wasze ulubione seriale

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
04 lutego 2011 20:53
Właśnie obejrzałam Skins 5x01 - Suuuuuper!
Napisy już są więc zaczynam 5x02  😅
JARA, gdzie do 2 są?
04 lutego 2011 21:43
Mi napiprojekt ściągnął. Mogę Ci na maila wysłać, chyba że masz konto na napisy24.pl

Swoją drogą 5x02 też całkiem fajny.

Ja czekam do 23 lutego (miesiąc wcześniej niż w USA), startuje Body of proof, według zapowiedzi mix: Housa, Lie to me i Mentalisty.

Zwiastun 3 sezonu "Nurse Jackie"
http://www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,9077469,Nurse_Jackie_powraca__I_jest_w_totalnej___.html

edytuj 🤬
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
10 lutego 2011 19:28
Ja przez przypadek znalazła Pretty, Little Liars- i jest to zdecydowanie jeden z moich ulubionych  😜
Zobaczymy jak się rozwinie.

Jak dla mnie nowa seria Skins, jest taka... nie skins  😁 Ale podobne zdanie miałam o drugiej serii. Ta jednak podoba mi się chyba najmniej. 🤔wirek:
JARA, dopiero teraz zauważyłam, ale już obejrzałam online
arivle, to dopiero pierwsze odcinki, oby się rozkręciło 🙂

A ja wkręciłam się w Misfits! Bardzo fajne, na początku myślałam, że nie moje klimaty ale podoba mi się!
arivle, ja ogladam Pretty,Little Liars, jestem na bieżąco i jestem bardzo zachwycona tym serialem!  🙂
fixxxer12   "Try again. Fail again. Fail better."
11 lutego 2011 11:38
Misfits jest super, niezły przegląd akcentów angielskiego 🙂
To dopiero jest wiadomość!
Wkręciłam się w Skins, skończyłam 2 sezon na razie 😎 czasem fajnie jest pochorować w domu, bo mozna seriale pooglądać 😂
branka, u mnie tak się zaczęło z większością seriali 😀 Tudzież święta, jakaś przerwa dłuższa 🙂😉
Kurcze, oglądam 3 sezon Skins i nie wierzę jaki jest słaby w porównaniu do poprzednich. Masakra, strasznie się zawiodłam :/

Przeskoczyłam od razu do 1 odcinka 5 sezonu i jest na szczęście duuużo lepiej 🙂
13 lutego 2011 22:17
W związku ze zbliżającą się premierą "Gry o tron"  (podobno wiosna 2011) w poniższym linku trochę zdjęć z planu

http://winter-is-coming.net/media/images/official-promo-images/
E tam, nie wiosna 2011, tylko 17 kwietnia 2011. ^^
Zresztą na podanej przez Ciebie stronie jest nawet odliczanie do premiery.
Ja już się doczekać wprost nie mogę.
Ano jest odliczanie do 17 kwietnia, ale uwierzę jak zobaczę 😀
A kto z Was oglada True Blood? Bo ja juz sie nie moge doczekac 4 sezonu  💘
[quote author=karolina_ link=topic=205.msg898841#msg898841 date=1297720619]
A kto z Was oglada True Blood? Bo ja juz sie nie moge doczekac 4 sezonu  💘
[/quote]

nnooo największa wadą TB jest to czekanie, no litości jeden sezon na rok?? ;/;/

A ja sie przez ferię wciągnęłam w Pretty Little Liars  😡 😡
A ja sie przez ferię wciągnęłam w Pretty Little Liars  😡 😡

No, wlasnie slyszalam ze super, ale chyba juz nie da rady sledzic kolejnego serialu nie ryzykujac wylotu z hukiem ze studiow.
a ja ostatnio zaczęłam oglądać "Lie to me". Ale niestety mi się odcinki skończyły 🙁
Ja jestem uzależniona od "American Dad !"

Okropnie śmieszne.
E tam, nie wiosna 2011, tylko 17 kwietnia 2011. ^^

od kiedy kwiecien NIE jest wiosna 😎 ??
poratuje ktoś 6 i chętnie 7 sezonem Chirurgów?
kisiel przeciez tu mozesz sobie obejrzec 😉
http://iitv.info/chirurdzy/ lub na serialeonline 😉

Normalnie siedzę i płacze ze śmiechu. Oglądam właśnie 10 odcinek pierwszej serii Royal Pains, gdzie jedna z postaci jest "polką" która tak super mówi cześć i przyjaciel ze mało nie spadłam z krzesła. Po co wymyślają takie narodowości i uczą tych amerykanów pojedynczych słów?? Przecież to kurde słychać na kilometr że kobieta po polsku mówić nie umie  😵 😵
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
20 lutego 2011 18:04
Słychać, jeżeli jesteś polakiem. A jestem absolutnie przekonana, że nie robią tego serialu z myślą o nas..
Czy mógłby mi ktoś podlinkować stronę gdzie mogłabym oglądnąć Zagubionych 1 sezon?  :kwiatek:
xxflygirlxx, http://iitv.info/lost/
mchaniewski   Lubię smoki i Czefalo.
20 lutego 2011 20:33
My z czeggra1 namiętnie oglądamy Fringe - chyba najlepszy serial SF - oraz totalnie pojechane Californication.
Mia wielkie dzięki.  🙇
Słychać, jeżeli jesteś polakiem. A jestem absolutnie przekonana, że nie robią tego serialu z myślą o nas..

oczywiście ze nie robią tego dla nas. Robią to dla wszystkich, bo dla nich to kasa jak sprzeda się do innych krajów. Więc jest to naprawdę śmieszne, mogą sobie wymyślić jakąś inną kosmiczną narodowość której akcent da się łatwiej "stworzyć".
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
20 lutego 2011 21:24
Ale na przykład w GG Dorota jest z pochodzenia Polką. I aktorka też jest Polką. Jak mówi po polsku, to mówi po polsku.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się