wasze ulubione seriale

Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
20 lutego 2011 22:41
Ja też się wkręciłam w Pretty Little Liars  😁

5 sezon brytyjskich Skinsów mnie nie zachwyca- postacie zdecydowanie mniej wyraziste niż w pierwszej czy drugiej generacji.

Teraz zaczęłam oglądać Parenthood (aktorzy m.in. z Dirty Sexy Money i Gilmore Girls) i bardzo mi się podoba- przyjemny, ciepły, rodzinny serial  🙂

Poza tym aktualnie czekam na nowe odcinki Greek, The Good Wife, NCIS, Glee i Vampire Diaries. Uff, to tyle na razie  🤣
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
20 lutego 2011 23:38
W Skins w pierwszym odcinku też przewija się polka, która.. mówi tylko po włosku.

Edytka NCIS rządzi! 🙂

edit:
literówka
Edytka NCIS rządzi! 🙂

Zgadzam się w zupełności.  W weekend zaliczyłam cały 7 sezon 😀
A widzieliscie spin off Criminal Minds: Suspect Behaviour?

Mnie sie poki to tak srednio podoba, Whitaker jakos mi nie pasuje, reszta obsady jest bezbarwna, dobrze ze sie chociaz Garcia przewija.

I czeka ktos poza mna na start sezonu The Body of Proof z Dana Delany?
Bo tak poza tym nic nowego nie ma, a oglądam:
Greys Anatomy
Private Practice
Desperate Housewives
CSI Miami
House
Lie to Me
V
Criminal Minds
The Mentalist

duzo troche 😀
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
21 lutego 2011 09:53
Lie to me już się niestety skończył. Mam nadzieję, że zrobią 4 serię.

Jara, Archeo  :emota200609316:
21 lutego 2011 09:54
A widzieliscie spin off Criminal Minds: Suspect Behaviour
Mam na kompie i jeszcze nie oglądałam z powodu braku napisów. Oni mieli  już wprowadzenie w jednym z odcinków Criminal Minds.

Ostatnio zaczęłam z nudów oglądać sitcom "Mike and Molly". Para poznała się w klubie Anonimowego Grubasa. Serial opowiada o perypetiach i walce z wagą. Fajny, nie mistrzowski, na nudny wieczór może być.

Obejrzałam też pierwszy odcinek "Mr Sunshine", gdzie gra Mathew Perry. Pierwszy odcinek nie był rewelacyjny, ale będę oglądać dalej. Może będzie lepiej. To jeden z lepiej reklamowanych seriali w tym roku.

W Nowym Jorku wiele będzie się działo w najbliższych tygodniach. Już w ten piątek CSI będzie musiało stawić czoła mordercy, który zabija... innych zwyrodnialców.
Każdy chce mieć swojego Dextera 😉

edit:
Dzięki Zivie zainteresowała mnie kultura żydowska. Pojechałam w zeszłym roku na wakacje do Izraela. Niecały miesiąc później kupiłam sobie psa i nosi imię ... Ziva. Nie na cześć bohaterki serialu, ale Ziva z hebrajskiego to jasność, blask. A moja Ziva jest cała biała 😉

edit2:

Poza tym o tym, że NCIS jest dobrym serialem świadczy jego oglądalność. W Stanach każdy odcinek ogląda ponad 20 milionów ludzi. Gdzie House M.D. ma oglądalność ponad 10 milionów.

edit3:
Ja czekam, z ciekawości. Co to będzie za serial.
jest jakaś strona gdzie jest spis piosenek z Housa bądź Pretty Little Liars?? Tak z ostatnich 2 odcinków? Bo szukam i kurde nic nie mogę znaleźć ;/;/ czemu wszytskie seriale nie mają tak jak Vampire Diaries?? Klika się w odcinek i od razu widać jakie były utwory
xxagaxx http://www.housemd.info.pl/soundtrack/ tu masz muzykę z Housa, brakuje tylko 7 sezonu 😉
Atamanka no ale właśnie mi chodzi o 2 ostatnie odcinki....
[quote author=karolina_ link=topic=205.msg898841#msg898841 date=1297720619]
A kto z Was oglada True Blood? Bo ja juz sie nie moge doczekac 4 sezonu  💘
[/quote]

😀 nobel za czolowke
no i nawet snoop to oglada 😉 

a oprocz tego
Big bang theory dla tych co graja w rpg, gry komputerowe i czytaja/ogladaja sf
Weeds - drugie miejsce w konkurencji czolowek
Modern family z niezawodnym Alem Bundym tym razem w swietnym nowym wcieleniu
oldschoolowa (albo nisko budzetowa jak kto woli 😉 ) Battlestar Galactica

a jak byly gorsze fazy to wtedy Star Trek 🙂 i niezniszczalny Jacek "damn it!" Bauer (24)
Byl jeszcze kiedys taki serial Lipstick Jungle nakrecili chyba tylko 2 sezony - moglysmy to z siorka ogladac w zasadzie bez dzwieku bo i tak tylko komentowalysmy kreacje pan aktorek, byly naprawde szalowe, Carrie Bradshaw sie moze schowac.
Witam wszystkich,
ja bardzo lubię
"Życie na fali"
"6 stóp pod ziemią" - bardzo polecam!
obejrzałam wszystkie sezony 🙂

"Dexter" - także polecam!

