wasze ulubione seriale

In., oni się śmieją ze wszystkich, nie tylko z Polaków 😉 Z gejów, lesbijek, geeków, hipsterów, bogatych, biednych itd.
dziś AHS Coven 1 odcinek  😍
w internecie pewnie pojawi się jutro, oby.
Mia, niby tak, ale z Polski robią jakąś komunistyczną dżunglę, mnie to tam śmieszy, ale myślę, że paru Amerykańców, by się znalazło, którzy nie biorą tego z przymrużeniem oka  😉
No cóż, żonglują najmocniejszymi stereotypami, a że jedna z głównych bohaterek to Polka ... . Swoją drogą, uwielbiam ją 😀
Mia, haha, ja tez! 'Zosia' miazdzy:p

wlasnie obejrzalam Supernatural i mine mam mniej wiecej taka: *____*. nawet nie wiedzialam ze tak mi tego brakowalo, jak zobaczylam 'the road so far' i uslyszalam o Winchesterach malo sie nie poplakalam  😜
  😂

A tak na marginesie, zaczęła się nowa New Girl. Trzeci odcinek to mistrzostwo!
Wszyscy tak zachwalają Supernatural, a ja nie mogłam przebrnąć przez pierwszą serię... Tandetnie zrobione te duchy i nudno w porównaniu do moich innych seriali. Serio sie potem rozkręca na tyle, ze warto sie przemeczyc na początku?
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
10 października 2013 09:06
Ja uwielbiam supernaturala, duchy mają pomniejsze znaczenie, najważniejszy jest Dean i Cass <3
obejrzeliśmy dwa pierwsze odcinki suits i jak na razie nie porwało mnie. później będzie ciekawiej? czy dać sobie siana? no i ten upiorny imidż Harveya brrrrr, no dreszczy dostaję gdy pojawia się na ekranie.
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
10 października 2013 09:58
kurczak pozniej sie nie oderwiesz😉
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
10 października 2013 11:18
kurczak_wtw, Harvey jest absolutnie cudowny 😀
No i Donna, moja idolka. Rozpływam się jak ją widzę 😀
Moj Breaking Bad sie skonczyl i jest mi bardzo pusto bez niego aaaaaa  👿 👿 👿 👿 😵
A ja się muszę podzielić moim najnowszym odkryciem w którym się po prostu zakochałam, a mianowicie dosyć świeżym brytyjskim serialem komediowym "Bad education" aaaaaaa *_*

Nie ma co prawda tłumaczenia, ale raczej wydaje mi się że nie jest to trudny język.
Strzyga e tam Cass ,Cass jest fajna postacia i bardzo go lubie, jednak czasem juz mnie wkurza postawa duzego dziecka zagubionego we mgle, no ale to tylko czasem, czesciej go uwielbiam 😁
jednak tak naprawde to kocham i zachwycam sie w stu procentach Deanem, jest moim absoultnym idealem faceta, w kazdej odslonie i sytuacji 😍
a ich paringi co to niektorzy wymyslaja sa dla mnie raczej niesmaczn,  w ogole mi nie podchodza

Bay, tak, tak, po stokroc tak 😁 chociaz ja polubilam od poczatku
  😂

A tak na marginesie, zaczęła się nowa New Girl. Trzeci odcinek to mistrzostwo!

Mia, kocham ten serial!! Humor, obydwie bohaterki 😀 Nieeeee uwielbiam wszystkich bohaterów 😀
Ligia, to fajno ale nie cytuj obrazkow 😉
Spoko, poprawię się na przyszłość 😉
11 października 2013 19:21
poleci ktos jakas strone podobna do iitv? bo buraki stwierdzili, ze zrobia ja platna..
Na samym dole strony jest opcja przejścia do iitv.info, nie musisz mieć premium.
11 października 2013 19:24
juz widze  😁
Ligia, no to piątka 🙂
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
12 października 2013 13:08
Ja skończyłam Breaking Bad - na początku szału nie było, później super, wciągnęłam się okropnie. Choć były takie odcinki, że połowę oglądnęłam kątem oka, grając na telefonie 😁 Ostatni odcinek fajny, ale mnie nie porwał. W ostatnim sezonie oglądałam w sumie serial bardziej dla Jessiego niż Waltera, który swoją postawą wkurzał mnie okrutnie 🤔
W Suits, PLL, GOT cisza w eterze, nie mam co oglądać 😤
Jedyne co mi zostaje to kochane Grey's Anatomy 😍
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
13 października 2013 18:29
Ktoś ogląda "Wikingów"? 👀
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
13 października 2013 18:46
Sons of Anarchy - totalnie nie w moim stylu (ja lubie takie rodzinne seriale jak Gilmore Girls i Parenthood  😉), ale... wkręciłam się! Kończę już 3 sezon  😁

The Good Wife wrócila z nowym sezonem  😅 😍
Nie wiedziałam, gdzie poprosić o pomoc i pomyślałam sobie: kto nie pomoże jak re-volta???  👀 Szukam starego serialu Murphy Brown.  👀 Szukam i szukam i nic  😵 Czy możecie mi pomóc??? Problem polega na tym, że musi być polskie tłumaczenie. Czy ten serial w ogóle istnieje w sieci???
tez uwielbiam Splukane Dziewczyny, humor doprowadza mnie do lez, nawet ten o Polsce 😉 ale najfajniej obsmiewaja hipsterow no i steampunk  😂
The Walkig Dead!  😀
Ja zaczęłam how I met your mother i teraz wciągam ten serial po prostu. Cudowny na jesienną deprechę 🙂
Breaking Bad to jeden z lepszych seriali kiedykolwiek nakręconych. A Jessy jest moją ulubioną postacią, aktor doskonale wgrał się w rolę, jest baardzo przekonywujący,
rola jakby dla niego napisana.
Lunitari Uwielbiam BB!  😍 Oglądając nie mogliśmy pozbyć się wrażenia, że znamy Jesse`iego. I masz! Wreszcie trafilismy skąd:
😁 Ja za to uwielbiam postać Waltera.

Nadrobiłam Lekarzy (ale mnie wkurzaaaaaa te te trio: Alicja, Olga, Max) i nadrabiam Przepis na życie. Jak mnie postać Anki wkurzała wcześniej, tak teraz no nie mogę jej zdzierżyć!!!  👿 Nie cierpię Anki!!!  👿
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się