wasze ulubione seriale
Ja najpierw zagrałam w planszówkę, a dwa tygodnie później pojawiły się zapowiedzi serialu, więc złapałam za książki, no i oglądam 😉 Chirurgów też, lecę właśnie od początku, jestem na drugim sezonie, ale na swoją obronę mam to, że szlifuję angielski i oglądam bez napisów 😎
Czekam na 3. sezon The Affair i się doczekać nie mogę :/ Po Greysach muszę za coś się złapać, ale nie bardzo mam pomysł.
Facella, podziwiam! Ja oglądam wszystkie odcinki jak tylko wyjdą, czasami nawet po 2 razy, pomijając, że oprócz tego roku przed 6 (i 1 rzecz jasna 😉 ) oglądałam wszystko co było od samego początku, a i tak czasami nie do końca wiem kto to jest i co tutaj robi 😁 (vide typek, któremu w zwiastunie 7 odcinka przykładają nóż do gardła 🤣 ktoś może wie, to bratanek Blackfisha? )
Też lubię Tyriona. Z tego co wiem, to podobnie jak sam Martin, więc chyba póki co nie pozwoli go uśmiercić 😀 Littlefingera uwielbiałam, ale trochę zdziadział, zobaczymy co będzie dalej 😁
Pierwsze sezony GA są dobre, naprawdę 😉 Wiadomo że to nie jest jakiś nie wiadomo jak ambitny serial z przesłaniem, ale super się ogląda. Chyba gdzieś do 7 sezonu jest ok, a potem, no cóż jak to zwykle bywa równia pochyła. Tak samo było z BONES. Uwielbiałam ten serial za humor, do 6 sezonu. Potem niestety sobie odpuściłam.
Moj ulubiony serial to 'Na dobre i na zle"
Poza GOT jestem też w trakcie Mozart in the Jungle, bardzo przyjemny i humorystyczny, bardzo polecam jako coś lekkiego 😀
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
06 czerwca 2016 16:56
Hm .... GOT znowu nudny
GoT też zaczyna mnie nudzić - szykują się do tych wszystkich ważnych bitew jak sójki za morze i gucio pewnie w tym sezonie się rozwiąże :-/
Pytanko: Ogląda ktoś może Kłamstwa na sprzedaż? (House of Lies) - Obejrzę gdzieś z polskimi, albo chociaż angielskimi napisami piąty sezon?
no GoT mnie dzisiaj trochę zawiódł :/ ale przynajmniej Jona tym razem pokazali, a na niego zawsze bardzo lubię patrzeć 😁
Gniadata, w ogóle od kiedy w tym sezonie Jon wreszcie chodzi uczesany, to trochę milej się na niego patrzy 😁
Odcinek na pewno więcej wniósł niż ten sprzed tygodnia. Zdziwiłam się sceną przed intro i miło zaskoczyłam występującym tam bohaterem 😀
Wczorajszy odcinek GoT to była porażka moim zdaniem. A już ... Naprawdę nie było lepszego pomysłu na 6 odcinek ???
Nie wiem czy było (pewnie tak), bo nie śledzę wątku, ale moge polecić:
Breaking Bed,
Dom grozy, czyli Penny Dreadful,
American Horror Story,
The Americans.
edit. safie sorki, no niepotrzebne to było.
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
07 czerwca 2016 07:01
Jagoda, błagam wyedytuj informacje z odcinka 😵 nieładnie tak walić spoilerami 🤔wirek:
A mi się bardzo podobał odcinek, no nic, najwyraźniej mam słabe wymagania :P Przynajmniej łatwo mnie zadowolić 😁
Oj tam, o tam, mi też się podobał. Poprzedni był nudny.
Jak nie zabiją Boltona w tym sezonie, to niech ich szlag trafi!
Hej. Gdzie można obejrzeć wczorajszy GoT online? Szukam i wszędzie pousuwali 🙁
Wczoraj ogladalam na zalukaj, wieczorem jest "duze obciazenie" i warto miec vipa, 1,30zl za dwa dni lub ok 13 za miesiac 😉
Ja GoT oglądam na iitv bez problemu 🙂
Ja oglądam GOT na filiser. Zawsze jest z samego rana w poniedziałki.
Tak. Na Boltona zdecydowanie jest już pora.
Gniadata, w ogóle od kiedy w tym sezonie Jon wreszcie chodzi uczesany, to trochę milej się na niego patrzy 😁
ee tam, z buszem na głowie też go kochałam... 😂
Czy ktoś może wie, kiedy wychodzi nowy sezon GA? :kwiatek:
A kto ogląda chłopaków do wzięcia? teraz jest nowy sezon ale stare odcinki były lepsze
AndrzejW, ja jestem fanką Bandziorka! I tekstu Bogdana "ja jako grabarz potrzebuję czułości". Ale dawno nie oglądałam, muszę się poprawić.
CzarownicaSa, nowy sezon będzie na jesieni, ale dokładne daty premier podają zwykle gdzieś pod koniec sierpnia.
Szam dzięki! :kwiatek:
Dobra, zadam teraz głupie pytanie, ale może ktoś wie- czy znajdę gdzieś 6 sezon My Little Pony z polskimi napisami? 👀 😁
CzarownicaSa, prosz, tu pierwszy odcinek i odnośniki do reszty:
http://www.dailymotion.com/video/x40nwa1Ale muszę powiedzieć, że wyrąbało mnie z kapci twoje pytanie🙂
Dziękuję! 💃 :kwiatek:
Oj... no bo ja lubię kucyki, no! 😡 Ponadto przyznam się do czegoś jeszcze.... uwielbiam "Barbie: Live in a dream house" 😜 To taki specyficzny i głupi rodzaj humoru, że mnie zauroczył 😍
No i oczywiście "Adventure Time", ale to chyba widać 😁
11.22.63 bardzo przyjemny niedługi serial. Polecam 🙂
Obejrzałam nowy odcinek GoT, podobał mi się 😀 na dobre wyszedł wydłużony czas odcinka zdecydowanie, tylko finał był do przewidzenia, tytuł dali taki, że już niestety mocno sugerował, co nie może się wydarzyć. Spadek formy z połowy sezonu powoli zanika, no i jak zawsze zrobią wielkie bum na 2 ostatnie odcinki i dziękujemy na rok 😵 😁
maiiaF, a gdzie oglądałaś? Na polecanym w tym wątku kinoman.tv nie działa ten odcinek 🙁
Olson, dziś wyjątkowo na filiser 😉