produkty ANKY

Nie wiem, oglądam tutaj fotki padów, to wszystkie wyglądają jak psu z gardła...  

Dlatego ja zdjęcie zrobiłam o tak:

😁 😁 😁
Sierra, jaka piękna koleKWcjA 😁 ale ten Rosado cudnie wygląda pośród nich!
majeczka   Galopem przez życie!
21 stycznia 2010 22:35
Monny, jak ogarniasz niemiecki i wiesz jak się po tym poruszać to liczę na Twoją pomoc w zakupie 🙂
Burza wyślemy delegacje i będziemy się zmieniać co 2 tyg 😁
majeczka, haha, cała volta składa się na pensje i zamieszkanie w Dojczlandii jednej osoby żeby ściągała perełki? 😁
21 stycznia 2010 22:40
to jest plan!
Monny   bez odbioru .
21 stycznia 2010 22:41
majeczka, niemiecki może i ogarniam, ale tych for ni hu hu :|
zbyt skomplikowane
Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
21 stycznia 2010 22:43
Dziewczyny wierzę w Was i piszę się w kolejkę na seagren (oczywiście jako pierwsza, bo marzy mi się już od kilku ładnych lat  :hihi🙂

A tak w ogóle ciekawi mnie jakby pasowało mojej skrzyżowanie mocca i army  (wiem wiem nietypowe zestawienie i dlatego mnie kuszą takie wynalazki ) , a co raz częściej myślę o zdobyciu Off White lub bieli.

Strucelka,
Uwielbiam go na mojej. :kwiatek:
Pozostałe nasze komplety też bardzo lubię, a kiwi i uwielbiam pod kontem własnych upodobań kolorystycznych i Poświata bardzo mi się w nim podoba ,  (ożywia ją i rozświetla ) 💘

Likier
Wymiętolone, bo pewnie uczciwie pracują, a nie jak niektóre re-voltowe zakładane od święta (niektóre pewnie w gablocie koni nie widziały, albo co gorsza na łóżku do przytulania)  😁  😉
Dorotheah, a czemu ja nie kojarzę zdjęcia z avataru??

Army to dla mnie mistrz, uwielbiam go. Niesprzedawalny.
Sierra, czy ja dobrze widze, ze maxy wcale nie sa duzo dluzsze od ANKY ??
Sierra na wstawionym przez Ciebie zdjęciu jest ES rosado? Który, który 👀 Masz jakieś zdjęcie pokazujące kolor? Bo jakiś czas temu kupiłam stripe-in'a pflaume/rosado/rosa, a jeszcze go nie widziałam i nie do końca wiem, czego się spodziewać.
vissenna, a kiedy fotki na koniu? 💃

madzia, Sierra już uciekło ale ile widzisz czerwonych padów na zdjęciu? 😉
madzia, to ten czerwony 🙂
21 stycznia 2010 22:54
Burza
eee tak jakoś wyszło  🤣

To w sumie w temacie jest - komplet hortensia, plus bluzka hortensja, daszek pebble (właśnie on mnie przekonał , że i dla konia muszę dorwać komplet pebble  :hihi🙂 z wstawkami w barwie hortensji. A i naczółek to ten własnej produkcji  😁 O matko, ale siara aż taki kompet wstawiać  :emota2006092:  😁

Sierra
Na górze to szmaragd ?
Dorotheah, fajne, szkoda że zamazane 🙁
😁 Dobra, przyznaję- to było głupie pytanie 😁 bardziej chodziło mi o odcień- czyli mówicie, że to taka czerwona czerwień? Tak totalnie? Hmm.. w takim razie nie jestem pewna, czy to będzie trafione zestawienie.
madzia, według mnie foto w szmatoholikach całkiem ładne oddaje kolor.
21 stycznia 2010 23:10
Burza,
oj tam rozmazane  😉  Jakiś napotkany pan pstryknął mi całe 3 zdjęcia- i tak nieźle, że trafił konia w kadr.

Tak w ogóle mam już jakąś lustrzankę Canona, tyle że jeszcze muszę się z nią zaprzyjaźnić (nie wspominając o potencjalnym fotografie) 🙄
ale wtopa 😵 nie przyszło mi do głowy, że trzeba zajrzeć do max'ów 😡
Czuję że nadużywam cierpliwości modek, więc żeby nie kontynuować OT, stone grey na gnidzie:

Mój absolutny numer jeden 😍
21 stycznia 2010 23:31
madzia,
no fantastycznie !
Śliczna kolekcja! Mi się teraz marzy, żeby zrobili jakąś Anke w kolorze jak szmaragd... ajjjj 🙂

Kurde, ten Rosado też ładny się wydaje, no ale... Jak można kupić czerwony pad nie lubiąc czerwonego?? 😀 Ja nie przepadam za bardzo w za dużych ilościach...
22 stycznia 2010 09:04
Dorotheah, wybacz ale do seagreen to jabyłam pierwsza 😎
tak po obejrzeniu zdjec wstawionych przez Strucelke, znajac obecna kolekcje...wspolczuje osobom projektujacym dla Anky, bo chyba wykorzystali juz wszystkie kolory swiata. Nie mam pojecia co oryginalnego moze byc w nowej kolekcji  😲
Tak sobie myślę, że jak ktoś ma 10 padów, do każdego owijki, to wydał około 2000zł 😲

Ale czego się nie robi... 😁
No, ale raczej w ciągu jednego dnia nie kupił tych wszystkich padów i owijek 😀

Myślę, że wyszło by więcej niż 2 tys;] Pewnie ok 3 tys🙂

Pewnie większość z nas, ma sprzęt droższy od konia😉

Jest taki kolor którego nie ma Anky😉 np taki szmaragd jak eurostarA :p
vissenna   Turecki niewolnik
22 stycznia 2010 09:22
fin ja bym obstawiała 3000zł 🙂

Burza zdjęcia na Łaciatym będą w niedzielę  🏇
AAAAAAAAAAA, doszedl moj CObalt!!!!!!!!! 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
Jest PRZEPIEKNY!!!!!!!! 🏇 🏇 🏇
Chlop dzisiaj spi na kanapie, a do lozka biore moj nowy piekny najsliczniejszy padzik ;d;d;d 😜 😜

A swoja droga poczta polska jest genialna... Okazuje sie, ze pad lezal tam dwa tygodnie, a ja nawet awiza nie dostalam...  😵

Ale na owijki to mnie chyba zrobili w bambuko i cos czuje, ze ich nie dostane... A wiec pytanie - jakie owijki nieankowe pasuja do Cobalta? Jakies Horze?
O kurcze, to może mój też poniewiera się na poczcie? Czekam juz 3 tygodnie  😕
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
22 stycznia 2010 09:33
zima severus wstawiala zdjecia cobalta a do kompletu ma wlasnie horze 😉
vissenna   Turecki niewolnik
22 stycznia 2010 09:39
Dziewczyny, skrewiłam.  🤬

Zapomniałam w tej euforii, że dziś mam zjazd i do pracy się nie wybieram. W poniedziałek otrzymacie listę padów i owijek (też kilka przedpotopowych), obiecuję!

Pogadam z szefem, może jest szansa na sprowadzenie na zamówienie jakichś kolejnych muzealnych Anek  😀iabeł:
Dorotheah, masz taki aparat i zero fot? 😵 ani pół koleżanki??

madzia, nie cierpię Cię, ja go chcę 🙁 piękne foto! I młody piękny!

vissenna, koniecznie! a co tych kolorów starych--> 😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się