wasze ulubione seriale

bianca   At first I'm shy but then comes wine.
02 listopada 2010 13:14
To chyba najbardziej zaskakujące zakończenie odcinka GG ever..
czy ktos widzial odcinek 6 Housea, ktory powinien byc w zeszlym tyg, oraz 7, ktory powinien byc wczoraj? zawsze we wtorki byly dodawane odcinki, a tu 2gi tydzien cisza
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
03 listopada 2010 12:19
Oglądnęłam 6 odcinków 7 sezonu Grey's Anatomy i totalnie oszalałam! 😜
Ostatni odcinek na pewno najlepszy 🙂 Cieszę się, że związek Cristiny i Owena znalazł swoje 'zwieńczenie' 🙂 Wkurza mnie tylko jej niemożność powrotu do operowania. Wstrząsnąłby nią ktoś!
I ogólnie - nie mogę doczekać się kolejnych odcinków 😜
kasska, gdzieś znalazłam info, że ten z zeszłego tygodnia będzie dopiero w przyszłym ... . Nie wiem czemu tak się przesunęło.
nie wiedzialam, ze kiedys to napisze, ale jednak.... denerwuje mnie ten Dexter juz! do czwartego sezonu wlacznie mieli jakis pomysl... wszystko szlo dobrze, a teraz co odcinek to sie stresuje cholernie i jak dla mnie jest to juz strasznie naciagane...
czy ktos widzial odcinek 6 Housea, ktory powinien byc w zeszlym tyg, oraz 7, ktory powinien byc wczoraj? zawsze we wtorki byly dodawane odcinki, a tu 2gi tydzien cisza

w tamtym tyg było chyba jakies swieto w stanach bo zaden z seriali które ogladam czyli plotkara, 90210, house nie wyszły oraz i w tym tyg chyba jest dalej przestój na iitv jest info że house będzie dopiero 9 listopada więc pewnie wszystkie seriale pojawia się od nastepnego poniedziałku
bianca, chyba tak. Ah, tyle nienawiści w nich siedzi !  🤣
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
14 listopada 2010 12:04
Zapowiedz nowego odcinka Housa

Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
14 listopada 2010 16:25
brytyjski mini serial o przygodach współczesnego Sherlocka Holmesa http://www.surfthechannel.com/show/84599.html
bardzo fajnie sie to to ogląda 🙂
a w jakie dni w Stanach emituja Housa?
w poniedzialki wieczorem

Ktos slyszal juz o nowym serialu 'The walking dead'  😜, dzisiaj emituja 3 odcinek...
Tutaj na oficjalnej stronie stacji mozna obejrzec pierwszy odcinek:
http://www.amctv.com/originals/The-Walking-Dead/video?bcpid=86227333001&bclid=648729362001&bctid=659216515001
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
21 listopada 2010 18:17
koncem ktorego sezonu byl odcinek, w ktorym Izzie, byla po operacji, ale byl jakis problem i okazalo sie, ze facetem, ktory uratowal nieznajoma kobiete byl O'Malley?
piątego
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
21 listopada 2010 18:19
Piątego
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
21 listopada 2010 18:35
Ja w ogóle nie rozumiem dlaczego O'Malley'a uśmiercili. On był najfajniejszy w całym tym serialu =(
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
22 listopada 2010 16:39
"22 czerwca 2009 informacja na temat zwolnienia T.R.Knight'a została oficjalnie potwierdzona i aktor nie wystąpi w szóstym sezonie."

z wikipedii. wydaje mi sie, ze to przez aktora🙂
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
22 listopada 2010 23:35
Z tego co czytałam to ten aktor strasznie się żarł z twórczynią serialu i przez to w końcu zakończyli współpracę.
A mi się ten sezon Dextera strasznie podoba, chyba bardziej niż poprzednie, dziś czeka na mnie 9-ty odcinek  😅
ten sezon Dextera rozkrecil sie ok 5 odcinka... az znow zal, ze juz tylko 3 🙁
Lotnaa   I'm lovin it! :)
23 listopada 2010 13:20
Zastanawiam się, co będzie z Dexteram. Niby miał to być ostatni sezon (i akcja też na to wskazuje), ale skoro oglądalność jest tak dobra, to ciekawe, czy zdecydują się to ciągnąć. Macie jakieś info?
wolalabym nie... bo ile mozna 😉 wiem, ze zal i smutek bedzie, ale jednak powinno zejsc sie z podium godnie 😎
Chyba miał być jeszcze 6-ty sezon..?

8-my odcinek był mega, a 9-ty taki sobie, trochę przegadany, dopiero koniec niezły..
Muszą to jakoś rozwiązać, ja myślę że oni oboje się z Lumen "naprawią", już są pewne przesłanki ku temu 😉
Od wczoraj się śmieję na wspomnienie odcinka serialu "Ratownicy" . 😂
Niedźwiedź był prześmieszny. A raczej Pan za niego przebrany.
No dawno tak mnie nic nie rozbawiło.  😁
tania, cała katedra ratownictwa medycznego akademii medycznej przez cały tydzień nabija się z tego, co oni robią z tymi biednymi ludźmi  😂
Ostatnimi czasy wkręciłam się w oglądanie seriali. Polskich nie oglądam, jedynie Plotkare, Mentaliste, Jak to się robi w Ameryce i czasami, ale to sporadycznie House - zrobił się nudny i monotonny.
mam ostatnio problem z megavideo? wy też? jakieś wtyczki się zmieniły? coś trzeba ściągnąć. Zatrzymuje mi się ni chu chu dalej  🙁 🙁 🙁 🙁
Dzisiaj oglądałam i bez problemów. No i wciągnęłam się w tych Chirurgów  😡 Idę od początku i jestem w połowie 2 sezonu ...
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
30 listopada 2010 20:11
[quote author=_kate link=topic=205.msg786962#msg786962 date=1290871951]
mam ostatnio problem z megavideo? wy też? jakieś wtyczki się zmieniły? coś trzeba ściągnąć. Zatrzymuje mi się ni chu chu dalej  🙁 🙁 🙁 🙁
[/quote]
właśnie przyszłam spytac o to samo.
od tygodnia działa tragicznie.
ładuje się godzinami, przerywa w polowie.
Muszę się pochwalić, bo u mnie ruszyło się z Dexterem, obecnie jestem na Trójkowym, święto Dziękczynienia... no nieźle.
zaraz po Dexterze, biorę się za s07 Housa i Chirurgów, i czasem Scrubs.

Ogólnie marzy mi się zobaczyć cały ER  😅 ale chyba sobie odpuszczę, bo przez pewien czas oglądałam w tv. a ER to nie jest to co mogę oglądać 'powtórkowo'
Nalle   Klapiasty & Mała Cholera
04 grudnia 2010 08:53
Ja obejrzałam całość ER chyba do 9 sezonu, później nie było już sensu, kiedy mi ulubionego bohatera zlikwidowano.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się