wasze ulubione seriale

flygirl, na ororo masz angielskie napisy do Castle'a

Facella, no bez jaj, piszę o tej stronie od kilku stron... 😁
W napiprojekt też są angielskie. Właście ściągnęłam i będę oglądać, bo serio, ile można czekać. A i się angielski przy okazji poszlifuje.
Facella   Dawna re-volto wróć!
11 listopada 2015 21:09
[quote author=calore link=topic=205.msg2448163#msg2448163 date=1447253384]
flygirl, na ororo masz angielskie napisy do Castle'a

Facella, no bez jaj, piszę o tej stronie od kilku stron... 😁
[/quote]
Wiem, ale ta strona mi się nie otwiera 🙁
Plus ja nie ściągam, oglądam online, więc napiprojekt odpada.
Facella, hm, a w innej przeglądarce? tam masz wszystko online, chociaż jest jakiś limit, ok godziny, wystarcza na jeden przeciętny odcinek. pytałam w wątku o inne strony z ang napisami, ale jakoś nie było odp 😉
11 listopada 2015 21:48
Ja sama szukam z napisami angielskimi i online, wcale nie jest tak łatwo o to...
Tutaj mam tylko jedną przeglądarkę 😀 i szczerze nie mam teraz głowy do tego, ostatni odcinek już obejrzałam, więc pokombinuję przy następnym.
Moon   #kulistyzajebisty
11 listopada 2015 21:51
Ogląda ktoś "Pozostawionych" na hbo? Wciągłam się strasznie, bardzo bardzo moje klimaty <3
co polecacie w typie słodkie kłamstewka,internat,the walking dead?
Facella ja pobieram a napisy zawsze z opensubtitles.org zawsze jest kilka wersji dopasowań, pojawiają się szybko i są dobre, do wszystkich seriali z tamtąd biorę
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
12 listopada 2015 09:46
Moje 2 największe odkrycia ostatnio:

Master of None - świetne, bardzo zabawne. W pełni rozumiem wysoką ocenę na IMDB i Metacritic  😜

Wicked City - Chuck Bass w roli seryjnego mordercy  💘
Widziałyście szósty odcinek Arrow? 🤣 🤣 🤣
Racjonalna   Patrz w niebo, ale uważaj na kupy
13 listopada 2015 16:00
Edytka no jak jest Chuck Bass to muszę to zobaczyć  😍 i do tego jeszcze seryjny morderca  😅
Racjonalna, ja to samo, nawet nie sprawdzam fabuły 😁
Ja z nudów odpaliłam Spartacusa, pierwszy sezon fajny, ale drugi już mnie nudzi niestety.
ostatnio obejrzałam Pakt, fajny 🙂 jednak nie wiem gdzie można zobaczyc drugi odcinek 🙁 ktoś wie?  😀
17 listopada 2015 13:35
budyń dowiedziałam się, że serial anulowano 🙁

http://www.serialeonline.pl/news/1144/wicked-city-anulowane-co-z-polska-emisja  😵
Nigdzie nie ma nawet angielskich napisów do Heartlandu. 🙁
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
18 listopada 2015 20:55
Skończyłam właśnie oglądać trzeci sezon "Orange is the new black". Dwa pierwsze sezony bardzo na propsie, oglądało się od początku do końca, a trzeci sezon to jakaś masakra.
motive, ale fajny! 🙂
Lotnaa   I'm lovin it! :)
21 listopada 2015 16:51
Gdzie mogę obejrzeć True Detective 2, online (bez pobierania)?
21 listopada 2015 17:10
Obejrzałam sobie kolejnego Castle'a, totalnie nie ogarniam tych dziwactw między nim a Kate  🤔
Oczywiście poryczałam się przez Kevina i Javiera, a jak.
Robię coś przy kompie, w tle leci nowy odcinek "Żony idealnej" na Universal Channel, ale......
zapomnieli chyba o jednej drobnej rzeczy - o LEKTORZE  😂

a ja dopiero po 10 minutach się skapnęłam, że coś mi tu nie gra  😁
24 listopada 2015 09:33
baffinka wczoraj na comedy central też się komuś zapomniało :P
Facella, a to jest kolejny sezon Castle'a? Coś przegapiłam chyba.
robakt   Liczy się jutro.
24 listopada 2015 09:47
Oj mi się bardzo podoba Chuck Bass w roli mordercy  😜 dawkuję sobie ten serial tak jak dodają odcinki na player.pl
Ascaia no 8 sezon idzie obecnie, właśnie ściągnęłam 8 odcinek, ale najpierw anatomia a na wieczór Castle🙂
24 listopada 2015 20:03
Facella, a to jest kolejny sezon Castle'a? Coś przegapiłam chyba.

Tak, to już 8. odcinek 8. sezonu 😀 ooo właśnie, chyba wczoraj w nocy wyszedł nowy?
Facella, z tego, co widzę na ororo, wynika, że ten najnowszy ma tytuł "Pan i Pani Castle" 😁 a potem znowu przerwa do lutego.
slojma   I was born with a silver spoon!
24 listopada 2015 21:25
Dziewczyny pomóżcie szukam dla mamy serialu wspaniałe stulecie ostatni odcinek który widziała to 248-249 to chyba sezon 4 ale numeracji nie wiem. Niestety nie wiem gdzie szukać dalszych odcinków. Czy wiecie.
24 listopada 2015 21:42
calore, jak to do lutego?!
"Pan i Pani Castle" jeszcze nie oglądałam, ojj muszę się za to wziąć - ciekawe kiedy  😂
tak to właśnie 8. a potem przerwa🙁 w chirurgach też chyba przerwa się szykuje🙁 oj niedobrze
Facella, no niestety, znowu przerywają po chyba 3 odcinkach 🤔wirek: ale spoko, bo i tak tych najnowszych nie obejrzałam, bo nadrabiałam resztę i wciągnęłam się w Gotham 😁

gorzej, że z DA został już tylko odcinek świąteczny i koniec  😕
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się