Matuzaalem, Ciężko napisać "nie przejmój", łatwiej zdecydowanie napisać "nie przejmuj" =)
sorki. już poprawiam. tak się kończy niespanie od 2 dni 😁
Wkurza mnie własna bezmyślność. Żal mi było butów i przebiegłam pół miasta boso w burzę.
W efekcie mam nadal fajne buty + katar + dziurkę po szkle w stopie. Wrrr......
Wkurza mnie to, że ktoś podejmuje się organizacji jakiegoś przedsięwzięcia, a później ma do wszystkich o wszystko pretensje, że za dużo ma na głowie. Po co było się deklarować w takim razie, skoro było wiadomo, że tak będzie? Ale wygodniej jest wszystkimi rządzić, nie informując ich o niczym. Ważna sprawa, ja dzwonię co minuta, ale telefonu nie łaska odebrać, mimo że dopiero co dostałam sms'a od danej osoby... 🙄
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
31 maja 2013 11:03
Mnie wkurza, że mimo wykształcenia i dodatkowych kwalifikacji nie mam szans na pracę, a dziewczyna z maturą i brakiem chęci na studia dostała umowę bez problemów ( nawet nie zgaduję jakie ma plecy i jak ustawioną rodzinę).
Wkurza mnie ilość perfum jaką ludzie na siebie wylewają. No cholera, perfumami sie lekko psika a nie się nimi oblewa.. Przecież można sie udusić jak sie kolo niektórych osób przejdzie..
Już nawet nie wspomnę jaki piękny zapach się unosi jak sie połączy zapach tych perfum z zapaszkiem stajennym.. 👀
I wkurza mnie jeszcze jak co chwile na fejsbuku wypisują do mnie ludzie, z ktorymi kompletnie nie utrzymuje kontaktu, czy im coś pożyczę. Zazwyczaj dostaje wiadomości typu "siema. Masz pożyczyć 10 zl?". Ostatnio stały się modne namioty. No jeny.. Czy im serio nie jest głupio? 🤔
wkurza mnie taki dzień jak dzisiaj. mieli stawiać altane dzisiaj (po kilku nieudanych próbach - to pogoda, to zdrówko..) i co? - i nic. Mauy dzisiaj był strasznie marudny i zaliczył kilka gleb, co w ciągu niespełna godziny skończyło się kilkoma zadarciami i krechą przy oku oraz zapewne siniakami. mężu marudził, bo szwagier odwołał stawianie altany i że Mauy nie chciał na świeżo zrobioną przez niego huśtawke. "szczeniak" na naukach dzisiaj zupełnie bez formy w porównaniu z dniem poprzednim. prosiaki trzy poszły, bo teść naśrutował jakiegoś badziewia. mnie tak kolana bolą i krzyż, że wyć się chce.... 😵 nie cierpię takich dni 🍴
Wkurza mnie pogoda. Oczywiście mam jechać znowu na jazdy i pada.
Wkurza mnie internet, jedna strona ładuje się chyba z 5 minut. A zadanie muszę zrobić 😵
Wkurzają mnie ludzie, którzy myślą że są najważniejsi. Umawiają się na konkretną godzinę, nie raczą odebrać telefonu, straciłam godzinę czekając wczoraj na koleżankę. Wieczorem łaskawie mi napisała że nie mogła przyjść.
Pogoda 👿, zimno, pada. Zamiast być w stajni, gniję w domu.
Wkurzać, to mnie to nie wkurzyło. Bardziej zniesmaczyło. Od wątku do wątku, od strony do strony i znalazłam coś takiego:
http://ask.fm/effeminate Wypowiada się tu użytkownik naszego forum. Wulgaryzm na wulgaryzmie wulgaryzmem pogania. I to taka młoda osoba. Żenujące. A na forum grzeczny taki. 🤔
Pursat, a tak właściwie to kto to jest?
[s]
notbelieve[/s]. Masakra, ale to trzeba być albo zakompleksionym albo nieakceptowanym przez środowisko, żeby pisać takie rzeczy 🤔
o rany, co za koleś 😵
nawet wstawił siebie na max models 🤣
Wtrącę się, ale czy notbelive nie bywał już tutaj pod innymi nickami?
(I myślę tutaj o Chocopetrol, Prestige. Myślę, że starsze bywalczynie wątku Małolata wiedzą o jaką osobę mi chodzi.)
ChCh, wyniosłam się stamtąd odkąd on się pojawił. Nie cierpię tego człowieka.
Prestige to na bank on, bo nawet ma fotobloga z takim nickiem
Co do notbelive to jak dla mnie to nie jest nawet wkurzające, a raczej śmieszne 🤣
Napiszcie do moda, to go zbanuje.
Wkurza mnie, że Strzyga zmieniła avatar, czuję się nieswojo 😡
Wiedziałam, że napiszesz! Ale nie uważasz, że ten do mnie pasuje?
Strzyga, chyba nie, ja mam trochę problemów z oczami, i na pierwszy rzut oka, skojarzył mi się z swastyką 😁
Już zgłosiłam, nie wiem czy poprawnie 😁.
Strzyga, chyba nie, ja mam trochę problemów z oczami, i na pierwszy rzut oka, skojarzył mi się z fastyką 😁
Co to jest "fastyka"? 😉
smarcik, hihihi źle napisałam, swastyką. To tak jak się pisze szybko i z doskoku.
Wkurza mnie, że zaczął boleć mnie ząb... I chyba dentysta będzie nieunikniony... A mam na głowie inne wydatki... :/ :/ :/
Ale przecież notbelieve utrzymywał, że jest homoseksualny. A tam pisze hetero 😎 Aczkolwiek ten ask mnie przeraził..
Strzyga! Chcę stary awatar z powrotem! 🙁
anioleczek - nie tylko kobiety zmienne są.
Strzyga - stary awatar lepszy.
Wkurza mnie że moja dentystka cały czas choruje. Ostatnią wizytę miałam chyba z 3 - 4 miesiące temu. Od miesiąca boli mnie ząb (który nie powinien mnie boleć bo jest już zrobiony) i nie umiem się doczekać na wizytę, a tabletki przeciwbólowe w końskich dawkach biorę a i tak nie pomagają. 🤔