obejrzałam 1 sezon, bo tak się wciągnęlam, że jakbym zaczęła oglądać następne to bym się zaszyła na całe dnie w domu  🤣
03 marca 2011 10:11
Ja teraz oglądam "Episodes" 😀 fajny serial, gdzie gra Matt LeBlanck (Joey - "Przyjaciele"😉.
trzynastka   In love with the ordinary
20 marca 2011 20:31
Czuję się w obowiązku napisać, że właśnie oglądam 3 sezon "burn notice" aka "tożsamość szpiega".
Poprzednie sezony oglądnęłam w 3 dni 😉
serial mało znany na filmwebie oceniło go tylko 800 osób, na imdb 1300 - wszystko na 8.2
Co do serialu, połączanie drużyny A [jesli chodzi o zmianę tożsamości na potrzeby akcji] z lekką nutką McGyvera
[w sensie tłumaczenia tego co w danej chwili robi, a nie robienia ze spinacza armaty 😉]
, z przystojnym aktorem, fajnie wykreowanymi postaciami 2go planowymi, lekki humor, trochę sensacji 🙂 generalnie bardzo miły zabijacz czasu 😉
A teraz główna postać  😍

😍
co się dzieje z plotkarą? ktoś wie kiedy będzie nowy odcinek?
bianca   At first I'm shy but then comes wine.
21 marca 2011 18:04
podobno po świętach wielkanocnych 🙁 w dodatku Top Gear jest w czerwcu dopiero ;(
Ja się wkręciłam w Criminal Minds do tego stopnia ze w tydzień obejrzałam 6 serii  😡 I już nie mogę się doczekać kolejnego odcinka 😀😀 Serdecznie polecam serial, wciąga 😀
Czuję się w obowiązku napisać, że właśnie oglądam 3 sezon "burn notice" aka "tożsamość szpiega".

Jeden z moich ulubionych seriali  😍 😉 Strasznie się cieszę, że będą robić kolejne serie.
21 marca 2011 18:24
xxagaxx, teraz jest jeszcze: Criminal Minds Suspect Behavior.
21 marca 2011 18:46
[quote author=ninevet link=topic=205.msg943919#msg943919 date=1300653095]

Jeden z moich ulubionych seriali  😍 😉 Strasznie się cieszę, że będą robić kolejne serie.
[/quote]
Podobno w czerwcu ma wyjść 5 seria 🙂

A powiedz mi 4ta skończyła się tak jakby cały serial miał się kończyć czy tak normalnie, jakąś intrygą ? 🙂
Zostało mi raptem 6 odcinków ale chłopak nie chce mi ich dać dopóki nie napisze referatu na uczelnie :/
Mój głos dostaje opcja:
4ta skończyła się tak jakby cały serial miał się kończyć

Pozamykali wątki w taki sposób, że nikt by nie rwał włosów z głowy gdyby nie było ciągu dalszego. Nie ma żadnego szokującego cliffhangera. A jednocześnie zrobili fajny myk, który otwiera pole do działania w nowej serii. Jest zagadka, ale łagodna i łatwo będzie bezboleśnie wytrzymać do następnych odcinków. Nie wiem co napisać, żeby nie zdradzać za dużo z fabuły. Końcowe odcinki są dobre, a Ty zabieraj się do roboty to szybciej obejrzysz  😎
21 marca 2011 19:16
To lecę pisać !  😍

Możesz polecić coś podobnego i fajnego z seriali ? Bo jak to skończę to czas coś nowego zacząć  😎
Tylko nie jakieś oklepańce typu dexter i czy inne mentalisty 😉
Hmm, może White Collar? Chyba nawet z tej samej stacji. Uroczy główny bohater (eks-przestępca / oszust) + agent FBI + świetny Mozzie, dużo humoru, sprawy do rozwiązania często związane ze sztuką (a nie oklepanymi zabójstwami itd.). Dla mnie trochę słabszy serial niż BN, ale warto zobaczyć kilka odcinków.
Oglądam skrajnie różne seriale i trudno mi coś polecić. Chociaż akurat Mentalisty nie, a Dexter mi się znudził 😉
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
21 marca 2011 19:58
co się dzieje z plotkarą? ktoś wie kiedy będzie nowy odcinek?

Z tego co mi wiadomo to nowy odcinek niestety dopiero 18 kwietnia 🙁
xxagaxx, teraz jest jeszcze: Criminal Minds Suspect Behavior.

wiem, wiem 😉 Widziałam 5 odcinków i to nie to. Za bardzo się przywiązałam do tamtych bohaterów. No i bez uroczych rozmów Morgana z Penelope to już nie to samo 😉

Ten odcinek 19 się tak zakończył jakby to był koniec sezonu 😀😀 Dobrze ze już 30 kolejny odcinek.
24 marca 2011 21:20
deidre eh skończyłam oglądać i mi smutno. No jakbym straciła przyjaciela  🙁
Cóż ja teraz będę wieczorami robić ?
Fajna końcówka 🙂
Zacznij oglądać Justified 😉
24 marca 2011 21:37
To ma tylko dwa sezony :/ Za krótka przyjaźń dla mnie 😉
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
24 marca 2011 22:03
Ja obecnie oglądam Frasiera. Na szczęście ma 11 sezonów 😀
I dawkuję sobie Big Bang Theory. Jest zbyt dobry na oglądanie nieprzemyślane, trzeba chłonąć 😀
nie ma plotkary, nie ma 90210 więc oglądam magde m. od 1 sezonu  😀  i oczywiscie dr house na bieżąco
A ja sie obenie zakochalam w Hotel Babylon.
ktos ogladal?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się