wasze ulubione seriale

kurczak_wtw, miałam dokładnie takie same odczucia! Jeszcze przed obejrzeniem finałowego odcinka ktoś ze znajomych powiedział mi, że w przyszłym sezonie zmieni się obsada. Byłam więc pewna, że w takim razie tych zabiją, żeby miało to jakikolwiek sens.
wistra, prosz, chyba o to ci chodziło: http://www.primewire.ag/watch-2723057-Heartland-CA
Z niektórych linków można ściągnąć odcinki a napisy na napiprojekt można wyszukiwać również w wersji oryginalnej (i nawet jeśli są teoretycznie do avi to często pasuj również do mp4 i flv).
Dzięki, właśnie stąd oglądam.
Czy ktoś mi powie co to było w ostatnim odcinku The Good Wife? Zbieram szczękę z podłogi, ale liczę na to że nie zrozumiałam czegoś, albo że to była jakaś retrospekcja czy inne coś, bo to nie prawda, nie????????????????

No i poczytałam sobie, niestety to prawda. Ja wiedziałam że ten serial jest naprawdę mocny, że się nie szczypią i na jakiś happy end nie ma co liczyć, ale mnie to zabiło, naprawdę
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
25 marca 2014 15:07
xxagaxx aż mi smaka narobiłaś! Ja jeszcze tego ostatniego odcinka nie ruszyłam, zostawiam sobie na deser na weekend. A tutaj wychodzi, że trzeba go obejrzeć już teraz 😀

wkręciłam się w Arrow. Fajny jest i serial i główny bohater  😎 😀
Edytka, nie niszcz sobie życia, nie oglądaj....
Ja też lubię Arrowa, ale ja w ogóle jestem Batmanowa, Marvellowa etc. 🙂 Lubię superbohaterów 🙂
Arrow jest super! Oglądaj! Zwłaszcza w drugim sezonie sie dzieje 🙂
Ja to chyba Good Wife dalej nie oglądam  🤔wirek: mnie też zabił ten odcinek  😵
Arroch, mam takie same przemyślenia, scenarzyści się nie szczypią.. Zresztą ten serial zawsze był taki prawdziwy. Nic nie było ani białe, ani czarne, wszystko gdzies tak po środku.. Ale ja cicho liczyłam że się skończy jakimś happy endem, w mniejszym lub większym wydaniu... A te sceny po napisach mnie już rozwaliły totalnie. Dawno nie siedziałam z otwartą gębą po obejrzeniu jakiegoś odcinka...
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
25 marca 2014 21:35
Obejrzałam. Mózg roz.ebany  😲 Ciekawe jak reszta 5 sezonu się teraz potoczy
Trzeba przyznać - końcówka odcinka była bardzo mocna.
Hannibal, to chyba najlepiej zrobiony serial, jaki widziałam ! Dawno tak nie czekałam na kolejne odcinki.
Wciągnęłam się też w Bates Motel - troche naciągany, ale na wieczorek do poduchy całkiem znośny.
Walking Dead jak zwykle na końcówkę się rozkręca, bo ileż można biegać po lesie i się szukać.... pewnie ostatni odcinek dowalą taki, że znów bede czekać na kolejny sezon i tak jak za każdym razem oglądać go z przyzwyczajenia...
Arroch, mam takie same przemyślenia, scenarzyści się nie szczypią.. Zresztą ten serial zawsze był taki prawdziwy. Nic nie było ani białe, ani czarne, wszystko gdzies tak po środku.. Ale ja cicho liczyłam że się skończy jakimś happy endem, w mniejszym lub większym wydaniu... A te sceny po napisach mnie już rozwaliły totalnie. Dawno nie siedziałam z otwartą gębą po obejrzeniu jakiegoś odcinka...

Ja też liczyłam na happy end... przynajmniej taki mini mini a teraz 🙁 kurcze, ale jak już musieli to ja miałabym innego kandydata...  🙄
A House of cards ktoś ogląda  👀
vissenna   Turecki niewolnik
26 marca 2014 22:05
Nadgonilam dzis Elementary I choc do Sherlocka BBC sie nie umywa uwielbiam tez  😍
A mi się skończył sezon Banshee  😕 Ten sezon świetny, bardzo mi się podobał, z ogromną niecierpliwością czekam na kolejny. Pewnie dopiero we wrześniu  😵
tulipan, ja! a raczej oglądałam, bo skończyłam ostatni sezon 😉
Mia ja zaczynam drugi. Obstawiam końcówkę trzeciego - Frank papieżem  😂
tulipan, to jeden z najlepszych seriali według mnie. Haha, prawie trafiłaś 😀
A mnie rozwalił najnowszy (dzisiejszy) odcinek GA. Ostatnio znowu wiało scenopisarską nudą, a tu taka perełka...rozwaliła mnie.......
Łaa w końcu nadrobiłam Hannibala, mistrzowski. 😜
Czy nowy Grimm to dopiero za tydzień będzie?? ;/;/
Gillian   four letter word
29 marca 2014 09:43
zoyabea, gdzie można zobaczyć ten z 28.03? na scs.pl jeszcze nie ma...
flygirl ja jestem na drugim odcinku drugiego sezonu. Brrr...  😁
Gillian na played.to jest, tylko bez tłumaczenia 😉
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
31 marca 2014 09:44
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
01 kwietnia 2014 18:24
a mi sie robi coraz bardziej przykro... Wczoraj obejrzałam porzedostatni odcinek- Jak poznałem Wasza Matkę-> 9x22.
Za chwilę odcinek finałowy sezonu a co za tym idzie kończacy całość 😕
I znowui czuję że konczy się fajny serial i znowu zwiecha   :/
Człowiek się za szybko przyzwyczaja do bohaterów

Chirurdzy- Po ostatnim czuję że niedługo jednak pożegnamy sie z dr Jang.

Ktoś z Was oglądał ,,6 stóp pod ziemią?"  Dwóch znajomych stwierdziło ze serial wart uwagi.
Koniczka   Latam, gadam, pełny serwis! :D
01 kwietnia 2014 18:26
6 stóp jest bardzo dobre. Mocny serial, z super aktorami. Polecam.
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
01 kwietnia 2014 18:33
czyli co nie wpakuje sie w jakies badziewie? 😡
zabeczka17, przecież wiadomo, że ona odchodzi  😉

A jeśli chodzi o HIMYM to obejrzałam finał i siedziałam chwilę tak - " 🤔 "  😁 Nie wiem czy można było to gorzej zrobić  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się