wasze ulubione seriale
Facella, a czemu nie chcesz się zarejestrować? Ja mam konto do wszelkiego rodzaju syfu, rejestracji itp. a inne do "codziennych" maili. I nawet jak po rejestracji przychodzi jakiś spam to mało mnie to interesuje 😉 a mimo wszystko uważam iitv za naprawdę fajną stronę, aktualizowaną z bardzo dużym wyobrem seriali. Co prawda "stare" seriale często i gęsto sa już tylko z lektorem, ale jest jeszcze wersja oryginalna 😉 Wszystko lepsze od lektora 😀
Po prostu - nie chcę. Nie muszę.
Facella, może
http://www.ekino.tv/seriale-online.html? Po wybraniu serialu wybiera się wersję (napisy, oryginał) i player (niektóre, niestety, wymagają zalogowania).
Jeśli wystarczają ci wersje oryginalne, polecam
http://watchseries.lt/Watch. Niestety, niczego z wgranymi napisami angielskimi nie widziałam.
Wyj, to to! Trochę mi się kolory poprzestawiały 😂
Wersje oryginalne mogą mnie pokonać, ale jak nie spróbuję, to się nie dowiem 😁
a ja wczoraj skończyłam pierwszy sezon Prison Break. zakończenie mnie zupełnie zaskoczyło, jeszcze przez dłuższą chwilę siedziałam w większym szoku.. 🤔 zdecydowanie będę oglądać dalej! 😍
Polecicie jakiś fajny serial obyczajowy? Skończyłam Suits. Jestem w trakcie Masters of sex, ale już mnie nuży. Coś fajnie rozpisanego i dobrze zagranego 👀
28 Października rusza nowy 7 sezon Heartland 🏇
xxagaxx, skończę MoS i może coś z tego spróbuję. Okazało się, że jeden odcinek był słabszy i już mi się odechciało 😉 Ciekawa jestem w takim razie jak ten sezon się skończy. Przeraża mnie tylko łapanie się za coś co ma 5 sezonów :P Chętnie obejrzałabym coś nowego. Ktoś ogląda The Knicks? Warto?
Mia może coś produkcji Netflix'a ?? Orange Is the New Black albo House of Cards (chociaż to mało obyczajowe, choć genialne :kocham🙂
BitSmoked, HoC znam, jestem na bieżąco i czekam na nowy sezon 😀 Tego pierwszego nie znam, sprawdzę!
Cierp1enie a gdzie oglądałaś 6 sezon? Nigdzie nie mogę znaleźć 🙁
Mia, uważaj z nowymi serialami. Ja się potem sama na siebie wkurzam że zacząłam coś oglądać a mi tu nagle anulowali. Lepiej brać się za już sprawdzone seriale, które mają szanse na dobry finał 😀
Orange is the new black jest bardzo fajne, choć zdecydowanie dla mnie pierwsze sezon lepszy 😀 A oglądałaś Homeland? Tyrant? The Killing? Ja jestem zachwycona tymi serialami 😀
xxagaxx, właśnie dlatego szukam czegoś dobrego, co ma szansę przetrwać 😀 Homeland mój tata oglądał i też był zachwycony. Tych dwóch ostatnich kompletnie nie kojarzę.
Myślałam, że to ja jestem serialomaniaczką, a tu się okazuje, że są lepsi ode mnie haha.
Mia, haha, ja tylko seriale oglądam 😉 I to własnie głównie w necie, tv to mam dla ozdoby :P Ale ja generalnie staram się czekać aż serial przetrwa choćby jeden sezon i dostanie zamówienie na kolejny.
Nie ma chyba tytułu serialu, żebym nie wiedziała o czym jest 😀 Hatak.pl to moja codzienna lektura xD
W poniedziałek o 20. czasu amerykańskiego nareszcie pierwszy odcinek 7. sezonu Castle'a. Jak myślicie, kiedy to wypłynie do internetów i będzie można obejrzeć, nawet bez napisów? Wtorek, środa? Już się nie mogę doczekać 💘
Obstawiam robotę 3XK, wciąż. Ojciec Ricka zaangażuje się w poszukiwania. Ciekawe, czy mam rację 😀
Jejku jej, ile seriali wróciło: The Good Wife, Parenthood, Sleepy Hallow, Bing Bang Theory, Bones, Faking it, Sons of Anarchy, New Girl 😜 będzie super jesień 😀
Oglądacie Red Band Society? Coś pięknego - opowiadać o tak ciężkich tematach (mega chore dzieciaki w szpitalu) w tak lekki i przyjemny sposób. No trzeba to zobaczyć!
Ja i tak najbardziej czekam na nastepny tydzien. 7mego mój ukochany, wytęskniony Supernatural 😍 💃 a 8mego AHS: Freak Show 😜. To bedzie piekny tydzien. 🏇
Facella, jak chcesz ściągnąć z torrentó to już ok. 5 rano we wtorek będziesz mogła zobaczyć 😉 a normalnie online (przynajmniej na kinomanie lub iitv) jest ok 10-11.
Ja jestem w depresji. Druga część Outlandera dopiero w kwietniu. Mimo ze wiem co się wydarzy (książki) serial jest dla mnie tak genialny że i tak płaczę. Kto to słyszał zeby przerwa w emisji była 6 miesięcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????
xxagaxx, nie poświęcę się aż tak, żeby o 5 wstać, zresztą i tak bym nic wtedy nie zrozumiała 😁
O tej przerwie to się chyba fani GoT powinni wypowiadać 😁
Facella, ale co innego czekać na nowy sezon, a co innego jak jest tzw. midseason :P Tu pojechali mocno. A jeśli chodzi o długie czekanie to GoT to pikuś w porównaniu do Sherlocka :P
A co do wstawania :P no cóż, pytałaś kiedy to ci odpowiedziałam 😀 Mi się raz zdarzyło na finał 6? chyba serii BONES. Potem już mnie nic aż tak nie porwało, żebym miała nie wytrzymać do już bardziej cywilizowanej godziny :P
Cierp1enie a gdzie oglądałaś 6 sezon? Nigdzie nie mogę znaleźć 🙁
nie oglądałam, dalej czekam aż axn nada
Ja za to z seriali oglądam Czas Honoru- Powstanie i M jak Miłość i to tyle.
Ja za to z seriali oglądam Czas Honoru- Powstanie
a do mnie jakoś ten najnowszy Czas Honoru nie przemawia.. 🤔 baaardzo lubiłam ten serial, obejrzałam kilka odcinków Powstania, no i.. nie, to nie to.. 😵
No mi najbardziej podobała się 1 seria, ale Powstanie też wciąga.
A ja miałam już nie oglądać Bones i zaczęłam na nowo od 9 sezonu... Przed chwilą obejrzałam pierwszy odcinek 10tki i już chyba przestaje mi się chcieć oglądać...
Tego się nie spodziewałam... :/:/:/
Ja zawsze oglądam Czas Honoru-Powstanie ,Na dobre i na złe,Na sygnale i Szpital...
Właśnie obejrzałam pierwszy odcinek 7. sezonu... Nie zrozumiałam wszystkiego, ale i tak mam mózg wywalony na lewą stronę 😵
ja jestem teraz na 4 sztafecie Breaking Bad. baaa, najlepszy serial jaki ogladalam 😁
Greys, jess i chlopaki, BBT, bones <3 czekam jeszcze nA Suits, Sherlocka i bd happy 😅
a ja na Homeland i Castle 😜 No i Mentaliste, ale dopiero w styczniu! 😕