wasze ulubione seriale
flygirl, no dokładnie. Oglądałam promo odcinka finałowego i chyba w końcu coś się będzie działo. Ale jak tak dalej pójdzie, to nie wiem czy wytrzymam :/
Chodzi Wam o ten kostiumowy odcinek? Najbardziej nudny jaki w życiu widziałam, konkurencja dla TVD 😁
Bay, taaak. Przy tym TVD jest cudem :p
A kto ogląda Black Sails? 😀
Ja piratów kocham w każdej wersji, a Ci z Black Sail od pierwszego odcinka podbili moje serce
a kojarzy ktos Sleepy Hollow? daje rade?
Gniadata ja i lussi oglądałyśmy Sleepy Hallow. Ok, ale bez większysch rewelacji 😉
Czy ktoś może pomnie uswiadomic, czy Wikingowie sie skonczyli na History? 9 odcinek byl... I czy cos dalej jest/bedzie? Bede wdzieczna, bo nie ogarniam...
Basznia , odcinek 9 ale tytuł" all changes" i tak to jest koniec 1 serii. Druga chyba od marca 😉
A czy ktoś wie czy pokojówki z Beverly Hills są dostępne online?
Donia Aleksandra, jesli to jest kulawe tłumaczenie tytułu Devious Maids, to na pewno na iitv.info 🙂
Bay tak oto chodzi , wielkie dzięki :kwiatek:
Donia Aleksandra, dzieki. Szit.
Oglądnęłam najnowsze PLL, w Originalsach jestem już na bieżąco i znowu nie mam co oglądać. 🙁
flygirl, ja ostatnio zaczęłam (i w sumie juz na bieżąco jestem) Teen Wolfa, stwierdzam, że głupie, ale fajne 😁 poza tym Being Human US - też jestem na początku, ale juz mi sie podoba. moze któres z tych Ci przypasuje? 😉
swoja drogą, zaczęłam PLL - a tak się zarzekałam, że nigdy w życiu... ehh, ferie robią swoje :P
A ja polubiłam Dynastię Tudorów. Wciąż nie pałam miłością i nie siedzę zapatrzona w ekran, ale jest lepiej 🙂
A ja właśnie skończyłam Devious Maids i było tak 😜 super serial 😉
Heval, ja sobie odpuściłam chyba po 1 sezonie. Nie dałam rady. A dziwne, bo lubię takie klimaty. No a to mi wybitnie nie podeszło.
Gniadata, błagam, jest taki wybór seriali, nie rób sobie tego. PLL to naprawde jest, żeby nikogo nie urazić powiem, serial niskich lotów. Poziom beznadziejności i naiwności niektórych (a raczej większości) wątków sięga daleko poza granice absurdu.
xxagaxx, mi też pierwszy bardzo ciężko szedł, ale potem coraz lepiej. Teraz znowu nudnawo. No bez cudów, ale dokończę 😉
Onieeeeeeeee, tak się zarzekałam, że nie zacznę sherlocka przed maturą, ale tak bardzo nie chciało mi się oglądać żadnego ambitnego filmu i tak bardzo widziałam już wszystkie lekkie, które da się oglądać i włączyłam... 🤬 🤬
No i teraz nie ma dla mnie żadnego ratunku, daję sherlockowi góra tydzień, dwa na zaliczenie wszystkich sezonów 😵
zoriczkowa, ciesz się, że tylko 9 odcinków 😀iabeł:
xxagaxx taaa.. wytrzymałam 9 odcinków :P i już mam dość, męczący ten serial jednak.
z kolei znowu zaczęłam nowy serial - tym razem Arrow - i znowu po 5 odcinkach wysiadłam. po Supernaturalu, AHS i GoT nie mogę znaleźć dla siebie serialu 🙁 kojarzy ktoś cos naprawde fajnego w tych klimatach?
Arrow sie rozkęca potem, daj mu może jeszcze troche czasu 😉
No to ja też odpaliłam Sherlocka. 😎
27 lutego nowy Hannibal. 😜
Gdzie obejrzę Hannibala online bez logowania? A jak już muszę się logować to gdzie najlepiej? 👀
Obejrzałam pierwsze 3 odcinki i się wciągnęłam na maksa 🤬
iitv, mi najlepiej wszystko chodzi z played.to albo video.anyfiles. No i ani logowania ani limitów nie ma.
flygirl u mnie na iitv nie da się oglądać bez logowania już od kilku miesięcy.. Jakoś to obchodzisz? 😉
Znacie jakiś fajny pseudomedyczny serial, w stylu ostrego dyżuru czy nawet chirurgów? Byle nie hoży doktorzy,w życiu nie widziałam większego badziewia 😁
Ogólnie sesja się skończyła więc szukam nowego serialu do oglądania - póki co najbardziej lubię właśnie te "medyczne", how i met, czas honoru 💘
smarcik, co Ty gadasz? Scrubs to najlepszy medyczny serial ever 😀 Może nie stricte medyczny, ale Chicago Fire jest dosyć spoko, tam jest wątek z ratownikami pracującymi razem ze strażakami etc.
smarcik w sumie fakt, trzeba się zalogować, a potem tylko klikać 'nie chcę płącić', więc nie jest to tak strasznie uciążliwe 😉
http://iitv.info/?entry wystarczy wpisac to i nic nie trzeba klikac dodatkowo😉
zonk właśnie dużo moich znajomych chwali Scrubs, ja jakoś nie mogę się do tego przekonać, nie wiem czemu :P Chicago Fire wygląda fajnie, dzięki 🙂