Monny, jak ogarniasz niemiecki i wiesz jak się po tym poruszać to liczę na Twoją pomoc w zakupie 🙂 Burza wyślemy delegacje i będziemy się zmieniać co 2 tyg 😁
Dziewczyny wierzę w Was i piszę się w kolejkę na seagren (oczywiście jako pierwsza, bo marzy mi się już od kilku ładnych lat :hihi🙂
A tak w ogóle ciekawi mnie jakby pasowało mojej skrzyżowanie mocca i army (wiem wiem nietypowe zestawienie i dlatego mnie kuszą takie wynalazki ) , a co raz częściej myślę o zdobyciu Off White lub bieli.
Strucelka, Uwielbiam go na mojej. :kwiatek: Pozostałe nasze komplety też bardzo lubię, a kiwi i uwielbiam pod kontem własnych upodobań kolorystycznych i Poświata bardzo mi się w nim podoba , (ożywia ją i rozświetla ) 💘
Likier Wymiętolone, bo pewnie uczciwie pracują, a nie jak niektóre re-voltowe zakładane od święta (niektóre pewnie w gablocie koni nie widziały, albo co gorsza na łóżku do przytulania) 😁 😉
Sierra na wstawionym przez Ciebie zdjęciu jest ES rosado? Który, który 👀 Masz jakieś zdjęcie pokazujące kolor? Bo jakiś czas temu kupiłam stripe-in'a pflaume/rosado/rosa, a jeszcze go nie widziałam i nie do końca wiem, czego się spodziewać.
To w sumie w temacie jest - komplet hortensia, plus bluzka hortensja, daszek pebble (właśnie on mnie przekonał , że i dla konia muszę dorwać komplet pebble :hihi🙂 z wstawkami w barwie hortensji. A i naczółek to ten własnej produkcji 😁 O matko, ale siara aż taki kompet wstawiać :emota2006092: 😁
😁 Dobra, przyznaję- to było głupie pytanie 😁 bardziej chodziło mi o odcień- czyli mówicie, że to taka czerwona czerwień? Tak totalnie? Hmm.. w takim razie nie jestem pewna, czy to będzie trafione zestawienie.
ale wtopa 😵 nie przyszło mi do głowy, że trzeba zajrzeć do max'ów 😡 Czuję że nadużywam cierpliwości modek, więc żeby nie kontynuować OT, stone grey na gnidzie: Mój absolutny numer jeden 😍
Śliczna kolekcja! Mi się teraz marzy, żeby zrobili jakąś Anke w kolorze jak szmaragd... ajjjj 🙂
Kurde, ten Rosado też ładny się wydaje, no ale... Jak można kupić czerwony pad nie lubiąc czerwonego?? 😀 Ja nie przepadam za bardzo w za dużych ilościach...
tak po obejrzeniu zdjec wstawionych przez Strucelke, znajac obecna kolekcje...wspolczuje osobom projektujacym dla Anky, bo chyba wykorzystali juz wszystkie kolory swiata. Nie mam pojecia co oryginalnego moze byc w nowej kolekcji 😲
AAAAAAAAAAA, doszedl moj CObalt!!!!!!!!! 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 Jest PRZEPIEKNY!!!!!!!! 🏇 🏇 🏇 Chlop dzisiaj spi na kanapie, a do lozka biore moj nowy piekny najsliczniejszy padzik ;d;d;d 😜 😜
A swoja droga poczta polska jest genialna... Okazuje sie, ze pad lezal tam dwa tygodnie, a ja nawet awiza nie dostalam... 😵
Ale na owijki to mnie chyba zrobili w bambuko i cos czuje, ze ich nie dostane... A wiec pytanie - jakie owijki nieankowe pasuja do Cobalta? Jakies Horze?
Zapomniałam w tej euforii, że dziś mam zjazd i do pracy się nie wybieram. W poniedziałek otrzymacie listę padów i owijek (też kilka przedpotopowych), obiecuję!
Pogadam z szefem, może jest szansa na sprowadzenie na zamówienie jakichś kolejnych muzealnych Anek 😀iabeł: