Time uwielbiam Ciebie, Twojego kucyka, Twoje zdjęcia. Para idealna! 😍 Zdjęcia z moim poniakiem, dziś tylko lonżowanie i trochę zabawy😉 Nie było mnie tydzień u niego i bałam się, że przejdzie na ciemną stronę mocy, ale nie było źle 😂 Przepraszam za jakość zdjęć..
Ja dziś byłam na wyjeździe terenowym z drobiarstwa, w gospodarstwie agroturystycznym, gdzie są strusie (za Piasecznem, w Gołkowie) i spotkałam tam takiego kuca: Tak, chodzi na łańcuchu, chociaż w sumie nie wiem czemu, wystarczyłoby ogrodzić od strony domu 🙄 Za towarzysza ma kozę. Czy mi się wydaje, czy on jest trochę zatuczony?
Ja widzę że ta moja kucka w porównaniu do waszych to gigantka 😁 Także coś bardziej mikro. Wałach: Hefalump(Lumpek) 110cm w kłębie, mały diabeł, teraz bardziej już siwy 🤣
Time, piękne zdjęcia, ostatnie zwłaszcza hm, odważe - pomykasz tak sobie w teren bez niczego? 🙂 bałabym się opuścić ujeżdżalnię bez ogłowia.
A my z kucykiem ciężko pracujemy, intensywne dwa tygodnie nas czekają, trzymajcie kciuki: w sobotę nasz debiut w klasie N, a w następny weekend podbijamy Wrocław i Akademickie Mistrzostwa Polski! Ciekawe, czy będzie tam jeszcze jakiś kucyk 🙂