wasze ulubione seriale
A ja wymęczyłam pól pierwszego sezonu Dark i... nie nie nie. W ogóle nie. Totalnie mi to nie leży i nie rozumiem fenomenu. Może wrócę za jakiś czas, ale póki co dla mnie stracony czas.
Ja mam z Darkiem 2 problemy - po pierwsze trochę za często zadaje sobie pytanie 'A ten to kto ?' 😉
Po drugie mnie ta dramatyczna muzyka wkurza. Jest jakaś scena i muzyka jak z JAWS Spielberg'a ale ze sceny nic tak naprawdę nie wynika i tak co jakiś czas...już myślisz, że przełom a tu znowu nic.
Ja jak mam problem z orientacja z tym kto jest kim to korzystam z tej strony
https://darknetflix.io/pl/family-treeJak się zaznaczy na któryn jest się odcinku to też blokują się spojlery.
Dla mnie rozkmina kto kim jest, z kim jest spokrewniony i jakie dziwne tworzą się pętle to wręcz wisienka na torcie :P Marta i Jonas, Charlotte i Elisabeth, Bartosz i Silja. Czad 😀
Ja mam z Darkiem 2 problemy - po pierwsze trochę za często zadaje sobie pytanie 'A ten to kto ?' 😉
Po drugie mnie ta dramatyczna muzyka wkurza. Jest jakaś scena i muzyka jak z JAWS Spielberg'a ale ze sceny nic tak naprawdę nie wynika i tak co jakiś czas...już myślisz, że przełom a tu znowu nic.
smialam sie do meza, ze obrobka dzwieku to byla pewnie dla studia masakra, maja jakies 5 czy 6 roznych typow, wrzucaja je chyba troche randomowo. Nuda.
W polowie drugiego sezonu juz da sie w pelni polapac :P
Ja ogarnelam kto jest kim w Dark lepiej niz w rodzinie meza, u niego duzo wiecej do ogarniecia i na dodatek sa same Krystyny 😜
Przemogłam się nawet do tego niemieckiego w Darku. Cudem dotrwałam do początku 3 sezonu...omatkoicórko NIGDY więcej! Kompletnie nie rozumiem fenomenu 🤔
Kolebka, jeśli wymęczyłaś pół pierwszego sezonu to dalej jest już tylko gorzej 😉 Ja cudem dotrwałam do początku 3 sezonu i dalej nie zamierzam za żadne skarby 🤣
Przemogłam się nawet do tego niemieckiego w Darku. Cudem dotrwałam do początku 3 sezonu...omatkoicórko NIGDY więcej! Kompletnie nie rozumiem fenomenu 🤔
Kolebka, jeśli wymęczyłaś pół pierwszego sezonu to dalej jest już tylko gorzej 😉 Ja cudem dotrwałam do początku 3 sezonu i dalej nie zamierzam za żadne skarby 🤣
dlatego się w ogóle za to nie zabieram 😂 jak mi coś nie siądzie to do tego nie wracam, bo nie mam czasu tyle. Wolę obejrzeć coś, co mnie wciąga na maxa od początku.
Ktoś widział nowy sezon Good girls? 👀
Wczoraj skończyłam trzeci sezon Dark i uważam, że to jeden z lepszych seriali, wg mnie oczywiście. Końcówka cudowna.
Zaczęłam oglądać Mroczne pożądanie, wczoraj 4 odcinki - naprawdę dobry serial, fajny klimat 😍
I ja skończyłam 3 sezon Dark, serialu, który od pierwszego sezonu był najlepszym serialem, jaki widziałam w życiu. I nic się nie zmieniło, podtrzymuję wszystko 😍 Może dlatego, że ja nigdy nie miałam problemu z rozkminieniem kto jest kto, tak na dobrą sprawę te połączenia są oczywiste i IMO wystarczy uważnie oglądać, bo to nie jest serial na 'odmóżdżenie'. Czapki z głów dla twórców, którzy ani razu się nie potknęli, nie pogubili w pętli, którą sami stworzyli, połączyli wszystko logicznie i realnie, a to tego stworzyli tak autentycznych bohaterów. Jeju! Będzie mi brakowało tego serialu.
Końcówka, szczególnie ostatnia scena, w pełni mnie satysfakcjonuje. Słodko-gorzkie zakończenie, na które zasługiwała ta fabuła.
