wasze ulubione seriale
Łaa w końcu nadrobiłam Hannibala, mistrzowski. 😜
Mój facet mnie wkręcił w ten serial, mega dobry 🙂 Ostatnio próbowałam z nim obejrzeć Arrow, ale..zasnął 😁
Czy widział ktoś może gdzieś 3 serię serialu Silk z napisami ang? Znalazłam tylko 1 odc, a dalej nie ma ;/ A niestety angielski w tym serialu mnie przerasta, bez napisów nie ogarniam co oni nie raz mówią...
zabeczka17, przecież wiadomo, że ona odchodzi 😉
A jeśli chodzi o HIMYM to obejrzałam finał i siedziałam chwilę tak - " 🤔 " 😁 Nie wiem czy można było to gorzej zrobić 😂
A takie pytanie z doskoku , bo prawdopodobnie nieuważnie oglądałam.. W którym odcinku on ją w końcu poznał?
No bo cały sezon 9 skupiają się na tym weselu - tyle tego dookoła ze prawdopodobnie mój mózg nie wyłapał 😵 😁
Gra o Tron - no wreszcie! 😀 Rok czekania zleciał wyjątkowo szybko.
zabeczka17, w ostatnim, który był przegłupi i lepiej by było, gdyby go nie było.
Dzięki
serio?
Mówisz że się nie da? Dzisiaj go zarzucam.No nic obadamy 😉
infantil, dokładnie! Tylko aż się boję kogo zabije pierwszego ...
juz pierwszy odcinek mam za soba, nie wytrzymalam do 22.00 😜
zabeczka17, w ostatnim, który był przegłupi i lepiej by było, gdyby go nie było.
Racja,
Mimo ze były momenty ( wywołane na chama , mega sztuczne) wzruszające, to łza mi nie pociekła.
;/ zawiodłam sie
Wreszcie GoT 😜 Zepsuli dla mnie wątek Oberyna 🙁 a to taka fajna postać w książce.
Aaaależ miałam ucztę! W końcu GoT! 😍
Chcę, dalej, więcej - już, teraz, zaraz!!! 😜
Finał HIMYM, raz się wzruszyłam, ale jak zobaczyłam zakończenie, to po prostu gorzej być nie mogło chyba. W ogóle ten cały SPOILER rozwód Robin i Barneya głupio wyszedł. A przeskoki co kilka lat i zabicie Tracy w 5 minut po pokazaniu ich poznania się było okropne. W ogóle ten sezon mi się nie podobał za bardzo, za dużo tego ślubu i w ogóle. A odcinek, w którym Ted opowiadał Tracy historie ze ślubu bardzo mi się nie podobał. Zniszczyli cały serial tym sezonem :/ Zupełnie olali Lily i Marschalla, Barneya w sumie trochę też, bo oprócz tego dziecka nic nie wiadomo. Zabrakło mi takiego zakończenia ich losów. Jestem wysoce niezadowolona. Ciekawi mnie za to alternatywna wersja zakończenia, która ma się pojawić na DVD.
Ja też już po GoT, boże, jak ja za tym tęskniłam. Szkoda, że tak mało smoków 😉 No i Jeoffrey już mnie denerwuje, choć był na ekranie jakieś 3 minuty. Mam ochotę go walnąć po prostu. Aż mi się żal Jaime'ego zrobiło. Jeszcze Cersei go odrzuciła, bo stracił rękę.
Za to Arya na końcu odcinka - jest moc 😁
Heval też na to czekam z niecierpliwością. Nie chciałam pisac aby innym nie psuć zabawy... ale mnie wkurzyły te same akcje co Ciebie.
Szczególnie jak potraktowali ślub Teda..- wyjdz za mnie w czwartek 🤔 🙄 No błagam.
W sezonie były takie romantyczne momenty, taka wielka miłość.... a ślub po 5 latach / dwójce dzieci/ i w dodatku w jakieś obskurnym kościele.
Beznadzieja dosłownie. 🤔
Postać Barneya?.. no dajcie spokój. Nawet on nie byłby na tyle głupi. Nie w wieku 40 lat.
9 sezon jest porażką, bez pomysłu, bez polotu, na siłę.
Podobała mi się natomiast aktorka grajaca żonę Teda, a delikatnie wzruszyło-ostatnie zdjecie w barze.
Gdzie na głupich Desperatkach, Friends-ach, czy Hausie trzy dni nie mogłam dojść do siebie
ps. Nic dokończę bzdurne serialiki ( odmóżdżacze) typu- Zaklinacze koni 😂 i zabieram sie za 6 stop pod ziemią.
Finał Suits - jestem mega, mega zawiedziona 🤔
Edytka, no nie mów. Ja sobie odpuściłam ten serial z powodu braku czasu (mówię o tej serii) ale chciałam nadrobić w święta, a tu żeś mnie zdemotywowała.
Jak dla mnie druga połowa serii (ta wyemitowana w 2014) w ogóle była słaba. Ok, dalej fajnie się to ogląda, ale to nie to samo co kiedyś 😉
Jak będziesz chora (odpukać) i będziesz miała tydzień do spędzenia w łóżku, to możesz nadrobić Suits 🙂
Edytka, jestem tego samego zdania co Ty.
Nie popisali się.
Smucicie mnie. Jestem mega fanka suits.
ej, a mnie się podobało. Biedny Harvey, no ale jestem ciekawa co będzie dalej. Ja nadal ich lubię 🙂
Mnie się wydaje, że ciężko im było wybrnąć w inny sposób z całego tego zamieszania. Też będę pewnie będę oglądać kolejną serię, ciekawa jestem w którą stronę to teraz pójdzie.
Gdzie obejrze cały odcinek 2 se 4 GoT? na zalukaj serwery przeciązone, wszędzie indziej trzeba jakieś smsy wysyłać 🙁
jak znasz hiszpański, albo nie przeszkadza Ci oglądanie w wersji oryginalnej to polecam
www.seriesyonkis.sx
Donia Aleksandra, http://played.to/9rxz4mdv86zre. zaczęłam oglądać i napisy są źle dobrane, jakby ktoś miał z angielskim problem, to musi szukać dalej 😉
SPOILER boże, tak się cieszę, że w końcu po Joeffrey'u, tak długo czekałam na ten moment. Choć trochę się obawiam, co zrobią z Tyrionem teraz. Przecież to chyba nie on otruł Jeoffrey'a? Kiedy miał to zrobić niby? Dziwne to.
Heval to jest ten moment w którym żałuję, że nie czytałam książki 🙂 zaczęłam pierwszą, ale przerwałam bo matura, a teraz tak bym chciała wiedzieć co z Tyrionem. Bardzo lubię tą postać.
aaga84, ja pierwszą część pochłonęłam, ale w połowie drugiej jakoś zaczęłam trochę się nudzić, ale zamierzam to nadrobić po maturze właśnie 😉
Też go bardzo lubię.
Tak swoją drogą to na kwejku pojawiło się wyjaśnienie, jak to się stało, ale teraz znaleźć nie mogę.
Mi się wydaje tak:
uwaga spoiler
najprawdopodobniej babka new queen dosypała truciznę do kielicha, po tym jak Joffrey go tam odstawił aby spałaszować ciacho, które wjechało. Gdy Tyrion znowuż podał mu kielich, wino było już śmiertelne.
Heval Tez sie strasznie o Tyriona boje. Ma glowe na karku, ale z tego sie raczej nie wytlumaczy... zwlaszcza, ze Cersei(?) na to nie pozwoli :/
edit- wyjasnienie powyzej 😉
No to żałujcie, że nie czytałyście książki. Będzie jeszcze goręcej. 😉
Aaaa, jeszcze tyle do czekania! 👿
heval dzięki już sobie poradziłam 🙂 już nie umiem doczekać się następnego odcinka 😜