jestem przy 3 odcinku Misfits i muszę powiedzieć, że to całkiem dobry serial. mroczny, sporo zwrotów akcji. podobny do skins jeżeli chodzi o bohaterów, natomiast fabuła zdecydowanie ciekawsza. jeżeli ktoś szuka nie-różowego-nie-misiowo-pysiowego serialu to ten powinien się spodobać 😉
ale jajca praktycznie wszytko, jestem dźwięczna :kwiatek:
nie ma Dynastii i pierwszego odcinka Mody na sukces 😕 🤣
Strzyga, porównując TB do Zmierzchu, nie robisz serialowi dobrej reklamy 🤣 Zmierz owszem przeczytałam i to w tempie ekspresowym, po czym obejrzałam film i do dzisiaj nie jestem w stanie odnaleźć dawnej siebie. Traumą dla mnie była filmowa wersja 2giej części... Jak zobaczyłam Bellę i Wampira hasających po jakiejś łączce niczym dwa romantyczne, aż do porzygania jelonki to odmówiłam dalszego przyswajania treści filmu. Nie i koniec.
Ale jeżeli wątek spółkowania między bohaterami w TB jest rozwinięty tak jak w Californication, to chętnie obejrzę 1sy odcinek 😉
honey to i tak jesteś niezła! ja wytrzymałam tylko (albo AŻ) 15 minut Zmierzchu 😁
Californication 1 sezon jest niezły. sex, kasa, narkotyki 😉 ale kolejne sezony się skiepściły
4ka "24" skonczona...
iść dalej?
Mery - piąta seria jest jedną z najlepszych. Obejrzyj koniecznie. Szóstą i następne to już jak chcesz, ale teraz jeszcze nie warto rezygnować.
Ja tam się cieszę, że niedługo nowe odcinki True Blood 😅
Chuck się skończył 🙁
a co z następnym sezonem Gotowych Na Wszystko ? 🙂
deidre, ale ma być podobno 4 seria Chucka. Ostatni odcinek zostawiłam sobie na odpowiedni czas.
znajdę gdzies w necie serial Nowa? na youtube ni ma
Lotnaa, bardzo ci dziekuję. Nie mogłam nigdzie znaleśc :kwiatek:
Mery - piąta seria jest jedną z najlepszych. Obejrzyj koniecznie. Szóstą i następne to już jak chcesz, ale teraz jeszcze nie warto rezygnować.
cos w tym jest! juz 1 odc zapowiada sie interesujaco 😉
Ha! 😉
Strzyga - niby tak, ale dopiero we wrześniu 🙁 Jedno rozwiązanie mi się nie podoba, ale skoro nie widziałaś, to nie będę spoilerować. Powiem tylko, że chodzi o samą końcówkę.
deidre, a gdzie oglądałaś. Bo na torrentach cisza o_O
Ostatni odcinek? Jest pełno różnych linków do rapida i spółki. Ja akurat mam stąd
http://peb.pl/komedie/154767-rapidshare-chuck-2007-a-87.html4 serii oczywiście jeszcze ani śladu.
No to ściągne przez rapida.
4 seria na pewno będzie, oficjalna facebookowa strona chucka mówiła, że dostali czas antenowy ^___^
Gdyby gwiazdy prowadziły uniwerek
JARA za duże zdjęcie. zamien szybko na link 🤬
W tej chwili nieustannie "Two and a half Man" 😅
Ja z braku laku i zbyt dużej ilości czasu zaczęłam szukać czego nowego do oglądania...
Life unexpected: całkiem fajne, miło się ogląda. Nie zachwyciło mnie, ale dla zabicia czasu można obejrzec.
White Collar: powiem ze dla mnie bomba. Super teksty, ciekawe wątki 😀 Ogólnie nie mogę się doczekać 2 serii.
Obejrzałam w końcu 5 serię Supernatural i się pozytywnie rozczarowałam.. Myślałam że będzie mega nudno, jak w 4 serii, natomiast każdy odcinek trzymał w napięciu, wszystkie odcinki obejrzałam w 3 dni 😀
Próbowałam Burn notice i jakoś mnie nie wciągnęło...
I obawiam się że pomysły co oglądać się wyczerpały ;/
JARA, uuuu *_____*
Aga, a Bones nie podoba Ci się? Mentalista? Life?
Ohhh ja Life kocham, ubolewam, że nie przedłużyli serialu.
Mentalista mnie wkurzał...
Bones widziałam może ze 2 odcinki, jakoś takie schematyczne.. ale może dlatego ze nei oglądałam po kolei??
A o Life nie słyszałam. idę zaraz coś o tym wygooglać 😀😀
xxagaxx, ja Jane'a kocham, ten jego zawadiaki uśmiech *____*
W Bones nie zauważyłam tak wyraźnego schematu jak w Housie na przykład. A serial jest całkiem niezły jak ktoś bebechy lubi ;D
Life jest dobre.
i oczywiście, oczywiście LIFE ON MARS wersja BRYTYJSKA. Dla mnie to jest serial - majstersztyk. Nic z nim nie może sie równać!
Oj ja też Jane'a uwielbiam! Szczerze mnie ten serial cieszy, w czołówce jest mojej. Bonesy też bardzo lubię.
Pierwszy sezon Mentalisty lubiłam, drugi już mnie nuży. Póki co zawsze zbaija jedna z pierwszych niepodejrzanych osób.
Teraz i na przełomie roku kilka seriali wejdzie.
edit:
Breaking Bad mogę polecić.
hmm... ile jest sezonow "24" ?? czemu ja juz 8 widze ??
o nie... koncze 5 i porzucam to, bo te odgrzewane kluski przestaja mnie juz bawic...
Strzyga może po prostu o Bones się za dużo w necie naczytałam... i wszystkie info skupiało się na niedoszłym związku głównych bohaterów. i mnie tak to jakoś odrzuciło.
Jutro zaczynam od Life, potem może wrócę do Bones...
Ale i tak już odliczam dni do True Blood 😀😀 ten sezon wydaje się być wyjątkowo ciekawy 😉
Ja ostatnio wciągnęłam się w serial Flashforward..
edit: Na jakim programie będzie można oglądać TB na bieżąco?
Ps. Jakie znacie seriale o wampirach poza TB, Vampire Diaries, Moonlight, Being Human, Blood Ties??