Aż mam ochotę w ramach wycieczki przejechać się po lokacjach i zobaczyć te miejscówki na żywo.
A nam się Dark też bardzo podobał 🙂 Fabuła super dopięta. Ale rozumiem, że to nie jest serial dla każdego i można go nie polubić. Jeżeli początek się nie podoba to bez sensu brnąć dalej imo.
Obejrzałam 4 odcinki Glee i nie wierzę w to co widzę. Co za gniot... Akcja jest wartka jak woda w klozecie, nie ogarniam kto co tam po co i z kim, masakra. Raz śmiechłam przy Joshu Grobanie. Reszta katastrofa jak dla mnie.
Gillian hahaha, bo Glee to typowo nastolatkowy serial, dla mnie to jest 100% guilty pleasure na odmóżdżenie. 😁
Ja uwielbiam glee :P Ale to trzeba przede wszystkim lubić musicale i nie mieć nic przeciw teen drama 🤣
A ja wymęczyłam pól pierwszego sezonu Dark i... nie nie nie. W ogóle nie. Totalnie mi to nie leży i nie rozumiem fenomenu. Może wrócę za jakiś czas, ale póki co dla mnie stracony czas.
Haha mialam tak samo. Fajny klimat i nic poza tym :P
Pochwale za to "W glebi lasu". Bardzo mi sie podoba i super, ze polskie produkcje nie odbiegaja jakoscia i wykonaniem od zachodnich. 😍
Obejrzałam Przeklętą iiii... średni bardzo. Nie wiem w sumie do kogo jest skierowany - z pozoru dla nastolatków, ale hektolitry krwi, flaków i ogólna przemoc na ekranie plasują ją raczej w kategorii R. Żadnej postaci nie da się polubić i jej kibicować (no, może Merlina), a gdybym dostała dychę za każdy przewidziany tekst i plot twist, byłabym bogata 😀 Dekoracje, stroje i CGI trąci taniością, no ale to serial Netflixa, więc jestem w stanie to przeżyć 😉
Achaja, tyle że Merlin jest praktycznie powtórzeniem aktorskim Flokiego. To mnie drażniło.
Poza tym... trudno się na tym serialu skoncentrować. Coś, gdzieś, jakoś... 😉
Do Dark się nie mogę zabrać przez język niemiecki. Może kiedyś.
Ale dzisiaj właśnie odpaliłam jako tło do pracy Glee - nada się. A że musicale lubię to jest takie tło z bonusem. Nawet z tą nosową amerykańską emisją głosu da radę. 😉
Line of duty na netfliksie.
Pierwszy sezon bardzo mi się podobał.
A im dalej w las, tym lepiej! Polecam!
A ja skończyłam Mroczne pożądanie i polecam, naprawdę wciąga - a im dalej, to większe zagmatwanie 😁 no i można sie napatrzeć na Dario 😍
Drugi sezon Umbrella Academy jest boski 😜 Szkoda, że tak szybko się skończył i znów trzeba czekać.
Obejrzał ktoś nowy sezon Uwięzionych ? Trailer wygląda tak sobie... 🙄
Tak. Masakra. Ledwo wytrzymalam do konca. Ale dla mnie juz poprzedni sezon byl kiepski. Ten jest jeszcze gorszy.
Gdzie jak co nowy? W sensie który?
Ja skończyłam wczoraj drugi (i ostatni) sezon Vivir sin permiso (Życie bez pozwolenia) i meeega! Jak komuś podobały się klimaty Narcos czy Uwięzionych to polecam, pełno zwrotów akcji, intryg, momentami trzymający w napięciu, a przy tym nie było w nim aż tylu absurdów. Bardzo mnie wciągnął. Do obejrzenia na Netflixie, tylko ostrzegam, że odcinki są długie - każdy trwa minimum godzinę, niektóre 1,5h.
Gdzie jak co nowy? W sensie który?
w sensie nowy-nowy 😀 całkiem nowy! Chyba piąty ?
Dobra obczaiłam, faktycznie jest nowy sezon. Oglądam, męczę go raczej. Nie ujął mnie zupełnie.
No, też się nie mogę przekonać i nawet nie zaczynam.
Oglądam dokumentalny Niewyjaśnione tajemnice i Movistar (z chłopem, bo on kolarz), obydwa ok.