Kuce - wszystko o

Teraz ma 4 lata A tu jak była malutka 😀

A ja ostatnio wsiadłam prosto z mojego wielkokonia (174cm w kłebie) na kucyka grupy C albo i B. Jeszcze mi się to miesza.
Było zabawnie. Ale chyba najśmieszniej to ja wyglądałam. Zdecydowanie nie mogę jeździć na takich koniach przy moim wzroście 176cm. Ale co nie zmienia faktu, że ciągnie mnie do kuców.

Niżej dokumentacja fotograficzna. Kucyk ma 4 lata, ledwo co zajeżdżony. Jeszcze wkurza się i obraża jak tylko ma wędzidło w buzi więc pysk otwarty.
emptyline   Big Milk Straciatella
26 kwietnia 2012 21:21
Mój mnie chciał dzisiaj zabić. Tylu strzałów z zadu i baranów jeszcze w życiu nie wysiedziałam. O mamo. Moje wszystko.  😲
a My bylismy nad jeziorkiem 🙂
Time
🙂szczęściarze jeziorko maja -- ja tez chcę 🙄
emptyline mój wczoraj  też miał humorki tylko  że on stawał dęba 
Ja wczoraj byłam u mojego kucorka i bardzo się zdziwiłam że był spokojny prawie 2 tyg mnie nie było(z powodu mojej choroby) i w tym czasie był wylonżowany 3 razy. I na jeździe był bardzo spokojny, a ja sie bałam że mój poniak przejdzie na 'ciemną stronę mocy'. 😁
Jazda bardzo udana 🏇
NoNou mój miał takiego świra pomimo że chodzi codziennie pod siodłem ale dziś mój 2 koń to brykał jak oszalały a zazwyczaj nic mu się nie chce

Siwy z dzis 😉 brzuszka troche jest po pol roku nicnierobienia ale to sie zgubi. 😁
to ja wrzuce z dzis jeszcze :P
A mój kucorek wczoraj tak kicał:

;D. Dzisiaj miał wolne, tylko po wybiegu go poganiałam 🙂.
oddaj halę!!!!!  🙇
LatentPony   Pretty Little Pony :)
28 kwietnia 2012 00:00
Sisisa, ile wzrostu ma Hors?
Time, Nie wiem czy Ci już to mówiłam, ale ten Twój kucyk jest jednym z najsłodszych koników jakie kiedykolwiek widziałam. 🙂

losieq, Ładny, ładny. Większy jakiś? 🙂
LatentPony, 138 🙂.
Sankaritarina - dziękuję!  :kwiatek:
Sankaritarina jakos miedzy 140 - max 145cm, daawno nie byl mierzony: ) dzieki.
Ponius był dzis na spacerku ze mną 😀
Time boże kocham twojego kucyka  😍
Super fotki, takie ciepłee  💘
subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
28 kwietnia 2012 21:01

😁
Kayra   Kucusiowy wariat :P
28 kwietnia 2012 21:40
subaru2009, wooo gratulacje! 🙂 Pięknie się prezentujecie 😀
subaru ile on ma w kłębie?
28 kwietnia 2012 21:51
124 / 125 czekam jeszcze na te 4 - 5 cm  😵 nie uwierzę jak nie dobije chociaż do mamusi ... w sumei na tym zdj wygląda że jestem duża na nim Oo ale wbrew pozorom tak nie jest
Time, jaki słodki kantarek 🙂.
subaru2009 uwielbiam Twojego slodziaka. 😜 (chociaz z tego co czytalam w 'mlodych koniach' to niezly z niego diabelek 😁 moj T. ma podobnie)
28 kwietnia 2012 22:29
losieq kawał skurczybyka  😁

było już DBP , ale tu jedno wrzucę też 😉

A jeszcze go dzisiaj wykąpałam po tym całym kilkumiesięcznym kurzu  😜 😜 a świecił sięęęę .. jak psu jajka na wielkanoc  💃 sama się napaczać nie mogłam - taka mała skromność  😁
Subaru2009 - przepiękne konisko!! 😜
Sisisa - kantarek dosładza jego całego  🍴 😁
Subaru2009 cudowny on jest  💘

pare dni mnie nie bylo (taki tam szlabanik) to teraz zaspamuje zdjeciami  😁

fotorelacja z dzisiejszego łapania po ucieczce  😁

nie patrzcie na moją twarz tutaj  😁

i jak to moja koleżanka na fejsbuku okrśliła : Zosia wraca z polowania  😁

i karne biegando na hali:
galopy:

i kłusy:

(kuc na tym zdjęciu to moja nowa duma życia)

i Time

masz ankę ujeżdżeniową

😂

i skokową. kiepskie zdjecie ale na szybko robione, jutro beda lepsze (a i patrzcie dzisiaj pierwszy raz KUCYK W PASIE  😀 dzisiaj byla na oprowadzance i jakby nigdy nic)

Wilczyk - a ile te Twój kuc na wzrostu bo zapomniałam?
dzięki za foteczki, nie wygląda tak źle w skokówce <mysli> 😀
szalone 120   😁 a ta skokówka dobrze wygląga dzisiaj zdjęcia w siodle  😀 a jutro wsiadam w siodle  😀  😀  😀  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się