Kto/co mnie wkurza na co dzień?
"Viriale" to może kolejne wersje? Tak mi pasuje do zdania, ale ręki uciąć nie dam...
Tania, dokładnie, mam właśnie sytuację z podpunktu b. I jestem na siebie wkurzona, bo przepraszam za coś, za co mnie powinno się przepraszać i to ja mam wyrzuty sumienia, które powinna mieć ta druga osoba. Idiotyczna sytuacja.
Dzionka, mam podobną sytuację. Tylko że ja nie przepraszam, bo nie mam za co, a wszyscy dookoła (nawet nie sami zainteresowani) mają o to do mnie wielki żal i pretensje 😉
Babi, ja też nie mam za co właśnie, tylko tak się zapętliłam, że już przepraszam że żyję, zamiast się wkurzyć. A jest mi po prostu cholernie przykro, bo uwikłana nie jest mi obojętna. No ale koniec z tym, muszę zagryźć zęby i się postawić.
Tania, przecież to tylko wersje prastarego: "chcesz stracić przyjaciela, pożycz MU pieniądze" 🙂 i "każdy dobry uczynek musi być ukarany".
Ale faktycznie, to, że ludzie wolą strzelić focha niż zapoznać z własnymi niekomfortowymi uczuciami jest na maksa wkurzające.
Virali to od angielskiego, bardzo popularne wideo, które ma dużo wyswietlen.
W marketingu się tego używa (nie wiem czy akurat w tej formie po polsku bo to taki komputerowy slang jak by.)
Wkurzają mnie wszyscy dookoła i sama siebie też wkurzam. 😵 Dlaczego niektórzy ludzie czują się upoważnieni wchodzić w nasze życie i rozkazywać nam, wytykać błędy i czekać tylko na nasz upadek...
Wkurzaja mnie sprzedajacy z allegro którzy przed wysłaniem sprzedanych rzeczy nie raczyli ich nawet uprać!!!! Dzizas!! Na konia kogoś stać, ale na miske z wodą i szarym mydłem to juz nie?!? 😤
Wkurza mnie to, że kupiłam w Tesco wiązankę żonkili, i po rozkwitnięciu mają zapach nie do wytrzymania! 👿
Czym oni te kwiaty podlewają, że śmierdzą jakby je ktoś w gnojowisku zanurzył?! I to walą na cały dom! Pierwszy raz mi się coś takiego przytrafiło, ale chyba więcej nie kupię kwiatów w markecie! I wkurzam się na to jeszcze bardziej, bo zaniosłam bukiet tych samych kwiatów, Babci na imieniny...
Nie wytrzymam no! 👿
wkurza mnie fałsz i hipokryzja i era pieniądza
czyzby takie czasy nastały? ze uczciwa osoba jest jak dinozaur? czeka ją wyginięcie?
jestem z innej bajki
Złota a weź mi nic nie mów.....Teraz to strach komus nawet pomóc z dobrego serca. Tylko sie odwrócisz a ci zaraz obydwie dłonie maczetą odrobią...
BTW...chyab wpadłam na r-v trolla jeśli chodzi o transakcje....
sandrita, miałam to samo z żonkilami! Radzę ci ich długo nie trzymać, bo to co się wydobędzie z wody z wazonu przy próbie jej wylania zwala z nóg 😀 Serio, w życiu nic mi tak nie śmierdziało, skończyło się ekspresową rozmową z wc 😀
Chyba skorzystam z rady i już zaraz się ich pozbędę, bo wytrzymać nie idzie... 😜
mówcie co chcecie, ale w Polsce kierowcy bmw to osobny gatunek 🙄 centrum miasta, stoję na światłach. Za mną w nowiutkiej bmwicy dwa faceci, widać właściciel musiał zaszpanować koledze. Tak więc stoję na czerwonym i słyszę trąbienie. Patrzę przerażona w lusterko co też takiego zrobiłam nie ruszywszy się ani o milimetr... Nic. Zielone, jadę do kolejnych świateł, znów czerwone. Bmw uparcie ustawiło się za mną i znów tita. Niezły ubaw mieli, pogratulować.
