Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

helcia   Wiedźma z czarnym kotem
30 września 2009 19:23
dziękuje :kwiatek:. Ja jej szukałam długo, ale ciężko było mi szukać nie wiedząc czego szukać. jeszcze raz dzięki
Ada   harder. better. faster. stronger.
01 października 2009 00:07
Czasami jak cos nacisne na klawiaturze-niechcący to gdy naciskam Z wzskakuje y a gdz Y wzskakuje Z i wogole znaki mi sie zmienią-wlasnie teraz tak jest, nie moge przez to normalnie pisac.

Jak to odkrecic   ❓
busch   Mad god's blessing.
01 października 2009 00:35
ada - wciskasz ctrl+shift
Ada   harder. better. faster. stronger.
01 października 2009 00:38
busch,  🙇  🙇 🙇

No patrz takie proste a ja się już tyle razy z tym męczyłam  😉

Dzięki  :kwiatek:
ciągle się zastanawiam i nie mogę dojść do wniosku. Czy owijki akrylowe to polor+elastyczny materiał,czy sam elastyczny materiał?  😵
Sam elastyczny materiał 😉
Tylko, nie aż tak jak w przypadku normalnego elastyku, tak jak w owijkach elastycznych czy polarowo-elastycznych.
Widzieliście nową reklamę Ibuporomu Zatoki? 🤣 Ciekawa jestem czy może przypadkiem to nie któraś z re-voltowiczek w niej występuje? 😁
Widzieli 🙂
A wystepuje Malgorzata Ciszek-Lewicka z tego co zdazylam przeczytac na koncu....
Ojej, a ja odcięta  od Tv.
Jakby ktoś cudem znalazł tą reklamę w Internecie, to niech podlinkuje  :kwiatek:
cieciorka   kocioł bałkański
01 października 2009 21:42
no to chyba voltoviczka, ale nie widzialam.

mam dwie pytanie prosby.

pierwsza:
opodanie sprawdzonego przepisu na bańki mydlane, z prorcjami. przepis niby znam, ale zawsze cos nie tak wychodzi. dodam, ze chodzi o duuze bańki.

druga:
mam w domu trzy prace polskiego współczenego malarza. ale poniewaz do rodziny dotarly prywatnie od autora to nie ma ich nigdzie udokumentowaych. czy w zwiazku z tym moge je udostepnic w celu zkalalogizowania i opisania? na jakich zasadach?
Czy zna ktoś może jakiś internetowy generator napisów, w formie gifów, takich dziecięcych ?
Jakieś uśmiechnięte ruszające się literki czy coś ?
Z góry dziękuję  :kwiatek:
Lov   all my life is changin' every day.
02 października 2009 18:55
Poznaniacy, czy ktoś wie, czy Multikino w galerii Malta jest już otwarte? 😁 bo na stronie nic nie ma 😉
zamknięte, byłam akurat dzisiaj 😉
Nie wstydze sie ale nie mam gdzie spytac  🙂 ktos mial moze taki problem z Windows Movie Makerem ze jak dodaje poszczegolne wycinki z filmu na pasek na dole zeby sklecic je w jakas ciekawa calosc z podkladem muzycznym, i daje odtwarzanie to nie ma obrazu a jedynie dzwiek? Mam na mysli dzwiek z filmu. Jak wlaczam pojedyczne wycinki, nie przeciagajac ich na pasek to dziala wszystko normalnie i o co to sie rozchodzi?  🤔
Ja mam to samo - nie poradziłam sobie 🙁 i olałam Movie Makera 🙁.
Scenka niemal kultowa, często i chętnie cytowana:
http://www.tvp.pl/rozrywka/teleturnieje/kocham-cie-polsko/wideo/wiecej-niz-jedno-zwierze-to-owca

Tylko ja nie rozumiem...
Dlaczego te panie podają, że więcej niż jedno zwierzę to owca albo lama? Z czego to wynika?  😡
In.   tęczowy kucyk <3
03 października 2009 13:16
Z głupoty ; )
Super...
Chodzi mi bardziej o tok myślowy, którym poszły.
Nie nasuwa mi się za bardzo nic poza tym, że chyba jeszcze nie widziałam naraz tylko jednej owcy, zawsze jest ich więcej niż jedna  😉
helcia   Wiedźma z czarnym kotem
04 października 2009 07:00
zabijecie mnie za te pytania, ale przed chwilą coś wcisnęłam na klawiaturze i strona internetowa pojawiła mi się na cały pulpit. Nie mogę wyjść nie mam paska na dole ani na górze. Pomocy!
edit: nawciskałam na klawiaturze różne przyciski i już jest okej 🙂. Przepraszam za niepotrzebną wiadomość 🙂
In.   tęczowy kucyk <3
04 października 2009 13:42
helcia, na przyszłość - F11 ; )
Lov   all my life is changin' every day.
04 października 2009 18:58
Trochę dziwne, ale... czy ktoś wie, gdzie kupię takie walkie talkie jakby, ale na zasadzie że jedna osoba ma słuchawki, a druga mikrofon czy coś takiego? Chociaż żebym wiedziała, jak to określić.. 😁
Możecie mi powiedzieć czym interesują się obecnie 12-latki? Chodzi mi o to, jaki film jest modny albo jaki aktor/ktoś sławny. Robię grę na zajęcia z ang i potrzebuję kogoś kto jest dla nich trendy 🙂
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
05 października 2009 12:36
Zac Efron - z HSM ;] , Hannah Monntana 🙂 ( nie wiem jak to się pisze: ), Camp Rock -> film ;]
O, Zac Efron! Dobry pomysł, dzięki 🙂!
In.   tęczowy kucyk <3
05 października 2009 12:46
W ogóle seriale disneya obecnie. nie pamiętam jaki jest adres strony coś z kotem (kotek?), młodsza siostra przyjaciółki siedzi tam cały czas - "młodsza" strona taka jak "dorosły" pudelek. Tam chyba są ci wszyscy "idole" 12latek ; )

edit: znalazłam xD kotek.pl
Dzięki In.  :kwiatek:
ile przedmiotów rozszerzonych trzeba minimum zdawać na maturze?
pol podst, mat podst, ang rozsz (z obowiązkowych) + geo rozsz, 'wystarczą'? 😡
Co to znaczy "trzeba"?
Nie trzeba żadnego.
In.   tęczowy kucyk <3
05 października 2009 22:24
i angielski podst. obowiązkowo też, ; >
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się