wasze ulubione seriale

Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
04 grudnia 2010 19:25
Ja ER obejrzałam cały, chociaż końcówkę to już z rozpędu bardziej. A ostatnio się wkręciłam w How I met yor Mother. Zajebiste jest 😜
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
04 grudnia 2010 19:34
Skonczyłam właśnie oglądać Greek, teraz wkręcam się w The Good Wife 🙂  I zaczynam się rozgladać za kolejnym serialem.

A na bieżąco oglądam NCIS i Glee  😀
trzynastka   In love with the ordinary
04 grudnia 2010 22:40
A ostatnio się wkręciłam w How I met yor Mother. Zajebiste jest 😜

ja tak się wkręciłam, że w miesiąc oglądnęłam wszystkie sezony i teraz niecierpliwie czekam na każdy wtorek  😁
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
04 grudnia 2010 22:49
Ja cały czas oglądam glee, lie to me, mentalistę, gossip girl i life unexpected. Do tego od początku oglądam Big bang theory. uwieeeeeelbiam Sheldona.
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
05 grudnia 2010 13:14
chirurdzy i house juz mi troche zbrzydly bo co nowszy odcinek to nudniejszy, ale z ciekawoscia obejrze 9 odcinki. wie ktos kiedy wychodza?
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
05 grudnia 2010 19:39
omg, oglądnęłam 10 odcinek Grey's Anatomy z 7 sezonu i miazgaaaaaaaaa 😜 poryczałam się 😎
kocham, kocham ten serial 😍
07 grudnia 2010 20:37
Ja cały czas oglądam [...] lie to me [...]

wcześniej nie słyszałam o tym serialu i z ciekawości obejrzałam kilka odcinków, żeby zobaczyć o co chodzi.
ale to jest fajne!
dzięki Tobie znowu mam co oglądać  😀
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
07 grudnia 2010 20:40
Edytka, tak, Cal ma w sobie to coś 😀
Lotnaa   I'm lovin it! :)
07 grudnia 2010 20:47
Cholera, obejrzałam dziś ostatni odcinek Dextera, nie wygląda to dobrze. Czy to już naprawdę koniec???
🙁
Lotnaa jak to ostatni?  👀 ja dzisiaj obejrzałam przedostatni i stracha mam przed ostatnim  👀
no wlasnie... ost bedzie w Stanach dopiero 12stego! cos mi sie tu nie podoba... 😎
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
07 grudnia 2010 21:34
Jest tutaj jakiś wielbiciel brytyjskich seriali? Bo poszukuję czegoś godnego uwagi 🙂
07 grudnia 2010 21:37
Cholera, obejrzałam dziś ostatni odcinek Dextera, nie wygląda to dobrze. Czy to już naprawdę koniec???
🙁

Ponieważ wielkimi krokami zbliża się niedzielny Finał Sezonu 5-go "Dextera", już teraz
powoli zaczynają pojawiać się informacje na temat kolejnego.
Tutaj umieszczajmy wszelkie news'y związane właśnie z Sezonem Szóstym, wraz z
linkami, pod którymi możemy je przeczytać.

http://www.spoilertv.com/2010/12/dexter-officially-renewed-f...
SEZON SZÓSTY OFICJALNIE POTWIERDZONY

(Fragment oświadczenia prasowego wydanego 6-go Grudnia):
------------------------------------------------------------ -------------------------
LOS ANGELES, KALIFORNIA - wraz ze zbliżającym się mocnym,
wypełnionym napięciem, niedzielnym końcem Sezonu Piątego najwyżej ocenianego
serialu SHOWTIME, który zostanie wyemitowany 12-go grudnia, stacja ogłosiła
przedłużenie DEXTERA o Szósty Sezon.
Produkcja odcinków Sezonu Szóstego rozpocznie się Wiosną 2011 roku w Los
Angeles.

http://survivorsucks.yuku.com/topic/6968/t/Dexter.html?page=...
SEZON SZÓSTY NIE ZOSTAŁ ZAKUPIONY JAKO "FINAŁ" HISTORII DEXTERA

"Przedłużenie obejmuje jeden rok, który nie został zamówiony jako Sezon Finałowy, co
oznacza, że najprawdopodobniej będzie również Sezon Siódmy, jednak przedtem
renegocjacjom ulec muszą kontrakty z odtwórcami głównych ról."
(Słowa kierownika planu "Dextera"😉
nie.... do kitu!  😤 Dexter jest fajny, bo trzyma sie kupy i trzyma w napieciu.... kazdy kolejny sezon to beda odgrzewane kluchy... fuj!  👿
07 grudnia 2010 21:42
Edytka, tak, Cal ma w sobie to coś 😀

ano ma 🙂

Jest tutaj jakiś wielbiciel brytyjskich seriali? Bo poszukuję czegoś godnego uwagi 🙂

spróbuj Misfits.
a ja się w sumie cieszę  👀
5 sezon jest całkiem fajny, choć rozkręcił się dopiero w połowie. (A Lumen nie lubię  👀 )

Twin Peaks skończyłam oglądać, jestem z-a-ł-a-m-a-n-a zakończeniem  😕 Wolałabym nie oglądać ostatniego odcinka i sobie dopowiedzieć koniec  😁

Hotel Babylon 😎
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
08 grudnia 2010 09:37
Ja wam powiem, że sezon 5 Dextera miażdży, każdy odcinek oglądam w napięciu. To chyba najlepszy sezon serialu puszczany tym "sezonie serialowym" 😉 masło maślane, ale wiadomo o co chodzi.
Ja na bieżąco śledzę how i met your mother i big bang theory. Strasznie mi humor poprawiają. Strzyga  Sheldon jest uroczy!  😁
Gdzie można na necie oglądnąć 1 sezon Plotkary?
Znalazłam. 😉
O czym w ogóle jest ten cały Dexter? Bo wszyscy tak zachwalają, a nikt nie umie mi streścić, o co kaman. W internecie wyczytałam tylko, że o kolesiu, który ściga przestępców nie ujętych przez policję, a to mi za bardzo nie rysuje scenariusza do wgniatającego w fotel serialu, ot, kolejny tasiemiec o praworządnym obywatelu przywracającym spokój miastu, blablabla. Co w nim takiego nie zwykłego?  👀
Ja to się w ogóle do seriali nie nadaję. I sezony oglądam, II czasami pominę, a na III zazwyczaj poprzestaję. Pod tym względem 1000 razy wolę filmy, bo nie muszę czekać przez miesiąc, aż rozkręci się akcja.  😜
busch   Mad god's blessing.
12 grudnia 2010 00:16
O czym w ogóle jest ten cały Dexter? Bo wszyscy tak zachwalają, a nikt nie umie mi streścić, o co kaman. W internecie wyczytałam tylko, że o kolesiu, który ściga przestępców nie ujętych przez policję, a to mi za bardzo nie rysuje scenariusza do wgniatającego w fotel serialu, ot, kolejny tasiemiec o praworządnym obywatelu przywracającym spokój miastu, blablabla. Co w nim takiego nie zwykłego?

To, że Dexter po złapaniu przestępców nie ujętych przez policję zabija ich, ćwiartuje i wrzuca w czarnych torbach do oceanu  😉

Plus to, że nie jest żadnym mścicielem, zabija ponieważ jest psychopatą i to lubi robić  😉
12 grudnia 2010 00:16
Co w nim takiego nie zwykłego?  👀

Może to, że nie ma uczuć ? 😉

Edit: znaczy ma ale tylko chore, które zaspokaja zabijając innych ale dzięki "kodeksowi" tylko tych złych 😉
Uh, no to już mogę temu serialowi podziękować, bo coś takiego mnie kompletnie nie interesuje.  😀 W zasadzie mało jest seriali, które mnie interesują, prawdopodobnie przez to, że jak zdobędą popularność, to się nie kończą.  😵 UWIELBIAŁAM I sezon Skazanego na śmierć, II jeszcze oglądałam, ale dalsze... nagle każdy z każdym jest powiązany, spisek goni spisek, przyjaciel jest wrogiem, wróg przyjacielem... ok, ale jak to się powtarza w każdym odcinku, to przestaje być fajne. Zostanę sobie zatem przy Ranczu, Majce i Ratownikach.  😁
oj to biednie u Ciebie z serialami, jesli ogladasz Ratownikow, a np Dexter Cie nie interesuje 😉

on jest fenomenalny! oprocz tego ze zabija ludzi, to stara sie byc "normalnym" czlowiekiem, ktory pracuje w policji i jakos takos probuje stworzyc sobie zycie. zacznij ogladac to zobaczysz, ze skubaniec wciaga 😉
mery, wątpię, bo nie znoszę filmów, w których się się zarzynają, bez względu na to, czy opowiada o supermanie, mutancie, przybyszu z kosmosu czy poborcy podatkowym. Pod tym względem zdecydowanie wolę House'a czy Mentalistę. Poza tym nawet, jak mnie wciągnie, to i tak pewnie po kilku, kilkunastu odcinkach ciągle będę o nim zapominać albo nie będę miała czasu obejrzeć, jak to było z Grey's Anatomy.  😵 Jak już mówiłam, nie cierpię seriali, bo nigdy się nie kończą i z każdym sezonem stają się coraz nudniejsze i bardziej nieprawdopodobne.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
12 grudnia 2010 20:26
O dziwo Dexter z sezonu na sezon jest coraz lepszy 😉
ja dopiero teraz ogarniam 5 sezon Dextera  😡 ale za to mam jego mała podróbkę w domu, małego , rudego Dexterka - morderce niegrzecznych myszek  😁
Wy tak na serio z Dexterem? Bohater rewelacyjny i pomysł na serial też, ale ile można. Sezony 1 i 2 były super, trzeci słaby, czwarty przeciętny, piątego już mi się nie chce oglądać. Oczywiście warto zobaczyć kilka odcinków i sprawdzić czy komuś spasuje, ale naprawdę nie każdy musi być zachwycony 😉
Ja to nie wiem, co wy w "Dexterze" widzicie... Dla mnie to tylko człowiek, który potrzebuje pomocy. Ani on przystojny, nawet głosu nie ma fajnego. Jedyne co mnie zaciekawiło w tym serialu, to ten koleś od pomalowanych paznokci, jednakże to nie jest wystarczająco dużo, żeby zachęcić mnie do dalszego oglądania.

Co do "Grey'sów" dla mnie zaczęły być banalne od czasu, gdy McDreamy (moja ul. postać) został dyrektorem (albo ordynatorem - nie pamiętam). Wtedy zaczęło mi się nudzić i przestałam oglądać. Najlepsze sezony - 1 i 2, wtedy był jeszcze Burke, którego uwielbiałam. Btw. była jeszcze Izzie, Addison, George żył, nie było jakichś pomieszanych szpitali itp. Jedyną fajną nową postacią jest Hunt (ten koleś jest świetny!) A teraz nie wiem co się dzieje, nie jest to dla mnie możliwe do oglądania ;/

Do moich klimatów należy serial "Supernatural". Ogląda ktoś? Jest to serial podobny do "Z archiwum X". Główni bohaterowie zwalczają zło na świecie, czyli demony, duchy itp. Później jest sporo o diable, Bogu, aniołach, jeźdźcach, co dodaje wielkiego plusa do mojej oceny. Serial jest dla mnie na 1szym miejscu, po prostu uwielbiam takie klimaty, tzn. latanie z bronią, magia.  😀

Lubię jeszcze "Gossip girl", ale też się zaczyna kicz. Chuck się zmienił, Serena wkurza jak zwykle, Blair się uspokoiła, Dan i Nate nudzą jak zwykle. Bez Jenny to nie jest to samo, dla mnie zdecydowanie najlepsza postać "Plotkary". Na chwilę zastąpiła ją Juliet (aktorka grała w Supernatural!), ale jej rola też się kończy.

Ostatnio zaczęłam oglądać "Pamiętniki wampirów". Słyszałam sporo pochwał, ale nie wierzyłam za bardzo (dziwicie się? po takich książkach?), ale jednak spróbowałam. I - zdziwiłam się! Serial jest o niebo lepszy niż książki, często nawet dodane/zmienione są pewne sceny. Pomimo tych książek, które były nieporozumieniem, serial jest bardzo dobry. Więc polecam 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się