#bezsens, #głupota, #szpan, #syf i #kiła
#hashtagsdontworkhere
Wkurza mnie aktualny brak perspektyw i fakt, że tak dużo bym chciała, a tak mało jestem w stanie zrobić 👿
#bezsens, #głupota, #szpan, #syf i #kiła
to mnie wkurza, wszędzie tego pełno
Mnie też, na Facebooku co druga osoba tych tagów używa, a poza Twitterem chyba w żadnym serwisie one nie działają 🙄
właśnie sie zastanawiałam o co chodzi, a to o Twittera 😲 😂 dzięki za uświadomienie 😁
Zahaczając o Facebooka. Wkurza mnie, jak ludzie piszą o sobie w trzeciej osobie, zaczynając niby zdanie imieniem i nazwiskiem, które wyświetlają się automatycznie.
Imię i Nazwisko poszła do kina i kupiła popcorn za bezcen.
sandrita to pozostałość po starym wyglądzie fb, kiedyś status był na jednej wysokości z imieniem, nazwiskiem i zdjęciem i to jakoś pasowało, u mnie na szczęście już nikt tak nie robi 😉
A mnie wkurza, jak jestem w sklepie i kupuję coś małego, powiedzmy za 5zł, to czasem pytam panią kasjerkę czy mogę zapłacić kartą i w 90% przypadków słyszę "mogę". Czy one nie umieją mówić normalnie? Np "tak" lub "może pani"? Zawsze jest "mogę" 🙄
Babi na to nie wpadłam, że to pozostałość! Faktycznie, tak było kiedyś... Zazdroszczę, że u Ciebie nikt tego nie robi, bo to "wiocha" po prostu! 😎
smarcik ja najczęściej słyszę: od 10 zł, od 20 zł, od X zł... Jak mi brakuje gotówki, to mam ochotę straszyć wtedy rzecznikiem praw konsumenta... Ale tego nie robię. 😉
miałam mieć na śniadanie naleśniki, nie wyszły 😤
Mnie też, na Facebooku co druga osoba tych tagów używa, a poza Twitterem chyba w żadnym serwisie one nie działają 🙄
Instagram tez. I chyba tumblr. I na pewno jeszcze kilka stron.
A mnie dziś wkurzyło to, że nie mogłam się dodzwonić do obsługi UPC, żeby zrezygnować z jakiegoś dziwnego pakietu ochrony, który mi doliczyli w tym miesiącu. 👿
wkurza mnie że ciężko znaleźć dobrego dermatologa, który na wejście nie karmiłby sterydami.
Instagram tez. I chyba tumblr. I na pewno jeszcze kilka stron.
Instagram też? U mnie nie robią się z tego hiperłącza na Instagramie. Owszem, wszyscy bez wyjątku tego tam używają, ale nie działa to jako link. A na Twitterze po kliknięciu w taki tag wyświetlają się posty oznaczone tymi słowami.
To cos zle robisz. Po klikniecou na tag pojawiaja sie wszystkie zdjecia tak otagowane.
Tagi funkcjonują też na Blipie, czy Bloggerze (ale tam, to bardziej jako etykiety).
[quote author=szalonakobyła link=topic=20214.msg1706849#msg1706849 date=1362490470]
wkurza mnie że ciężko znaleźć dobrego dermatologa, który na wejście nie karmiłby sterydami.
[/quote]
o to mnie też to wkurza.
a jeszcze znaleźć takiego którego interesowałby pacjent, a nie tylko i wyłącznie pacjenta skóra.
i że w poradni dermatologicznej w szpitalu mswia w wwie terminy są na przyszły rok. tak właśnioe, przyszły, 2014.
tracę wiarę w służbę zdrowia 🤔
ja, wnuczka lekarza 🤔