nas, ze względu na słabe aktorstwo , całkiem to jest w tle . Trudno uwierzyć, że choćby się lubią.
Lepsi aktorzy z mniejszych ról, zdominowali serial. I taki jest w sumie nieprzyjemny.
Wszyscy fani "Doktora House'a" zastanawiają się, co fabularnie działo się z postacią Trzynastki, którą gra popularna Olivia Wilde. Teraz, gdy 11 kwietnia postać oficjalnie powraca do serialu, twórcy zdradzili fanom tę informację!
Poniższą informację traktujcie jako delikatny spoiler.
Trzynastka przez ostatni rok siedziała w więzieniu. Prawdziwą tajemnicą dla bohaterów serialu i widzów będzie to, za co siedziała Trzynastka. Doktor House będzie chciał rozwiązać tę zagadkę.
Twórca serialu obiecywał, że powrót Trzynastki przekroczy wszelkie oczekiwania fanów. Czyżby te słowa miały się spełnić?
A ja myślałam, że z ostatnim odcinkiem pojechali po bandzie 😎
A tak btw. niesamowicie wkręciłam się w Glee po pierwszym sezonie. Drugi jest na prawdę dobry 🙂
Lubię serial "Ojciec Mateusz" - bo pięknie pokazuje Sandomierz i okolice .
I aktorzy dobrze grają. No, taki spokojny film .
Jednak ostatni odcinek o brucelozie i handlu kolczykami u bydła ......
Zdecydowanie autor scenariusza powinien był spytać o radę fachowca. 👿
Moim zawodowym kolegom polecam. Bardzo zabawne merytorycznie. 😂
Fani pewnie juz wszyscy wiedzieli, .ale jesli kogoś ominęło poniżej link do prologu Gry o Tron
Gra o TronEdit: poprawiłam link
Temat z grami jest, podobnie jak temat o filmach.
Przecież to serial 🤔 więc chyba watek jest jak najbardziej odpowiedni
Yhy bo jest jeszcze film Tron 😀 a ja mam zakaz dostępu do powyższej strony 😀 więc walnęłam 😀
Spoko. Moja wina: link się nie otwierał. Juz poprawiłam.
Ogląda ktos z was nowy serial "The Body of Proof" z Dana Delany?
Ja widzialam dopiero 2 odcinki, ale strasznie mi sie podoba 😀
Mentalista+House+CSI Miami. w spodnicy
Marzena, oooo dobrze, że dałaś cynk, że już jest.
Ja polecam "Episodes" z Mattem LeBlankiem!
Witam, dopiero teraz znalazłam ten temat 🤔., No ale cóż... Hmm, dużo seriali oglądam, ale może najwięcej to The Vampire Diaries. Ktoś ogląda ?
a wie ktoś kiedy bedzie nowa plotkara?
Nie wiem czy ktos juz pisał ale w listopadzie nowy sezon Dexterka 😀
Wie ktoś gdzie można oglądnąć wszystkie odcinki Skinsów po polsku?
Na iitv po polsku są do 02x08.
xxFlygirlxx, wszystkie odcinki są chyba na serialeonline.pl a jak nie to na pewno na youtube użytkownik Dziagaa . :kwiatek:
arivle wielkie dzięki :kwiatek: :kwiatek:
ja zaczęłam oglądać Chase... takie hmmm nijakie trochę 🤔
Za to nie mogę się doczekać finału the good wife!!
Ogląda ktoś Usta Usta? Wczoraj kątem oka oglądałam w tv i zastanawiam się na co umarła żona Wilczaka?
Miała wypadek samochodowy. Wczoraj był ostatni odcinek.
Ale się uryczałam na tym ostatnim odcinku Plotkary 😁 Jak nigdy.
AAAA...zaczyna nie starczać mi doby jesli do pracy, konia i nauki zaczynam dokładac mój obecny rozkład:
NCIS
Game of Trones
NIKITA
Sanctuary
Stargate Universe
Battlestar Galactica: Caprica
i od wczoraj
Camelot
😵
Sanctuary dałam radę obejrzeć chyba 4 odcinki.. i wymiękłam. Może przez lektora, nie wiem, ale nie byłam w stanie tego oglądać.
Sanctuary to serial trochę dziwny, nie każdemu będzie się podobać. Ja pierwsze odcinki obejrzałam ze wzglęgu na AT (i jej wcześniejszą rolę w StarGate SG-1) teraz oglądam juz trochę z rozpędu.
Tak przy okazji: początkowe odcinki pierwszej serii powstały na podstawie webisodów, które dostepne były tylko w sieci.
A i powinnam dodać do listy Babylon 5, ostatnio znów na niego trafiłam (jakbym juz wcześniej nie widziała :icon_redface🙂
Edit: Oduczyłam sie juz oglądąc seriale z lektorem, wolę wersję oryginalną. Nawet Game of Trones pomimo tego, że w dzień po emisji w Stanach jest juz nas na HBO wolę obejrzeć w sieci
Ja to oglądam, po raz pierwszy od bardzo długiego czasu, polski serial. Przepis na życie. Głównie za genialną wprost ścieżkę dźwiękową. I super jedzeniowe ujęcia. I za głos Szyca.
Gdzie znajdę odcinki ''Rodzinka.pl''?
archeo ale ciężko niektóre starsze seriale znaleźć bez lektora 😤 😤 Ja nienawidzę lektorów strasznie, wolę napisy. W serialach, filmach. Najbardziej nie trafię dubbingu wyjątek kreskówki 😉
xxagaxx, na torrentach na pewno znajdziesz 😀 Frasier z 1994 roku jest, więc reszta też powinna 😀
no Strzyga fakt, źle napisałam, online ciężko znaleźć 😉 Bo torrenty to już wiesz, ściągać trzeba. Filmy ściągam, ale seriale wolę oglądać online. Głównie iitv i serialeonline. Czasem wrzucają do wyboru (lektor/napisy) a czasem jest tylko lektor.
Właśnie się wzięłam za Bones. No i jest lektor ;/ ale nie drażni mnie póki co 😀😀