proszę bardzo, w zeszłym roku to już był upał np na początku maja 👿, az mi sie smutno robi jak przeglądałam zdjęcia 🙁
heh . W tym roku pewnie w maju też będzie po 30 stopni ... co roku tak jest .Tyle ,że teraz będzie zima i lato bez wiosny 😉 W dobie kryzysu w ramach oszczędnosci będą tylko dwie pory roku ... 😵
bryziak znamy się 👀?? Proszę o wszystkie zdjęcia jakie masz! oczywiście jego. Płomień od roku już stoi razem z moim drugim Siwkiem u mnie. Wrócił w swoje rodzinne strony🙂
Ech, w 2010 r, kiedy urodził sie mój mały Zulusik - nawet tatrzańska , majowa wiosna wyglądała uroczo. Mimo, ze w górach jeszcze śnieg, u nas - 10 km dalej - już wiosna w pełni 😁
czy ktoś z forumowiczów wybiera się do Facimiecha? mamy jedno wolne miejsce w przyczepie z Konar, jakby ktoś chciał się z okolic podłączyć to zapraszamy, na P klasę, przewozi Dawid Foremniak
a może ktoś się wybiera (27.04) na klinikę z Janem Bemelmansem w Lewadzie? Jeśli miałby ktoś wolne miejsce w aucie to baaardzo bym prosiła o przygarnięcie 😉 oczywiście dorzucę się do paliwa!
Po 2 w stajni jest 8 dużych koni rekreacyjnych: Monte Carlo Germania Lech Jarema Maharadza Jazon Markiz Faraon I zapewniam że jeśli któryś z nich kuleje do zostają odsuniete od pracy pod siodlem.
Z tych koników to Monte jest po operacji, Maharadza nie chodzi w ogule, a faraon jest za stary i podobno mają go sprzedać. A poza tym wyrzucili kolejną instruktorke i tam już nie ma nikogo ciekawego do prowadzenia jazd 😕 😕 😕
Kochana sad.paulina radzę zmienić dilera bo ten ci nie służy i sięgnąć po słownik ortograficzny języka polskiego. Monte nie miał żadnej operacji, Maharadza normalnie chodzi na jazdy został przygotowany do jazd rekreacyjnych już rok temu, a instruktorke wyrzucono ponieważ był powód i nie przypominam sobie żeby to była twoja sprawa . Faraon że względu na wiek pracuje tylko na lonży.
OGŁASZAM WSZEM I WOBEC ŻE OD CZERWCA W OJK SANTOS RUSZAJĄ EGZAMINY NA ODZNAKĘ ! POCZĄTEK CZERWCA BRĄZ I SREBRO 😉
sad.paulina nie wiem skąd masz takie wiadomości, ale zmień lepiej informatora 😉 Jestem w stajni codziennie, a o operacji Monte słyszę pierwszy raz, dziwne 😀iabeł: Faraona widziałam wczoraj jak śmigał na jazdę w swoich nauszniczkach 🙂 A Maharadża chodzi regularnie, więc nie wiem skąd takie plotki...
BTW: Ktoś wie coś o jakimś kursie masażu w maju/czerwcu? 🙂 Odbywają się w ogóle takowe u nas w małopolsce?