Wyjaśni mi ktoś co to konkurs mofologiczny (championatowy)??? bo jakoś to mi się tylko z krwią kojarzy a wypatrzyłam dzisiaj w ogłoszeniu o sprzedaży konia
Jak przesłać filmik/zdjęcie z telefonu na komputer, nie mając kabelka? Wiem, że się da, ale nie wiem jak 😎
szepcik, wyślij sobie na pocztę 🙂
chyba że masz mega mądry komputer z bluetoothem 🙂
nie wiem 😀 u mnie na laptopie jest naklejka i guzik 👀
wyślij mi mmsa, ja mam kabel to potem wyśle Ci na poczte 🙂
już za późno, filmiki skasowane - nie było to nic ważnego 😉 ale dzięki za chęć niesienia pomocy 😎
Po ostatniej przejażdżce autobusem miejskim mam pytanie: czy do każdej trasy są przypisani ci sami kierowcy? Czy np.przychodzą do pracy i dowiadują się, że dziś jeżdżą przykładowo na linii 175, mimo że wczoraj jeździli na 338? I jeśli trasy nie są stałe, to skąd wiedzą, gdzie mają jechać?
O ile wiem - jest przypisanie na stałe.
Nowi albo zastepujacy kierowcy tez sie zdarzaja.
a wowczas ... na skrzyzowaniach mozna uslyszec wrzask kierowcy 'prosto czy w prawo' ?
moja wiocha prezentuje taki poziom kierowcow od czasu do czasu 🙂
ja myśle że mają zmieniane trasy, przynajmniej co jakiś czas, przeciez padli by z nudów jeżdżąc cały czas tak samo.
kiedys jechałam autobusem i pytam się o przystanek na trasie a kierowca pyta "a gdzie to', czesto tez po pytaniu zerkają na swoja rozpiskę.
Może w miejskich zmieniają, ale ci rozwożący ludzi z jednej pipidówy do drugiej na pewno się nie zmieniają. Jeżdżą stale ci sami na tych samych trasach i o tych samych godzinach - nawet nie muszą tabliczek zmieniać w tych autobusach, bo i tak wszyscy już rozpoznają kierunek jazdy po twarzy kierowcy 😀
pewnie to żależy też od przewoźnika. może też mają kilka kursów 🙂
ale uwierzyłabym, gdyby ktos mi powiedział ze np kierowcy w warszawie nie zmieniają numerkow 🙂
Potrzebuję szybkiej pomocy - próbuję odpalić płytkę z filmem, ale mój komputer jej nie czyta :/ ostatnio używałam jakiejkolwiek płytki klika tygodni temu, też był to film, i otworzył się sam, szybko i bez zarzutu. A teraz szperam po ten cudnej viście i jakby komputer w ogóle nie rozpoznawał włożonej płytki :/ co się stało?
HELP! czy ktoś mógłby wejść na tę stronę
http://www.lotnisko-chopina.pl/content/timetable/pl/onlinetimetable.php?typ=przylot i zobaczyć o której przylatuje samolot z Paryża?
mi stronka nie działa, a nie wiem o której mam odebrać Kapri z lotniska 🤔
o mamo, toż to za 5 minut 😲 😵
a jest jeszcze jakiś później, bo coś mi po głowie chodzi, że miała lądować w okolicach 22 👀
Są jeszcze: Paris LO 336 21:55 Terminal 2
Paris NH 6711 21:55 Terminal 2
dziękuje :kwiatek:
ja to mam takie głupie szczęście: jak akurat coś potrzebuję na gwałt z internetu, to albo net nie działa, albo strona nie wchodzi 🤔wirek:
ja to mam takie głupie szczęście: jak akurat coś potrzebuję na gwałt z internetu, to albo net nie działa, albo strona nie wchodzi 🤔wirek:
mały 🚫
ja kiedyś musiałam zamówić lek, którego nigdzie nie dało się dostać, ani sprowadzić do pl.
zamawiałam go w internetowej aptece w Australii...jedynym miejscu,gdzie był dostępny, i...nie ładował mi się obrazek z kodem do złożenia zamówienia 😵
Edytka, uważaj, bo dziś prawdziwy bałagan z samolotami. Masa połączeń opóźnionych i odwołanych. Zobaczymy jak nam pójdzie jutro.... 🤔
edit- Paris 22.25 LOT
Potrzebuję szybkiej pomocy - próbuję odpalić płytkę z filmem, ale mój komputer jej nie czyta :/ ostatnio używałam jakiejkolwiek płytki klika tygodni temu, też był to film, i otworzył się sam, szybko i bez zarzutu. A teraz szperam po ten cudnej viście i jakby komputer w ogóle nie rozpoznawał włożonej płytki :/ co się stało?
ktoś wie, jak pomóc?
up
Szepcik,masz inny komputer? Spróbuj,czy w ogóle płytka działa!
kurde, żadnej nie czyta... chyba coś z napędem :/
Szepcik zapytaj moze tutaj
http://www.forum.sony.pl/ dzięki dziewczyny za pomoc, ratujecie mi tyłek :kwiatek:
Ovca to jest po prostu ta legendarna złośliwość przedmiotów martwych 👿
Chcę skopiować zdjęcie z photobloga... Jak? A dokłądniej ze SWOJEGO WŁASNEGO photobloga bo skasowałam z dysku
Prawym przyciskiem myszy i "zapisz obrazek"
Wyaśni mi ktoś "wyższość" chleba ciemnego pełno ziarnistego nad zwykłym jasnym?
Zdrowszy, lepszy ale dlaczego? 😡
mam do wysłania bluzko-sukienkę pocztą no i tu pytanie,czy na poczcie mozna kupić jakies pudełka do zapakowania "towaru"? do koperty mi nie wejdzie bo jest zrobiona z dośc sztywnego materiału. :kwiatek: